F HAUL: Paletky na oči - Aďulik Sun

HAUL: Paletky na oči

Ahojte :)

Kto ma sleduje dlhšie, tak určite ste si všimli, že som vám na moje sociálne pridávala fotky s paletkami, ktoré som si kúpila na eshope www.parfemy-elnino.sk. Ešte som nestihla vám spraviť nejaké líčenie na obidve paletky, ale určite sa môžete tešiť na nejaké aj tu na blogu. Tam vám o tom poviem určite viac, no dnes vám chcem len paletky ukázať a keď tam odporučiť, povedať prvé dojmy. A na konci článku vám poviem aj niečo o nákupe práve aj na tomto eshope a ako ušetriť pár eur na stránke Plnapenezenka.cz. Tak nebudeme to zdržovať a poďme rovno na to! 




Toto je paletka od Make up revolution. Mňa veľmi prekvapila jej kvalita. Make up revolution považujem za značku, s ktorou som ja osobne začínala, ale v NUDE verzii. A už tedy to bolo dobré, no nič extra. Ale táto farebná verzia ma fakt prekvapila a teším sa na líčenie s ňou. Páči sa mi, že sú tam zelené, modré odtiene a dokážete to rozbiť aj fialovou. Je to taká stredná pigmentácia, takže nemusíte sa báť, že niečo pokazíte. Ako prvé dojmy sú fakt dobré, uvidíme ako to bude držať na viečku a ako to bude vyzerať priamo na viečku.


Táto druhá paletka je GEEK paletka. Tak tú ma pigmentácia úplne odrovnala. Na fotke to nie je tak veľmi vidieť, lebo som to nefotila nejako precízne, no napriek tomu môžete vidieť, že niektoré farby sú fakt geniálne! Hlavne fakt tie farebné! A na líčenie s touto paletkou sa už úplne teším a ešte viac ako s tou prvou. Je to praktická paletka, kde je aj zrkadielko, takže skvelé na šialené cestovanie. Snáď čoskoro na blogu aj článok s líčením... 


Sľúbila som vám, že vám na koniec článku poviem ako ušetriť pri nákupe niekoľko euro. Ak nakupujete cez internet, tak to bude niečo pre vás. Jedná sa o stránku, kde získate cashback - Plná Peněženka. Existuje aj slovenská verzia stránky. Táto stránka vám v podstate vráti peniaze z nákupu. Maximálna čiastka je 25% zo sumy, čo je dosť. Ak nakupujete cez internet veľmi často, tak určite sa vám to oplatí. Stačí sa zaregistrovať a môžete nakupovať. Navyše tam sú super akcie, kupóny a môžete získať rôzne odmeny. Na stránke nájdete 613 eshopov, takže verím tomu, že každý si tam nájde niečo svoje a eshopy, ktoré fakt používate. Nájdete tam napríklad aj tento eshop, kde som kupovala ja tieto paletky. Napríklad ak donesiete aktívneho používateľa, tak dostanete za to odmenu (10 euro alebo 300 Kč). Čo mňa zaujalo je to, že si môžete nainštalovať lištu, ktorá vás bude upozorňovať, ak budete na eshope bez prekliku cez túto stránku a aj za toto máte bonus. 


Túto stránku odporúčajú aj ďalšie blogerky ako napríklad Kateřína Linková či Crazy DEYA. Sú to youtuberky, no určite mrknite na nich.

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či využívate tento portál alebo nie? Teším sa na vaše komentáre. Ja ho používam už dlhšie, Narazila som naň cez jednu youtuberku :) Za mňa vám ho môžem odporučiť. Určite sa zaregistrujte a ušetrite si peniaze. Zo začiatku možno centy, no môžete tam nazbierať aj niekoľko euro či Kč.


xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Paletky majú krásne farby, hlavne tá prvá, tie odtiene sú top. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletky od Make up revolution mám hrozně moc ráda:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa ti nečudujem, oni sú super :) a za super cenu :)

      Odstrániť
  3. Paletky od Makeup Revolution mám moc ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú hlavne v poslednej dobe obľúbené, ktorá je tvoja naj? :)

      Odstrániť