F RECENZIA: Akamuti - ružová voda - Aďulik Sun

RECENZIA: Akamuti - ružová voda

Ahojte :)

Po dlhšej dobe tu máme recenziu na ďalší BIO produkt, konkrétne sa jedná o ružovú vodu. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja ružové vody milujem a striedam ich, keďže ma baví skúšať stále nové a nové. Človek by nepovedal, že aj ružová voda sa dá rozdeliť na tie lepšie a na tie horšie - veď je to stále BIO a tým pádom by mala byť z tých istých ingrediencii. Avšak, opak je pravdou. Ja som vyskúšala už niekoľko a nie vždy mi sadla. Túto konkrétne mám z eshopu www.bionatural.sk. A ako u mňa dopadla? To sa dozviete už nižšie v článku... 




 Čo je značka Akamuti? 

Veľa ľudí túto značku nepozná. A ani sa nečudujem, nie je veľmi známa na Slovensku. Je to veľmi mladá značka. Začala vyrábať v roku 2003. Zaujímavý je fakt, že každý výrobok je vyrábaný ručne.  Akamuti je držiteľom ocenenia Beauty Award 2011 udeľované časopisom The Green Parent a držiteľom Beaty Award 2010 udeľované časopisom The Natural Health. 


 Musím sa priznať, že mňa zaujala hlavne tá značka, keďže som o nej veľmi veľa slov nepočula. A svoj výber neľutujem. Táto ružová voda je veľká 100ml a stojí takmer 9 euro. Majú k dispozícii aj väčšie balenie, no to stojí takmer 14 euro. Ale určite sa oplatí aj to väčšie balenie, ak používate ružovú vodu ako ja pravidelne. Aplikátor je super (viď  fotka). Nestrieka nejaký veľký prúd, skôr to tak rozpráši, čo je super, minimálne pre mňa. Stačí jeden strek a máte vodu všade, kde potrebujete. Vydrží veľmi dlho. Krásne vonia. A to balenie? Ja som sa do neho zamilovala na prvý pohľad. Vyzerá krásne, romanticky. Romantiku si v poslednej dobe užívam a aj na nejakých tých kozmetických obaloch. 

Ružová voda má hneď niekoľko využití. Ružová voda pomáha aj pri škvrnách, začervenaní pokožky a pri svrbení pleti. To môžem potvrdiť. Vhodná je aj ako toner na pleť či teraz v letných mesiacoch na spálenú pokožku, keďže krásne schladí. Ja som ju dokonca istú dobu používala aj na vlasovú pokožku pred umývaním. To keď som mala problém s citlivosťou pokožky na hlave, keďže ma to trápilo veľmi dlho a už som bola zúfala. Pomohlo to. Pár strekov som si naniesla priamo na vrch hlavy a nechala pôsobiť aj poldňa, keď som mala čas. A potom večer som si vlasy umyla a moja pokožka bola pokojná, nepodráždená. Ja to mávam hlavne, keď je už teplo. Asi to bude potom, to neviem, ešte som nevyskúmala. Ružová voda je všeliek, na ktorý nedám dopustiť a dávam ju všade, keď ma niečo trápi.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa na ďalší článok a do komentára mi môžete napísať či používate ružovú vodu? Ak áno, tak akú? Teším sa na vaše komentáre... Za mňa vám môžem túto ružovú vodu odporučiť. Je super a nedráždila. Neštípe ani na pleti. Mňa skutočne zaujala.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Růžovou vodu mám taky moc ráda. Měla jsem jednu od Dulcie a teď používám jinou, kterou jsem koupila v DMku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ružovú vodu som mala kedysi dávno dávno keď o nej na blogoch nebolo ani chýru ani slychu. Kúpila som si v DM od Purity Vision, ale popravde som si nevšimla žiaden účinok. :-D

    PS: Nebudeš tam mať chybičku? - "Je to veľmi mladá značka. Začala vyrábať v roku 2013. Zaujímavý je fakt, že každý výrobok je vyrábaný ručne. Akamuti je držiteľom ocenenia Beauty Award 2011 udeľované časopisom The Green Parent a držiteľom Beaty Award 2010 udeľované časopisom The Natural Health." - tie roky mi nejako nevychádzajú, ak začali vyrábať v 2013 ako mohli byť ocenení v 2011 a 2010? Asi vyrábajú už od 2003 roku, čiže nie sú tak mladá značka, nie? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A používaš ju stále? alebo si ju aj prestala používať? :)

      Ďakujem za opravenie, vôbec som si neuvedomila chybu. Ďakujem, už je opravená. A čo sa týka "veku" značky, tak je to asi na subjektívnom posúdení. Ja som súdila podľa toho, že niektoré značky, ktoré sú známe sú tu aj 50 rokov, napríklad Dermacol či iné. Preto som napísala, že je veľmi mladá, keďže je tu fakt len pár rokov a nedostala sa tak medzi ľudí.

      Odstrániť
    2. No jasné, v porovnaní s niektorými značkami je Akamuti mladá značka. Ja som o nich vlastne tiež počula až keď ma Bionatural oslovil na spoluprácu. Inak ešte k tej ružovej vode - mala som len to jedno balenie od Purity Vision, odvtedy mám nejaký blok voči ružovým vodám, väčšinou sú drahé a ja si to spájam práve s tým, že som žiadne účinky na mojej pleti nepostrehla, takže to vo mne evokuje "vyhodené peniaze" a neviem sa toho pocitu zbaviť ani keď z každej strany počúvam, aká je ružová voda skvelá vec :-D

      Odstrániť
    3. Tak som rada, že sme sa pochopili teda :)

      Tak to mám aj ja s niektorými produktami, asi závisí od pleti a každý sme iný. Ono mne trvalo dlho, kým som videla účinky, asi mesiac? Tak nejako. Mám namysli, keď som mala prvé balenie. Odvtedy vidím, že mi pomáha. A vidím, keď som niekde na dovolenke a nemám ju každý deň, že moja pleť sa riadne hnevá :D

      Odstrániť
  3. Táto voda bola pre mňa najlepší toner, aký som kedy vyskúšala. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ružovú vodu som mala od Purity Vision a tá mi nevyhovovala, no v jednej giveaway som vyhrala vzorku ružovej vody Nobilis Tilia a tá bola výborná :) túto Akamuti som ešte neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť