F NIVEA NOVINKY: Dvojfázová micelárna voda a rúže Labello - Aďulik Sun

NIVEA NOVINKY: Dvojfázová micelárna voda a rúže Labello

Ahojte :)

Chcela by som vám dnes ukázať novinky od značky Nivea. Tentokrát táto značka prišla s rozšírením ich dekoratívnej kozmetiky - môžeme to tak nazvať. Plus pridala aj micelárnu vodu. Prišiel mi tento pekný, vianočný balíček! Táto značka to vždy vie tak dobre zabaliť, že vždy som prekvapená. Čo na to hovoríte? Mne sa to veľmi páči. Vždy im to všetko ladí... No ale poďme my na produkty! 



Tak takto nejako vyzeral ten darček, keď mi prišiel. Ono, všetko bolo ešte v papierovej taške, takže žiadny odpad... 


 A aké sú teda novinky? 



S prvou novinkou je micelárna voda! Ale POZOR! Značka Nivea prichádza s dvojfázovou micelárnou vodou! Obsahuje suché oleje, ktoré by mali odlíčiť aj vodeodolný mejkap. Takže paráda! Mne dobre odličovala aj ich klasická, takže som zvedavá na túto! Len sa modlím, aby nerobila mastný finiš a inak to bude v poriadku, verím tomu. Určite o nej budete počuť na Instagrame alebo aj tu na blogu. Inak sa nič v zložení nezmenilo (až na tie oleje samozrejme). Takže kvalita bude parádna! Micelárna voda stojí 8,49e. 

A druhé novinky? Tak tie sú obnovené ich labelá. Určite každý z vás mal labello. Ten balzam ja milujem. Hlavne ich klasický, originál. Pekne vyživí a na perách je ho cítiť dlho. Teraz na zimu ako stvorené. A teraz prichádza značka Nivea s piatimi odtieňmi týchto balzamov. V podstate je to to isté, len je tam jemný pigment, ktorý vám dodá príjemnú farbu na perách. Nie je to žiadny výrazný rúž. Ale vyzerá to super! Ja som vám dala aj ukážku, ako to vyzerá na ruke, no opäť na instagrame, budete vidieť viac! Ako som spomínala, prichádzajú až s 5 odtieňmi: 

  1. Jemná nude 
  2. Svieža korálová
  3. Luxusná vínová 
  4. Odvážna ružová 
  5. Zvodná červená 
Podľa mňa to je pecka! A nie kvôli tomu, že je to spolupráca. Fakt sa mi páči ten nápad. Jedno labello vás vyjde na 5,69e. 



Čo hovoríte na tieto novinky? Páčia sa vám? Oslovili vás? Teším sa na vaše komentáre a dúfam, že sa vám dnešný článok páčil, hoci bol krátky, no výstižný! Bližšie na recenzie sa pozrieme neskôr! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Nejvíce se mi líbí ty barevné Labella, mají krásné odstíny. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie rúže som zatiaľ videla len na nete ale vypadajú zaujímavo :) možno si spravím na vianoce radosť :)
    www.mojperfektnysvet.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty barevná Labella na mě nepůsobí dobře, ani netuším vlastně proč :-( ovšem jejich balzámy na rty mám ráda.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť