F Jemný, elegantný náhrdelník v tvare slzy - Aďulik Sun

Jemný, elegantný náhrdelník v tvare slzy

Ahojte :)


Pamätáte si ešte na článok o prsteni, ktorý som si objednávala na internete? Bola som veľmi spokojná. A tak som sa rozhodla, že to skúsim znovu. Prijala som návrh na spoluprácu a mohla som si niečo vybrať zo stránky www.eppi.sk. Toto klenotníctvo už pracuje od roku 2011 a pôsobia už pár rokov aj na českom trhu. Musím sa priznať, že som mala veľmi ťažký výber, keďže všetky šperky vyzerajú naozaj krásne. Zoženiete tam všetko - od prsteňov, cez diamanty až po náhrdelníky. A práve ten som si vybrala aj ja. Keďže som minule skúšala vyberať prsteň, tak tentokrát som si vybrala náhrdelník. A ako som bola s ním spokojná? To sa dozviete nižšie v článku aj s ďalšími informáciami... 


Ja som si teda vybrala konkrétne tento náhrdelník - Strieborný náhrdelník s bielymi topásmi Ezal. Zaujal ma na prvý pohľad, keďže ja mám strieborné náušnice, tak to budem mať ako super set. Zaujal ma práve svojou jednoduchosťou, no stále je dosť zaujímavý, aby nezanikol. Veľmi sa páčil aj mojim kamošom, ktorým som ho ukazovala, keď som sa rozhodovala medzi týmto a ešte jedným. Je veľmi elegantný a myslím si, že sa bude hodiť ku takmer každému outfitu.


Čo sa týka nejakých parametrov, tak tie sú nasledovné a tiež sa viac dočítate aj na stránkach, ktoré vám tu prikladám. Povrch kovu je pozlátený bielym zlatom. Šírka šperku je 12,7 mm, výška je 38,1 mm. Osadený drahokam je prírodný. Retiazka je strieborná, pričom retiazka je súčasťou, keď si objednáte tento šperk. Dodacia lehota sú 2 až 4 týždne, keďže oni tento šperk objednávajú (pokiaľ nie je na nejakom sklade). Čo je super správa je to, že dodanie, resp. poštovné neplatíte! Takže poštovné je zdarma. Doručujú buď kuriérom alebo aj poštou. Ku každému šperku máte certifikát a aj celý eshop má plno certifikátov.

Čo obsahoval balíček? 

Balík prišiel krásne zabalený. Nič sa náhrdelníku nestalo. Celý balík bol zabalený ešte v jednej fólii. Samotný balíček obsahoval hneď niekoľko vecí. V prvom rade sa na vás usmeje obálka, v ktorej nájdete handričku na čistenie, informácie o stránke, informačný list o tom, čo môžete s náhrdelníkom robiť a čo nie, certifikát o vašom danom produkte a RUČNE písaný list. Čo vám poviem... ten list ma fakt potešil, keďže dnešné firmy na tento detail kašlú. Je to iba detail, no dokáže to potešiť. Pozerala som aj recenzie iných zákazníkov a tam som našla, že to robia pri každej objednávke, takže to je od nich veľmi, ale fakt veľmi milé.





Samotný balíček, kde bol náhrdelník ukrytý, bol krásne zabalený. Bol zabalený v ružovom papieri, pričom samotná krabička bola zabalená ešte v modrom papieri s krásnou mašličkou. Krabička s náhrdelníkom vyzerá tiež veľmi luxusne. Je na magnet, čo je už pomaly typické pre takéto balenia. Následne po otvorení je krabička vyplnená ešte fóliou a ochranným papierom. Veľmi pekne zabalený produkt a som z toho celého nadšená.






V balíku nájdete ešte aj darčeky k nákupu. Ja som dostala konkrétne sušienku (blbosť, ale potešila) a tiež mydlá - srdiečko a vtáčik, tiež je to v podstate blbosť, ale naozaj to poteší.

Ja som s celým balíkom veľmi spokojná. Náhrdelník prišiel bez nejakého poškodenia a vyzerá naozaj dobre. Naozaj sa mi páči.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Ja som so šperkom veľmi spokojná a môžem ho odporučiť, rovnako aj služby celkovo eshopu. Stránka je veľmi prehľadná a dobre sa tam orientuje. Komunikácia bola veľmi príjemná a o všetkom ma informovali. Do komentára mi môžete napísať či si objednávate šperky online alebo radšej idete so predajne? Počuli ste o tomto eshope? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ten náhrdelník bych hned brala :D
    Já si šperky raději omrknu v kamenném obchodě, protože se mi již párkrát stalo, že na fotce šperk vypadal úplně jinak než ve skutečnosti :/

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Záleží podľa toho kde nakupuješ. Ja nakupujem hlavne v oficiálnych klenotníctvach, takže väčšinou sa to zhoduje.

      Odstrániť