F Produkty s Chinínom? - Aďulik Sun

Produkty s Chinínom?

Ahojte :)

O stránke, ktorú vám tu predstavím som počula od kamarátky, ktorej dodnes ďakujem za tip na super stránku. Rozhodla som sa, že aj vám niečo o tejto stránke poviem. Môžete sa tešiť aj na recenziu na produkty, takže už čoskoro. Tiež sme si pre vás pripravili aj súťaž, ktorá vyšla na mojej FB stránke. A o akej stránke vám tu stále hovorím? Jedná sa o novú stránku expertnavlasy.sk, ktorá vznikla v roku 2016, resp. vtedy vznikla táto škola.



O šampón a vlasové tonikum si budete môcť čoskoro aj zasúťažiť! :) 


Ja som na recenziu dostala masku na vlasy, šampón a spomínané vlasové tonikum. Všetky tri produkty obsahujú chinín, ktorý mám ja osobne celkom rada. Chinín sa používa v potravinárstve - pre jeho horkú chuť sa pridáva napríklad do tonikov alebo je tiež účinným liekom proti malárii. A ako toto môže mať blahodárne účinky na vlasy? Produkty s chinínom pomáhajú vlasovej pokožke sa zobudiť a vďaka tomu vám začnú rásť a vlasy spevnia. A to chce každá žena... Práve preto som sa rozhodla, že tieto produkty budem testovať. Testujem ich už pár týždňov, takže recenzia bude čoskoro. 

Ešte som vám chcela povedať pár slov o produktoch a tiež o stránke. Ale najskôr teda tie produkty. Ako som spomínala vyššie, tak ja som dostala na vyskúšanie masku, tonikum a klasický šampón. Produkty môžete vidieť aj na fotkách. 

Maska je veľmi ľahká a vlasy nijako nezaťažuje. Tiež má veľmi peknú vôňu, nič veľmi výrazné. Šampón je skôr riedky a ja osobne potrebujem viac produkty, aby penil na mojich vlasov. A tonikum má najvýraznejšiu vôňu, no zatiaľ vyzerá veľmi sľubne. Viac o produktoch a ich používaní vám poviem v článku, teda v recenzii. 




Stránka je veľmi prehľadná a jednoduchá ná nákup. Tiež sa tam dozviete informácie o produktoch, ale aj priamo o majiteľke. A to vytvára dobrú atmosféru aj na webe. Na stránke nájdete aj blog, kde sa dočítate aj o príbehu majiteľky, ale aj ako prebiehal jej boj s vlasmi. Vlasy sú koruna krásy každej ženy a v dnešnej dobe im dávame skutočne zabrať - farbenie, strihanie, zase farbenie či tepelné úpravy, ktoré máme aj každý deň na pláne. Vystavujeme svoje vlasy skutočným výzvam. O vlasy sa treba starať. Aj na mojom blogu ste mohli čítať už niekoľko článkov priamo o vlasoch. Ja mám husté vlasy, no mám problém s lupinami a tiež s vypadávaním, takže toto bola skvelá voľba.


Vyrobené na Slovensku
Výrobu sme zverili do rúk skúsenému malosériovému slovenskému výrobcovi rodinného typu. V celom procese produkcie dávame prácu ľuďom na Slovensku. Výroba je čiastočne ručná.

Zloženie?
Všetky účinné látky sú naturálneho pôvodu. Organické zložky majú garantovaný pôvod, tzv. "rodný list".

Tento článok slúži iba na predstavenie stránky a tiež produktov. Chcela som vám spraviť taký úvod, kým bude recenzia a súťaž. Dúfam, že sa mi to podarilo. Do komentára mi môžete napísať či stránku poznáte a či chinínové produkty používate? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments: