F NOVINKY: Masky na očné okolie - Aďulik Sun

NOVINKY: Masky na očné okolie

Ahojte :)

Takže aj ja by som vám rada predstavila novinku posledných dní a to konkrétne novinky od značky Garnier. Kto ma sleduje vie, že ja masky na oči milujem ako celkovo masky a proste si ich idem denne. A ani toto nie je výnimkou. Všimla som si, že je okolo nich teraz taký BUM, takže vopred hovorím, že ja spoluprácu s Garnier nemám - bodajby som mala. Bol by to koniec môjmu utrácaniu za ich masky, lebo ich milujem ♥ A teraz prišli s novinkou, ktorú som ocenila. Možno pred dvomi mesiacmi som skúšala na Instagrame masky a hovorila som, že hľadám niečo na oči. Asi ma počuli tam z Garnieru, lebo asi do mesiaca prišli s týmito novinkami. A o čo sa teda jedná? 




Jedná sa teda o masky na očné okolie a majú hneď dva druhy. Prvý druh je zelený a druhý je oranžový.

Zelený druh je na celé očné okolie, vrátane oblasti nad očami a medzi očami. Nie sú to klasické náplasti pod oči. V balení je jedna maska a zoženiete ich od 2 euro až po tri eurá. Záleží od toho, kde ich kupujete. Ja mám doma už maličkú zásobu a teším sa, keď si ich trošku zase predkúpim. Sú veľmi príjemné. A stále hovorím o tomto zelenom druhe. Masky sa nechávajú pôsobiť 15 minút. V balení je vždy jedna maska na jedno použitie. Maska by mala byť pre všetky typy pleti a mala by redukovať kruhy pod očami, stres a únavu. Stres neviem, ale únavu jednoznačne. Mne veľmi pomáhajú ráno, keď sa musím dať dokopy za pár minút a nemám čas zrovna na nanášanie kilo mejkapu, aby zo mňa bol človek. Zelená by mala teda hydratovať. Obsahuje vlastne kokosovú vodu, ktorá má blahodárne účinky na telo, no i pleť. Je veľmi chladivá, príjemná. Pleť je po nej veľmi jemná a naozaj redukuje únavu. Opuchy zmenšuje a pri pravidelnejšom aplikovaní ich redukuje úplne. To mám už odskúšané. Jediné mínus pre mňa je to balenie, keďže je na mňa moc úzke ale to sa dá predýchať. Ja som veľmi spokojná. 


Oranžový druh je veľmi podobný, no je to iba klasická očná maska - teda dva kusy, také polmesiačiky. Iba na okolie pod očami. Ja som si túto tiež veľmi obľúbila, hoci nie je tak chladivá. Na pleti je veľmi príjemná a po aplikácii je pleť oddýchnutá a taká "napapaná". Obsahuje pomarančový džús. Nejako nevidím v nich rozdiel na prvý pocit. V podstate sľubuje to isté, čo aj zelený druh tejto masky. Podľa mňa sa skôr jedná o vaše preferencie a teda či máte radi polmesiačiky alebo chcete celistvú masku na očné okolie. Obidve sú super a stoja rovnako. Takže rozhodujú podľa mňa preferencie... A to je už iba na vás. Aj v tomto balení je len maska na jedno použitie a teda dva polmesiačiky. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať, aké masky máte radi vy? Skúšali ste už tieto masky? Ja  vám ich môžem odporučiť. ale budem ďalej testovať a dám vám isto vedieť! Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments: