F NIVEA ADVENTNÝ KALENDÁR - Aďulik Sun

NIVEA ADVENTNÝ KALENDÁR

Ahojte :)

Ako každý rok, tak aj tento rok sa ku mne dostal adventný kalendár od značky Nivea. Tento kalendár je teraz na spôsob balíkov, ktoré postupne otvárate a vyberáte. Stál 29 euro a mohli ste ho zohnať v DM drogérii alebo na notino.sk. Ale bol extra rýchlo vypredaný. A ja som sa rozhodla, že vám budem postupne na instagarame ukazovať, čo sa vo vnútri nachádza. Podľa mňa sa tento kalendár oplatí a každý rok sú tam fakt dobré veci. 






Veľa z vás sa ma pýtalo, že ako to bude s blogmasom. Tento rok nič špeciálne nechystám. Článok určite nebude každý deň. Bude 2-krát do týždňa. A každý deň bude na instagrame post vo feede s citátom alebo popisom ohľadne toho dňa. Pričom vždy na instastories si otvoríme jedno okienko z kalendára od značky Nivea. A tiež budú aj instastories z môjho dňa. Nebude to žiadny spam, len také zaujímavé - ucelené dni, teda dúfam. 

Neviem ako vy, ale ja si toto obdobie užívam. December je pre mňa skôr taký pokojný mesiac. Áno, chodím do školy a mám zápočty, skúšky a podobne. Ale, napriek tomu sa snažím to robiť všetko s pokojom - nie vždy to ide, ale snažím sa. Toto je také obdobie darčekov, pokoja, ale aj takého zhonu. Ono koniec tohto mesiaca bude voľný. Keďže dokončím všetko v škole a hor sa na "výlety". Aj o tom budete isto počuj, no a na instastories aj vidieť. Chystám sa na vianočné trhy do Bratislavy, do Nitry či aj celkovo pobehať ešte obchody. Všade vás zoberiem so sebou, teda až na školu, lebo tak tam sú aj iní ľudia a bolo by mi to blbé. Bude to pestré a chystám veľké veci, takže je sa na čo tešiť. Ja verím tomu, že si to užijete celé so mnou a prežijeme spolu aj to učenie.  


Verím, že si toto predvianočné obdobie spolu užijeme na sociálnych sieťach, no aj tu na blogu ♥ 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Na ten kalendár som veľmi zvedavá. Chcela som si ho kúpiť, no doma mám celkom dosť produktov, ktoré potrebujem dopoužívať, takže som sa výnimočne ovládla a nekúpila ďalšiu kozmetiku. Nie, ani ja nechápem ako sa mi to podarilo :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kalendář vypadá nádherně! Těším se, až budeš postupně otvírat ta okénka, jsem zvědavá, co je v něm za poklady. :)
    Woodnote

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tenhle adventní kalendář se mi letos líbí snad nejvíce.


    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť