F Zlé dni neznamenajú koniec. - Aďulik Sun

Zlé dni neznamenajú koniec.

Ahojte :)

Poznáte dni, keď neviete ako ďalej? Keď všetko vo vašej hlave vám hovorí, že to nezvládnete? Všetky veci okolo vás sa zrazu napájajú tak, že vám nič nevychádza? Cítite niekde hlboko, že niečo nie je v poriadku, no aj tak sa snažíte usmievať? Aj keď je to cez slzy. Ten pocit, keď to všetko chcete nechať, lebo vám nič nejde? Nie ste spokojný tam, kde ste. Ste si vedomý, že táto cesta je vaša cesta, no aj tak stojíte na mieste, kde nie ste to vy ale niekto iný... Možno v tom je problém... možno je dôležité prestať počúvať motivačné pesničky, ale skutočne tak žiť!


Veľa z vás mi písalo, že by chceli byť ako ja. Stále pozitívna. Stále s úsmevom. Niečo vám prezradím. Nechceli by ste. Ja tiež sama prežívam tieto dni, keď niečo nejde ľahko. Možno aj častejšie ako vy samy. Ťažko povedať. Lepšie sa ale pomáha iným, ako sebe... 

Tie dni, keď sa nechcete postaviť z postele. Tie dni, keď sa cítite samy. Tie dni, keď si myslíte, že je koniec. Práve tieto dni sú tie, ktoré vás posúvajú ďalej. Tie dni vás učia a ukazujú vám, kým v skutočnosti ste. Je dôležité si povedať veci, kde ste mohli reagovať inak, kde ste mohli čo spraviť. Ale nemôžete sa nechávať zožrať myšlienkou, že je to vaša vina. Nie je. A je jedno kto alebo čo vás dostalo na dno. Či to bol nejaký chalan, baba alebo kamoška. Je to jedno. Dôležitý ste stále vy. Dôležité je stále to, ako na to zareagujete. Život býva krutý, no stále nám dáva lekcie, ktoré zvládneme a nikdy to nie je naopak. Jednoducho si na túto vetu spomeňte, keď vám nebude najlepšie. Ja to tak robím stále. A pomáha mi to. 

Dôležitý moment vo vašom živote je ten, kedy si poviete, že stačí. Je dobré si uvedomiť či vás v šachu nedrží nejaká osoba, od ktorej sa bojíte odísť alebo máte strach, že zostanete samy. Mňa tak držalo hneď niekoľko ľudí, ktorí verili tomu, že vedia lepšie žiť môj život ako ja sama. A bola to chyba. Nie ich, ale tá moja, že som im dala moc mať ruku a riadiť môj život. Bola som s nim v kontakte, všetko som s nimi zdieľala s nádejou, že  je to dobré. Ale nebolo. Takže radím vám. Stopnite ľudí, ktorých vás držia na jednom mieste. Máte slobodnú vôľu a verte, že sloboda je krásna. Máte slobodu sa rozhodnúť, kde chcete byť. Môžete sa odsťahovať. Môžete zmeniť školu. Môžete si prefarbiť vlasy. Môžete zmeniť štýl oblečenia. Môžete všetko... môžete všetko, čo chcete. Verte tomu, že sa to všetko splní, čo chcete. Môžete čokoľvek... Tak choďte za tým. :) 

Takže zlé dni neznamenajú koniec, ale nový začiatok s jasnou mysľou....




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, čo ste rpe seba spravili naposledy vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Vždy čítam tvoje články a nezvyknem komentovať ale klobúk dole ako to vieš vyjadriť, vidím a cítim to rovnako len to neviem dať zo seba von. Ešte mi myseľ zastiera sklamanie...hlavne z ľudí okolo mňa. Lenže sme slobodní a každý z nás znesie veľa, my ženy najviac a je dôležité si to pamätať, nevyčítať si a hlavne poučit. Lebo ak sa nám opakuje vždy nejaký "pattern" život sa nám tým snaží niečo naznačiť. Pokračuj a nevzdávaj to:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neskutočne si ma teraz potešila, dojala a ďakujem za krásny komentár. Vážim si to a ďakujem ♥
      To s vyjadrením príde určite aj u teba. Aj mne dlho trvalo, kým som našla tie správne slová. Zrovna tento článok išiel celkom ľahko, no predchádzalo tomu niekoľko udalostí. Nikdy nebolo ľahké nájsť tú správnu cestu, ale čo je ľahké nie je cenné. Tiež som si s tými dňami prešla a dôležité bolo si sadnúť sama so sebou a upratať si hlavu. Položiť si niekoľko otázok, ako: Chcem toho človeka/ ľudí v živote? Ak sa nevieš rozhodnúť, tak si napíš na papier plusy a mínusy, krásne a zlé zážitky a zistíš, či to má zmysel, resp. či má zmysel v tvojom živote. Každý máme hranice ďalej a trošku inde. Záleží len na každom z nás. No určite sklamanie odíde a uvidíš, že získať ten nadhľad. Nech sa ti stalo čokoľvek, tak určite to zvládneš a raz budeš šťastná, lebo práve tie ťažké chvíle nás posúvajú vpred. Ak by si sa chcela porozprávať, resp. si popísať, tak pokojne mi napíš na mail: adrikagundova@gmail.com :) Držím ti palce! ♥ Zvládneš to... Ja ti verím ♥♥♥

      Odstrániť
  2. Tak toto bolo úžasné! Veľmi si mi pomohla a za to ti patrí veľké Ďakujem! Si úžasná. :)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne a vážim si tvoj komentár. Veľmi rada pomôžem :) Ja ďakujem za teba :)

      Odstrániť
  3. Také jsem jaksi připoutaná k několika lidem a zjistila jsem, že nevím, jak z toho ven. Mám pocit, že to už všechno zašlo tak trochu moc daleko. Nejspíš budu muset brzo říci jednoznačné NE. Děkuji za tento článek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš vôbec za čo, rado sa stalo :) Určite to sprav, alebo si to s nimi vyrieš, aby vedeli aj tvoje hranice :) Určite to zvládneš :)

      Odstrániť
  4. Souhlasím, druhým se vždy lépe radí a pomáhá, než sobě. Asi to je nějaká vnitřní pohnutka "být na sebe tvrdý". Někdy je ale potřeba to poměnit :)

    BLOGEREM

    OdpovedaťOdstrániť