F HAUL: Jarné kúsky part. 2 - Aďulik Sun

HAUL: Jarné kúsky part. 2

Ahojte :)

Máme tu pokračovanie minulého článku a teda opäť "nákupový" článok a tentokrát konečne o spomínaných šatách. Tieto šaty mám z eshopu www.rosegal.com. Tu sme už nakupovali niekoľkokrát, no vždy to boli prevažne doplnky, ktoré sa na takýchto eshopoch oplatia kupovať. Všetky kúsky sú vo veľkosti 2XL, iba červené šaty sú 3XL. Opäť som na to čakala mesiac po zaplatení objednávky. A ako som bola spokojná? Tak to už nižšie v článku... 




 Tieto šaty ste už u mňa mohli vidieť hneď viackrát a aj na profilovej fotke tu na blogu. Ja hneď ako som si och obliekla, tak som si ich zamilovala. Je pravda, že musíte mať pás alebo len nejakú podprsenku bez ramienok, ale za tú dokonalosť? Presne toto je môj štýl. Sú presne ako ja. Tmavé, čierne, no so troškou romantiky v podobe ruží. A sú aj mierne sexy, keďže je tam tá sieťka, ktorá vôbec neškriabe. A holé ramená, čo je teraz in. Ako... nemám čo viac dodať. Mne sa fakt páčia a materiál je tiež veľmi dobrý. Ja vždy na týchto eshopoch vyberám podľa materiálu, takže málokedy sa mi stane, že mi príde úplná umelina. Sú trošku kratšie, no podľa mňa sa dajú v pohode nosiť. Na stránke ich už nezoženiete, no hneď po linku vám odporúčajú podobné šaty a tiež za super ceny, len treba hľadať.



 Tieto červené šaty sú tiež veľmi pekné. Ja som ich plánovala nosiť v lete cez plavky alebo len tak niekde von na dvor, pri vodu... sú veľmi ľahké, človek sa v nich nepotí a majú holé ramená, čo sa mne veľmi páči. Mrzí ma, že ani tieto šaty už na stránke nenájdete, no chcela som vám ich aspoň ukázať a možno vás inšpirovať na kúpu podobných. Ono videla som v takomto štýle veľmi veľa šiat a určite zoženiete aj v kamenných obchodoch ako sú H&M a podobne. Tu sme to trošku nevychytali s veľkosťou, ale to ani moc nevadí, aspoň sú nám volnejšie a z ramien nepadajú, keďže tam majú jemnú gumičku. A opäť detail ruží a výšivky. Asi vám je jasné, že som sa do tohto trendu zamilovala :) Aj vám sa to tak páči?





 A tieto posledné šaty nájdete na stránke za necelých 13 dolárov. Chcela som niečo jednoduché, čierne, elegantné, no s niečim, čo si na nich človek všimne, no nevybije mu to oči. Zložitá požiadavka, nie? Ale našla som práve tieto šaty, ktoré sa mi zapáčili s tými dierkami hore na hrudi, no aj pri kolenách. Sú dlhšie, keďže som ich chcela mať na štátnice a tam treba, aby šaty boli čosi dlhšie a aj na promócie. rukávy majú jemné uvolnenie v oblasti lakťa a idú do jemného zvonu. Podľa mňa sú super. Materiál je trošku taký umelý, no nie je to také, že by ste sa v ňom potili.





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či vás niektoré šaty zaujali a prečo? Teším sa na vaše komentáre ♥ Áno, fotili sme všetky šaty v jeden deň a nikdy sme sa tak nezabavili, keďže sme fotili na poli, ktoré je asi 30 minút od mojej dediny a spoločnosť nám robili aj hospodári, ktorí nechápali, čo tam robím v šatách. V strede poľa. A keď ma videli prezliekať... no museli si dobre pomyslieť :) :) :) 


xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: