F WISHLIST: www.rosegal.com - Aďulik Sun

WISHLIST: www.rosegal.com

Ahojte :)

Myslím si, že tento eshop určite poznáte. Mohli ste ho vidieť u viacerých youtuberiek a blogeriek. Rozhodla som sa, že sa pozriem na tento eshop a prijala som ponuku na spoluprácu. Ako som tak pozerala stránku, tak som si našla pár vecí, ktoré sa mi naozaj páčia a rozhodla som sa, že vám ich ukážem v takomto článku a tiež som si čosi objednala, nech teda vyskúšam či je tento eshop tak kvalitný ako všetci hovoria. A čo sa mi teda na ňom páčilo? To sa dozviete už nižšie v článku a tiež mám pripravené pre vás malé prekvapenie v podobe kupónu, no o tom trošku neskôr!

https://www.google.sk/search?q=wishlist&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiN9ub69eLVAhUJ2xoKHQZXC0IQ_AUICigB&biw=1366&bih=659#imgrc=p4tN_UofxQpkYM:



Už pri pohľade na moju postavu je asi jasné, že skôr sa nájdem v sekcii Plus size clothes. Hlavne čo sa týka týchto eshopov, keďže tam je lepšie mať číslo väčšie ako menšie. Musím sa priznať, že som bola prekvapená z výberu na eshope v týchto väčších veľkostiach. Dajú sa tam nájsť naozaj krásne kúsky a mňa najviac zaujali práve tieto tri: 

 




Predĺžená blúzka - Táto blúzka ma zaujala hlavne tým, že vzadu je dlhšia, vpredu je kratšia, takže nepôsobí ako "vrece" na postave a naozaj sa hodí aj plnším postavám. Čierna je veľmi neutrálna farba a hodí sa takmer každému. Tiež si myslím, že je vhodná pre staršie aj mladšie ročníky. Na mňa pôsobí veľmi štýlovo, elegantne. Bude sa hodiť do viacerých outfitov. Ak si dáte k tomu rifle, tak to bude pôsobiť aj ležérnejšie a naopak, keď to skombinujete s nejakými elegantnými nohavicami či vysokými podpätkami, tak budete pôsobiť veľmi elegantne. Budete TOP! V ponuke majú skutočne veľké veľkosti, takže verím tomu, že si tam vyberie každý! 









Blúzka s odhalenými ramenami - toto leto a asi aj jar bolo moderné nosiť odhalené ramená. Ja som veľmi neprišla na chuť tomuto trendu, no tento kúsok sa mi páči. Pôsobí opäť na mňa veľmi elegantne a tým ma to zaujalo na prvý pohľad. Je tam veľmi pekná čipka, ktorá pomáha k tomu, aby vyzerala táto blúzka naozaj štýlovo a sú v podstate tam spojené dva trendy - čipka a odhalené ramená. Čierna farba sa mi naozaj páči, čo ste si mohli všimnúť. Nakupujem naozaj veľa vecí v čiernom, no sú to veľmi použiteľné kúsky. A to sa hodí do každého šatníka. A v ponuke je opäť možnosť si vybrať veľkosť až 5XL, takže si myslím, že sa dokáže trafiť. Ešte aby som nezabudla, tak pri každom produkte máte aj zvlášť tabuľku veľkosti.






 


Mikina- Tak to by som nebola ja, keby sa mi nezapáčilo aj niečo športové. Táto mikina si ma získala na prvý pohľad. Teraz si poviete, že čo na nej môžem vidieť. Sama neviem. Ja som športový typ, čo sa týka oblečenia a preferujem tenisky, rifle a obyčajné tričko. Trošku ma prebudila vysoká škola, stretká kvôli blogu, kde som sa musela obliecť, aby som nejako vyzerala. Ale aj tak vždy sa rada vrátim k teniskám, mikine a neriešim ďalej... A táto mikina mi príde super univerzálna a v ponuke majú do veľkosti 3XL, čo je podľa čísel cca podobná veľkosť ako u nás na Slovensku. Ja som sa do nej zamilovala a premýšľam fakt nad tým, že si ju zoberiem, keď budem robiť ďalší nákup. 








Tento eshop nie je ako ich konkurenčné eshopy, teda na mňa to tak pôsobí. Aj cenovo je to trošku drahšie a som sama zvedavá, čo mi príde domov. Objednala som si iné veci, no tieto veci, ktoré som vám tu dnes ukázala si objednám hneď, keď mi príde prvý balíček a budem teda s ním spokojná. Som plná očakávania. A na začiatku článku som vám sľúbila aj malé prekvapenie v podobe kupónu, takže nech sa páči. Za pokus to stojí. Ak chcete nejaké nové oblečenie, tak prečo nie práve tu? Letný výpredaj prebieha na celom eshope, takže mínus 33% zľava. Použi kód RGEN a máš ďalších 10% zľavu! Je čas na novy outfit :)  PREKVAPENIE: kód "RGEN". 

http://www.rosegal.com/promotion-summer-sale-special-364.html?lkid=194630
Letný výpredaj: http://www.rosegal.com/promotion-summer-sale-special-364.html?lkid=194630


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a ja sa teším sa na ďalší článok a možno aj práve o nákupe na tomto eshope, kde vám poviem viac aj o kvalite. Sama som zvedavá! Do komentára mi môžete napísať či poznáte tento eshop? Nakupovali ste na ňom? Boli ste spokojní? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: