F Som na dne #16 - Aďulik Sun

Som na dne #16

Ahojte :)

Máme tu ďalšie spotrebované produkty a hurá rovno na ne! Ja sa neskutočne teším, keďže tento článok mám najradšej. Môžem sa konečne zbaviť odpadkov a ja to robím neskutočne rada. A ešte radšej tieto články čítam. Snažím sa byť v nich veľmi stručná, keďže väčšinou sú hlavné recenzie na blogu, takže koho zaujíma viac informácii, tak pohľadajte v sekcii Recenzie. A poďme sa pozrieť, čo tento mesiac skrýva môj odpadkový kôš... 




Začnem hneď prvou radou. Tam môžete vidieť tekuté mydlo od značky Dermacol. Toto tekuté mydlo bolo super. Krásne voňalo a zoženiete ho aj online na eshope Dermacolu, no aj v predajniach či drogériách. Stojí okolo  dvoch euro, no dá sa zohnať aj vo výpredajoch. Hneď vedľa je látková maska na tvár od značky Garnier. Ja túto masku milujem, konkrétne uto modrú. Je výborná a nedávam na ňu dopustiť. Hneď tam môžete tiež vidieť aj Rexonu, ktorú vidíte v každých spotrebovaných produktoch, preto len toľko, že je to môj must have... To, čo tak slabšie vidieť je parfém od značky Avon. Je to môj prvý parfém od tejto značky a vydržal skutočne dlho - asi rok, možno aj viac. Bol krásny, dlho vydržal, no nenašla som ho už nikde online. Ďalej môžete vidieť gél na intímnu hygienu. Tento ružový mi sadol úplne najviac a zamilovala som si ho. Používam ho stále dookola. A posledná v hornom rade je zubná pasta od značky Odol. Bola dobrá, neštípala. 

V druhom rade môžete vidieť penu do kúpeľa od značky Balea. Ja mám veľmi rada peny do kúpeľa od tejto značky, no táto konkrétne ma sklamala. Nerobila vôbec bohatú penu a museli ste tam dať naozaj veľa produktu, aby nejaká pena vznikla. Ja som tento produkt minula asi po 5 použitiach. Celé zle... Túto oranžovú určite neodporúčam. Opak toho je produkt hneď vedľa, čo bola tiež pena do kúpeľa a bola famózna. Zafarbila vodu, spravila krásnu krémovú penu a vôňa bola tiež famózna. Vôbec nevysušovala. Hneď vedľa je krém od značky Balea, ktorý je na ruky. Krásne voňal, no nemôžem povedať, že by to bol zázrak. Trvalo mi veľmi dlho, kým som ho minula, keďže som radšej siahala po iných produktoch. Veľmi rýchlo sa vstrebal a nejako mi moje ruky nevyživoval. Ďalším produktom je pena do kúpeľa od značky Radox. Keďže má tá od značky Balea sklamala, hľadala somnáhradu a túto vypredávali, tak som skúsila. Určite bola lepšia ako tá od Baley. Krásne voňala, stačilo jej málo a spravila penu. Nevysušovala pokožku. Predposledným produktom je šampón od značky Syoss. Ja značku Syoss milujem a milovať ju budem. Bola som aj s týmto šampónom spokojná, hoci teraz skúšam iné šampóny. Vždy sa k týmto šampónom vraciam. A posledným produktom je tekuté mydlo od značky Balea. Pravda je taká, že sme tento produkt kúpili kvôli baleniu, keďže sme potrebovali nejaké vzhľadné a my máme ružovú kúpeľňu, takže tam toto balenie krásna sadlo. Voňal tento produkt dobre, ruky vyčistil. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či máte radi nejaký z týchto produktov a čo ste naposledy minuli vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Mýdlo od Balei jsem také měla a také koupila kvůli designu balení, haha.. Vonělo mi také moc hezky :) Balea ty designy a vůně produktů umí!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu masku od Garnieru taky miluju a Balea je prostě úžasná značka:D

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť