F Srdcovky #6 ♥ - Aďulik Sun

Srdcovky #6 ♥

Ahojte :)

S touto sériou mám vždy najviac problém, lebo si na ňu málokedy spomeniem, ale vy mi na Instagrame vždy dáte najavo, že by som mohla spraviť ďalší diel a za to ďakujem ♥ Naposledy vyšiel začiatkom Marca tohto roku, čo je pomerne dávno, ale vzhľadom na okolnosti školy a podobne to nie je až tak dávno a som rada, že vám môžem predstaviť moje obľúbené produkty za posledné obdobie. Ale pred tým som vám chcela poďakovať za podporu, ktorú mi dávate už niekoľko rokov! Tento mesiac sme oslavovali 4 rokmi, čo som publikovala svoj prvý článok a aj som založila tento blog. Nie je už tento článok online, keďže som v ňom vlastne iba oznámila, že začínam :) Ale je to krásne, že už 4 roky sme spolu ♥ Ďakujem ♥♥♥ A teraz späť k téme a mojim obľúbeným produktom! :) 


Ako prvé by som vám rada povedala o oleji do kúpeľa. Ja mám tento z Avonu a som s ním nadmieru spokojná. ja to robím tak, že pár kvapiek nalejem aj do vody priamo, keďže si prevažne robím vaňu ako sprchu. Následne priam na telo nalejem trošku z produktu a natriem to po celom lete. Telo umyjem a pokožka je hydratovaná a nie je hlavne mastná. Vonia krásne po ruži, keďže je z tohto extraktu tento produkt. Ja takéto olejičky môžem a rada ich používam, nemusím potom používať telové mlieko a podobne, čo ušetrí čas. A produkt nebol ani drahý, stál cca 3 eurá tuším. Je pravda, že toto je už moje druhé balenie a objednávala som to už celkom dávno. 

Hneď veľa je telové mlieko, tiež od značky Avon a to konkrétne s magom a granátovým jablkom. Vonia trošku sladko, no nie je to nič výrazné. Balenie je veľké 200ml a už som vám ho aj na Instagrame vychvaľovala. Je super! Rýchlo sa vstrebe a nezanechá mastný finiš, takže sa môžete rovno obliecť. Na leto je veľmi ľahký, no ja mám takéto radšej... A ne leto je to podľa mňa úplne super, k vode a podobne, ak sa nespálite. Ja som človek, ktorý sa nespáli, no treba mu suchú kožu vyživiť a na to je úplne super. Viem, že niektorí ľudia sa nenatierajú pokiaľ nie sú spálení, čo ja nepochopím, lebo na pohľad tá pokožka je vysušená a čo i len z vody, tak aj tak by sa pleť a pokožka na celom tele mala pravidelne natierať. 

Rovno ako telo, tak aj pery sú veľmi dôležité. Či už pri letných bozkoch alebo len tak pre dobrý pocit. Nikto nechce mať z pier šmirgeľ. Ja na to v poslednej dobe používam labellino od značky Nivea. Ja mám doma hneď niekoľko druhov, no najviac obľúbený je práve tento ružový, ktoré je malinový, no mám rada aj kokosový, ktorý je taký v mint farbe. Pery mám po ňom vyživené a dobre vonia. Nič viac od neho nepotrebujem. Musím sa priznať, že som ho používala aj keď som mala nádchu a mala som celý červený nos a jeho okolie. Nejako som ho začala natierať, samozrejme iné ako mám na pery a fungovalo to, Sťahovalo mi to podráždenie, takže určite na tom voľačo bude. 

A k správnemu letu treba aj dobrú vôňu a s tým sa mi spája práve táto zas od Avonu - ono ja som od nich skúšala veľa produktov, takže sa stáli niektoré aj mojimi obľúbencami. Táto vôňa je veľmi jemná, no sladká a úplne sa mi spája s letom, keď k nej privoniam. Je krásna a môžem vám ju odporučiť - je taká ovocná s troškou kvetín. Nie som dobrá v opisovaní vôní, no táto je fakt dobrá a to mne vonia máločo. 

A posledným dnešným obľúbeným produktom je paletka na oči od značky Sleek. Ja si pamätám taký BUM, kedy všetci chceli tieto paletky a kto ich mal najviac bol king a bol najlepší zo všetkých. Dodnes blogerky majú všetky druhy týchto paletiek a ja som ich považovala za niečo, čo je geniálne, super. Potom ale všetko to haló opadlo a nejako sa na ne zabudlo. Čo si budeme klamať. Dnešný trh je veľmi rýchli a denne vychádzajú nové, lepšie produkty. Ale netreba ani zabúdať na tie dobré, staré. Jednou z nich je podľa mňa práve táto paletka, ktorá je v odtieňoch NUDE. Je skôr trblietavá, no je tam aj matný tieň. Podľa mňa na denné nosenie úplne v pohode. Nelezie to do vrások na oku a tiež to pekne drží na svojom mieste, nijako sa to nehrudkuje. V pohode to dá tých 8 hodín, ak nič a s bázou aj oveľa viac. Ja som ich nosila do školy a úplne super - pigmentácia tiež výborná.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať váš obľúbený produkt! Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. swietny post , zapraszam do mnie www.nathalieehermaan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu vůni od Avonu mám taky a voní moc hezky. Labelino jsem ještě neměla, ale všude čtu samou chválu,tak si ho při příští návštěvě drogerie asi koupím.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús - také zelenkavé je najlepšie, kokosové :) Ale každé je super :) Fakt za to stoja...

      Odstrániť
  3. Ty osvěžující spreje od Avonu miluji, zkoušela jsem už několik vůní :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A máš nejaký fakt tip, že je výborný? :) Rada by som skúsila voľačo nové :)

      Odstrániť
  4. Moji momentální oblíbence? Třeba balzámek od Liqoil , který už mám téměř vypotřebovaný, Choco balzám od Renovality, který voní jako luxusní čokoláda, máslíčko na rty od Bell a z vůní Verace Absolu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá paletka od Sleak ma zaujala ja mám od nich paletku takých tieňov skôr na večerné líčenie a kedže večer sedím doma moc ju nenosím ale táto ma zaujala o to viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak treba von vybehnúť :) Táto je taká prirodzenejšia, jemnejšia, no má v sebe trblietavé očné tiene - podľa mňa ja na cestovanie v podstate dobrá :) Ja s ňou niekedy dávam aj festivaly :D

      Odstrániť
  6. Tyto tělové mléka od Avonu mám dlouhá léta velmi ráda :) různé jejich vůně. Granátové jablko jsem měla tuším jako tělový sprej.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť