F Batoh na turistiku! Áno alebo nie? - Aďulik Sun

Batoh na turistiku! Áno alebo nie?

Ahojte :)

Asi pred mesiacom som si objednala z www.postovnezdarma.cz. Tentokrát som išla pomerne na istotu a zobrala som si batoh. Počula som, že na týchto eshopoch sú batohy kvalitné, málokedy vám príde niečo zlé. Povedala som si... Okey, skúsim. A to, či som bola s batohom spokojná sa dozviete nižšie v článku. Fotky sme robili v Tatrách, takže sme ho aj riadne vyskúšali. Bol s nami až na Solisku a všetko zvládol. Každopádne viac informácii nižšie v článku... 


Batoh nie je určený priamo na nejaké turistiky, teda nie tento batoh. Pre mňa, keď sa povie slovo batoh, tak si predstavím turistiku, nejakú dlhú túru. A práve preto som zobrala aj tento batoh rovno do Tatier. A bol skvelý. Trošku som svietila s mojou voľbou ružovej farby (ale ladila som s teniskami). Ako môžete vidieť aj na fotke, tak celý batoh je ružový, popruhy na ramená sú šedé a oranžové. Oranžové sú tiež zipsy. Batoh má jeden veľký priečinok a jeden malý vpredu. Podľa mňa je akurát veľkosťou. Je z nylonu. A v ponuke je viac farieb. Stojí takmer 8 euro.



Ja som si tento batoh zamilovala. Mám ho fakt rada, poslúžil parádne. Veľkosťou mi akurát sadol, keďže  ja nemám rada veľké batohy na túry. Môžem vám ho iba odporučiť... Na internete sú aj dobré recenzie. Batoh je vhodný skôr na turistiku, no môžete ho využiť aj normálne, aj keď osobne si to neviem predstaviť, keďže napríklad NTB sa mi nezmestí. Ale to je len na vás... :) Čo sa týka praxe, tak fakt nesklamal v Tatrách. bol malý, skladný a napríklad na lanovke mi vôbec nevadil a neprekážal. Dokonca som stretla aj pani, ktorá mala podobný batoh, len v inej farbe. Do batohu pokojne dáte jedlo, vodu (aj 2l vody) či malý sveter. Ja osobne nosím mikinu okolo pása, keď som niekde na turistike, takže to som neskúšala, no nejaký záložný sveter tam pokojne dáte. Batoh vyzerá malý, no skutočne tam zmestíte dôležité veci. Je pravda, že na dlhé túry tento batoh určite nie je. Je vhodný na malé turistiky, kedy idete niekde blízko a viete, že potrebujete len málo vecí.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na už na vás v komentároch, kde mi môžete napísať či máte radšej veľké alebo malé batohy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Pre mňa je smiešna jeho cena, keďže celkom rovnaký batoh nájdeš v Decathlone (originál predajca) za necelé tri eurá. Ale keď sa zameriam priamo na batoh, je veľmi praktický, nakoľko sama jeden vlastním a zmestila som do neho aj mikinu so zrkadlovkou, čo ho pre mňa robí ideálny na cyklovýlety. A veľký/malý batoh? Myslím, že to veľmi závisí od toho kde, s kým a aj kedy idem. Počas školského roka volím skôr veľký a cez leto malý. Ale ako som písala, je to indoviduálne. Každopádne veľmi pekný článok a super fotky. Batoh sa ti naozaj super hodí k teniskám.
    P.S.: Ďakujem za tip na výlet.
    P.P.S.: Prajem pekný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti za krásny komentár a za pochvalu, že sa hodí k teniskám :) :) :)
      Áno, možné to je. Tento eshop často disponuje drahšími kúskami, ktoré sa nájdu niekde inde lacnejšie.
      PS: Nemáš za čo. :)
      P.P.S: Aj tebe prajem krásny letný deň :)

      Odstrániť
  2. Takový malinký batůžek!
    Když jdu na hory, beru toho hodně! Velkou svačinu, hodně pití, penženku, mobil, foťák plus tunu oblečení. Takže takový batůžek by mi rozhodně nestačil.
    Ale svítí parádně!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, svieti :) Tak ja som myslela na menšie túry, nie si zabaliť do toho celý život :)

      Odstrániť