F RECENZIA: Pena na čistenie pleti - Aďulik Sun

RECENZIA: Pena na čistenie pleti

Ahojte :)

Opäť tu máme recenziu a opäť tu máme článok na produkt, ktorý je z eshopu www.bionatural.sk. Tentokrát som sa spolu s mojou sestrou (blog) pozrela na produkt z tejto stránky. Konkrétne sa jedná o čistiacu penu, ktorá je pre mastnú a zmiešanú pleť. To bol dôvod, prečo som povolala na skúšanie aj moju sestru. Ja mám zmiešanú pleť, no sestra má skôr mastnú pleť. Chceli sme to vyskúšať poriadne a tak každá to skúšala cca mesiac, pričom balenie nám vydržalo akurát. A aké sú výsledky? To sa dozviete nižšie v článku...



Začnem všeobecnými informáciami, ktoré sme si všimli spolu so sestrou rovnako. Balenie je teda veľké 50ml, čo bohato stačí. Je to produkt na čistenie pleti. Textúra je famózna. Bohatá pena (stačí jedna malá pumpička na celú tvár), ktorá má bielu farbu. Vôňa je časom neutrálna, no na prvý dojem môže pôsobiť veľmi nepríjemne. Tieto BIO produkty často majú špecifické vône a ak nie ste na to naučení, tak vám to môže robiť problém, no časom tento problém zmizne. Ako u nás. Cena nie je vôbec vysoká, keďže sa jedná o BIO produkt. 


Aktívne látky v produkte: 

Hamamel virgínsky - upokojuje zapálenú pokožku a jemným spôsobom lieči akné. Ochraňuje pleť.

Tea tree olej - má antibakteriálne účinky, zabraňuje infekciám a zápalom.

Decyl glucoside
- jemný tenzid získaný z rastlín pre jemné čistenie pleti.

Extrakt z uhorky - chladí a tonizuje pleť.



 Balenie je z recykovaného plastu, ktorý je ďalej recyklovateľný. Čo je naozaj veľké plus. Balenie má pumpičku (viď. fotka). Na použitie sa odporúčajú dva streky, pričom mne osobne stačil jeden na celú tvár. Pleť nevysušuje. Na pleti je produkt veľmi príjemný. Nedráždi pleť a neštípe ani v okolí očí. Samozrejme, nepoužívajte tento produkt na oči. 

Prvé pocity po použití boli u nás rovnaké. Pleť bola čistá, na dotyk veľmi hebká. Rozdiel na pleti bol vidieť až po cca 5 použitiach, kedy sme si všimli, že naša pleť je hladšia, netvorili sa nám tak veľmi akné (na miestach, kde sa nám normálne tvorí). Nemali sme žiadnu negatívnu reakciu na našej pleti. Moja sestra používala tento produkt iba pred spaním, ja som ho používala aj ráno, vlastne som s ním nahradila moju rannú rutinu. Obidve sme sa tiež zhodli, že netreba nanášať krém po použití, kvôli tomu, že by bola pleť nejako vysušená. sme spokojné s výsledkom. Za plusy považuje sestra ľahkú manipuláciu a čistú pleť. Ja považujem za plusy naozaj čistú pleť a jemný, hebký finiš po použití. Negatívum sestra našla iba jedno a to konkrétne to, že jej to na začiatku smrdelo. Mne sa zas nepáčila manipulácia s pumpičkou, kedy s jednou rukou to bolo naozaj ťažké naniesť a stlačiť pumpičku. Inak sme veľmi spokojné s výsledkami a  so samotným produktom. Môžeme vám ho iba odporučiť. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na už teraz na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či používate na čistenie pleti peny alebo aké produkty používate vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára