F Som na dne #25 - Aďulik Sun

Som na dne #25

Ahojte :)

Neskutočne rýchlo čas letí. Aj vám sa to zdá? Ja si ešte pamätám ako som si plánovala akcie, festivaly, kde sa objavím a dnes mám prázdniny za sebou. Ale o to som radšej, keď viem, že žijem aktívnejšie a nesedím doma na tráve a neopekám si pokožku na tom slnku. I keď, moje srdce túžilo aj po tom a máme doma super bazén, takže aj toto som nemohla obísť. Ako ten čas prešiel, tak som si uvedomila, že dávno neboli nejaké pravidelné články - napríklad spotrebované produkty. A tie vám prinášam práve dnes! Ono sa to aj dosť nakopilo a ako môžete vidieť - míňala som ak šialená. Ale to nevadí, aspoň máte čo čítať a ja zas o čom písať. Budú sa tu objavovať hlavne moje stálice, takže som rada, že aj ja mám čosi obľúbené! A teraz už fakt poďme na ten článok... 

Povedala by som, že je toho fakt dosť. Takže poďme rovno na to! 


Ako prvý by som vyzdvihla produkt Efektina, čo je maska na oči, resp. pod očné okolie. Sú to vlastne dva vankúšiky napustené konkrétnou maskou, sérom. Ja som si ju kúpila kvôli promóciám, kedy som potrebovala vyzerať fresh a to bez toho, aby som veľa musela spať, keďže som mala iné povinnosti a moje očakávania splnila. Bola jemná, nedráždila. Hlavne bola chladivá, takže moje kruhy pod očami a vlastne aj napuchnuté očné okolie dala do poriadku. Táto maska stojí okolo 2 euro, dá sa zohnať aj lacnejšie, no aj drahšie - záleží od šťastia. Ale určite ju môžem odporučiť.

Druhými produktami sú peny do kúpeľa od značky Balea. To už je taká tá klasika, ktorú som spomínala vyššie. Ja ich proste milujem. Teraz na leto majú aj iné letné vône, takže mrknite na to. Pena je krémová, podľa mňa je jej aj dosť a stačí relatívne málo produktu. Tá s citrónom trošku menej penila, no mne to nevadilo, lebo stále to bolo dosť. Ono tu záleží veľa na preferenciách. Poznám ľudí, ktorí penu ani nepoužívajú, takže to je hlavne o tom, čo konkrétne chcete vy od peny do kúpeľa. Voňajú vždy krásne, veď Balea toto vie. Stojí okolo 2 euro.

Šampón Keratín od značky Kallos. Veľmi dlho som ho mala. Asi polroka a nie a nie ho minúť. Ja som ho používala fakt často, aj moja rodina. Bolo to litrové balenie, stálo asi 2 eurá a bola to záchrana, keď mi došiel môj obľúbený šampón. A mala som ho doma na poličke fakt asi polroka, možno aj viac. Stačí ho málo, je hustý. Vlasy po ňom boli tvrdšie, takže treba používať kondicionér alebo masky na vlasy. Ale ako vlasy umyl, no boli po ňom ťažšie - neodporúčam pre ľudí s citlivými vlasmi. Ku koncu balenia to bolo už hrozné, asi sa aj medzi časom pokazil. Inak si to neviem vysvetliť, prečo ku koncu balenia bol úplne iný. Stalo sa to aj vám už?

Odličovač očí od značky Ellie. Kúpite ho v Teta drogérii, stojí asi 3 eurá a je geniálny. Ako ja som opäť - šla som som ho kúpiť, keď som doma nemala už nič. Povedala som si, že kúpim niečo lacné, potrebujem to iba jednorázovo. Teraz. Aaaa... produkt prekvapil. Používala som ho aj ďalej po ceste. Nedráždi oči, krásne odlíči a vôbec netrháte si polovicu mihalníc alebo nedráždite viečko. Ako chválim. Ja som vám ho ukazovala aj na instagrame a tam ste mi dali za pravdu, že je super. Sa mi zdá, že takéto nákupy na slepo sa celkom oplatia. Také poklady tam nájdem...

Maska na tvár od značky Bevola. Táto maska stojí asi 50 centov a je na dve použitia. Je to klasická, krémová maska. Je super. Ako nemám čo viac k tomu povedať. Pleť bola po použití jemná, hydratovaná a také pokojná. Čo ja cením u každej masky. A krásne voňala. Značka Bevola prichádza do reťazcov Kaufland - neviem či ste zaznamenali. Určite na to mrknite...

Vatové tampóny od značky Bel. Stoja asi 80 centov, Zoženiete ich napríklad v Teta drogérii. Ja ich tam kupujem pravidelne. Netrhajú sa, dobre vsakujú a môžem iba odporučiť.

Vlhké utierky od značky Baby well. Boli dobré, no na odličovanie asi nie. Skôr také dočistenie. Ja som ich mala na festivale ako namiesto vody  a na to boli super. Dokázali aj osviežiť, no neboli zrovna mokré. Ako osobne ich druhýkrát nekúpim. Stáli asi 3 eurá. Je ich tam 72 ks. Ako na festival dobré, na umývanie rúk a podobne. Ale nič viac.

Nivea - táto značka sa tu vždy objaví. Antiperspirant je výborný, kupujem ho vždy dookola a striedam to s Rexonou. Je super, svoj účel splní. Krém na tvár od tejto značky je tiež výborný. Ja som robila aj špeciálny článok práve o nich, takže mrknite na to, ak chcete. Je super - stredne hustý, dobre sa vstrebe. Nezanecháva úplne mastný finiš.


Čistiaci gél od značky Bioderma. Toto je asi moje desiate balenie. Fakt nepreháňam. Toto je jediný produkt od tejto značky, ktorý si kupujem pravidelne a fakt, že chcem! Je výborný. Či už na čistenie večer alebo ráno - s kefkou či bez nej. Je super.Je pravda, že je drahší, no podľa mňa za to stojí a niekedy sa dá zohnať aj  akciách, takže sledujte ale kúpite ho bežne do nejakých 8 euro. Nedráždi pleť, vyčistí ju a nevysušuje. 

Masky od značky Garnier. Tieto látkové ja absolútne milujem. Sú výborné. Jedna stojí do troch euro a majú viac druhov - ja mám najradšej tú modrú a ružovú verziu. Prišli aj s novinkou čiernej masky, ale tá mi vôbec nesadla - vysušila ma, čo by teda maska rozhodne robiť nemala. Mala som po nej takú nepríjemnú pleť. No nikdy viac asi už si ju nedám. Ale tieto klasické sú fakt dobré. A na cestách? Úplne mega super! 

Púder od značky Trend up. Tak ten sa ku mne dostal náhodou. Podľa mňa je ale výborný. Pleť zmatní a nijako ju extra nevysušuje, nelezie do pórov či vrások. Ja si ho iba chválim. Stojí okolo 3 euro. 

Parfúmovaná voda. To mi prišlo z eshopu krásnevune.cz. Stojí 10 euro a vonia krásne. Je to vlastne eshop, kde sú vône inšpirované práve s drahšími vôňami a podľa mňa sa extrémne podobajú k originálu. A hlavne dlho vydržia! 

Nivea - labellino. Asi môj najviac obľúbený balzam. Už terza míňam kokosovú verziu tohto malinového. Krásne vonia, na perách je veľmi príjemný. Nájdete v každej drogérii. Majú aj viac verzii, takže určite mrkajte. 

A máme tu posledné dve peny do kúpeľa. Ten snehuliačik je od značky Avon a druhá pena je volaká DIY asi alebo neviem - dostala som ju ako darček. Obidve boli super, len tá od Avonu sa dosť ťažko dostávala z toho balenia. Ono bola to limitka, takže zbytočné riešiť už, ale aj tak. 


Dúfam, že sa vám dnešná táto hromadná recenzia páčila. Snažila by som sa byť extra stručná a povedať iba to najdôležitejšie. Do komentára mi môžete napísať čo ste minuli naposledy vy? Teším sa na vaše komentáre. ♥

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: