F NOVINKY: Balzamy od značky Nivea - Aďulik Sun

NOVINKY: Balzamy od značky Nivea

Ahojte :)


Takýto balíček mi prišiel pár týždňov dozadu. Bolo to krásne prekvapenie, keďže som ho nečakala a skutočne potešil. Také predčasné Vianoce. V balíku okrem dvoch produktov prišli aj čkoládky - pralinky, ktoré nás všetkých predstavili - aj čo som pozerala iné blogerky. Aj ja som s rodičmi viedla diskusiu o tom, že či to nie sú mydlá. Mne to bolo jasné už pri prvom čuchnutí. Ale boli geniálne... A prečo vlastne tento článok vzniká? Vzniká kvôli tomu, aby som vám predstavila novinky od značky Nivea...




Konečne aj značka Nivea má už v ponuke balzamy. Volajú sa Labellino a môžete ich zohnať na eshope notino.sk a tiež v DM drogérii. Cena je 5,69 € a nájdete v predaji dve varianty. Konkrétne je to maliny a červené jablko (ružové balenie) a osviežujúca mäta (zelené balenie). Je to klasický vajíčkový tvar a mne osobne dosť pripomínajú Eos balzamy. Balzamy zanechajú na perách jemný lesk a pery skutočne vyživia. Sú príjemné a nejako nedráždia. Mne osobne viac sadla verzia mäty, keďže je to veľmi svieže, príjemné a osviežujúce. Ružové balenie je na mňa veľmi sladké - či už vzhľadovo alebo aj chuťovo (viem, že sa balzamy nejedia, ale kto to kedy nespravil?).  Každopádne ma veľmi prekvapilo, že táto značka prišla s týmto produktom, no úprimne ma to potešilo. Čo sa týka vône, tak tá je krásna v obidvoch variantách.


Ja vám tento produkt môžem iba odporučiť a určite aj ja sama si budem kupovať balzamy, konkrétne ten zelený s mätou. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre... Do komentára mi môžete napísať či ste túto novinku už stihli vyskúšať a prípadne, ako ste boli spokojné? 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments: