F BLOGMASS: Zima je tu! ♥ - Aďulik Sun

BLOGMASS: Zima je tu! ♥

Ahojte :)

Neviem ako vy, ale ja zimu milujem. Milujem zimné prechádzky, zimné športy či zimné záležitosti ako sneh, výzdobu, dekorácie či zdobenie stromčeka alebo varenie. Milujem tieto činnosti a vždy December pre mňa predstavuje dni, kedy moje srdce býva naozaj šťastné a ja som celá spokojná osoba. Vtedy som najviac v pohode a to sa mi páči. Milujem tieto dni a potešilo ma, keď už pred pár dňami začalo snežiť. Ja som spravila aj pár fotiek, no nie som žiadny fotograf, tak ma prosím neukameňujte za nejaké amatérske fotky. 



Čo sa týka nejakých informácii, ktoré vám v takomto článku vždy hovorím, tak aj dnes ich tu mám. Ja sa stále učím, chodím do školy a medzi tým sa snažím venovať aj blogu, no niekedy sa to ťažko stíha. Nechcem sa sťažovať, no len aby ste vedeli, keď nejaký deň nevyjde článok, lebo minule mi chodili správy, kedy bude nový článok (som bola prekvapená). 


A druhá dôležitejšia vec je fakt, že zajtrajším dňom začína blogmass. Ako som oznamovala už dlhšie pred tým, tak ja na blogu blogmass robiť nebudem. Zdá sa mi to veľmi nepraktické, čo sa týka blogu. Ale články budú vychádzať ako doteraz stále rovnako. Ale čo budem robiť? Budem pridávať na Instagram také malé vlogy - budú to vlastne instastories, kde vás budem brať všade, kde pôjdem, tiež počas bežného dňa. Budeme si v nich otvárať kalendár a tiež môžeme pokecať aj na nejakú tému či vám dám tipy na videá. Budete tam vedieť o všetkom. A tiež na instagram každý deň pridám min. jednu fotku, kde vám poviem niečo z môjho dňa alebo vám hodím nejaký postreh či citát. Ak sa vám tento nápad páči, tak ma nezabudnite sledovať na instagrame - Tu - Aďulik Sun a ak nemáte instagram, tak nezúfajte. Každá fotka, ktorá bude pridaná na mojom Instagrame pôjde aj na FB stránku - Tu - Aďulik Sun. Takže verím, že sa počas tohto mesiaca vidíme! :) 












Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa už teraz na December a hor sa na užívanie si tohto času. Už dnes na Instagrame vás zoberiem na koncert a zajtra do Bratislavy. Teším sa... Do komentára mi môžete napísať či ma budete sledovať a ako si vy užívate tieto dni? 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Jeeej u vás krásne nasnežilo, škoda že my máme skôr snehodážď, ako poriadny sneh. :/

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma mrzí, tak aspoň takto cez fotky vám posielam pár snehových vločiek :)

      Odstrániť
  2. Škoda, že žiju v nížině, takže je tu sníh jen málokdy :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno, ale zas máte výhodu, že tam v lete je teplejšie ako u nás a máte skutočné leto :)

      Odstrániť
  3. Krásné fotky, u nás bohužel ještě nesněžilo :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máte krásně zasněžené okolí :) u nás to vypadá podobně.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť