F HAUL z Číny - batoh a kabela - Aďulik Sun

HAUL z Číny - batoh a kabela

Ahojte :)

Mám tu pre vás článok, ktorý mal vyjsť už teda pekne dávno. Tieto veci mi prišli už v lete. Áno, je koniec roka a je teda takmer December. No som šikovná, čo vám poviem. Trošku sa to natiahlo, ale viete čo, ani ma to neštve. Prečo? Lebo tento eshop bol čistá katastrofa. Ani neviem z akého to už mám. Sa mi zdá, že je to z dresslilly.com alebo niečo podobné. Každopádne, toto je presne ten eshop, čo som s ním mala tie problémy, ktoré som s vami zdieľala na instagrame. Ale veď ja vám to v krátkosti poviem aj tu v článku, no poviem aj recenzie v krátkosti na tieto dva produkty... Tak poďme na to! 




Prvý problém nastal, keď mi neprišli veci a zrazu so mnou začal komunikovať niekto iný s tým, že si mám objednať z iného eshopu. Tam nastala výmena názorov. Vybrala som si teda niečo iné, z úplne iného eshopu ako som mala pred tým. Samozrejme, bála som sa, že to vôbec nepríde. Ani to nechodilo, tak som písala aj tomu pánovi, že kde je zas problém a on že to rieši a tak. Tak som čakala. Potom to asi prišlo, dokopy po nejakých 2 mesiacoch a konečne som to mala doma. Našťastie to nebolo nič sezónne, takže som nemusela stresovať. Vždy si objednávam prvú objednávku takúto neutrálnu, aby som vedela čo čakať ďalej. Ale toto je veľmi v krátkosti. Komunikácia s tým pánom trvala veľmi dlho, nemohla som sa dopátrať k tomu, kde ten balík vôbec je, ak už vôbec je a podobne, takže z hľadiska komunikácie ako vôbec neodporúčam... .



A čo mi teda prišlo? 


Prišiel mi tento batoh. Ako tešila som sa. Pôvodne mal byť hnedý, ale ani táto farba nie je zlá. Ja ho nosím do školy pravidelne a to každý deň, keď je škola. Je veľké. Vnútri má ešte jednu priehradku. Vonku má tiež jednu na magnetky. Je z umelej koženky. Nepremokáva. Popruhy vyzerajú pevne, majú železné klipy. Som zvedavá ako dlho vydrží. Je pravda, že rýchlo sa zašpiní, ale ide to dobre z neho dole. Ja som s ním veľmi spokojná a nemám mu čo vytknúť... Ako mne sa do toho zmestí všetko - škola, kozmetika, oblečenie. Môžem odporučiť, keď ho niekde na nete nájdete! Batoh stál okolo 20 dolárov. 







A druhá vec je kabela! túto som konkrétne vybrala pre moju sestru, no nakoniec si ju zobrala mama. Má jemné, zlaté detaily. Mala v sebe aj takú malú kabelku, ktorú si zobrala sestra. Táto má v sebe ešte jednu priehradku. Je na zips a stojí, keď ju položíte na zem, čo je super. Je mala, praktická. Mama si ju chváli. Vraj podľa nej vydrží dlho, tak som zvedavá... Zatiaľ sa za ten polrok ešte neošucháva, netrhá. Stála okolo 18 dolárov. 






Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či máte radi kabelky alebo batohy? Čo preferujete? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: