F HAUL: Dermacol (BeautyDays) - Aďulik Sun

HAUL: Dermacol (BeautyDays)

Ahojte :)

Už dávno tu nebo žiadny haul, resp. nákup kozmetiky od značky Dermacol. Ja mám túto značku veľmi rada a vždy, keď som v Bratislave, tak zabehnem aj do oficiálnej predajne v Auparku (aspoň sa vždy snažím). Tak sa stalo aj pár dní do zadu, keď sa tam konali dokonca aj Beautydays, čo som ani nevedela. Pred predajňou pobehovali rôzni vizážisti a ľudia, ktorí vám boli k dispozícii - ohľadne líčenia. Ja som stihla aj vystúpenie MačkyCats, čo je muzikál. Úprimne, bolo to skvelé, no nedokázala by som sa na to pozerať veľmi dlho a ukážka mi celkom stačila. Moderovala celú akciu Lenka z Telerána, čo je super moderátorka (minimálne v mojich očiach). Ja som išla do predajne Dermacolu minúť kupóny, ktoré sa mi už pekne nazbierali a tak som si vybrala pár vecí. Niečo som kúpila aj mojej sestre, no to vám sem nedávam. A čo som si teda kúpila ja?

Dermacol nakup



Nebolo toho vôbec veľa. Kúpila som si kávové mydlo, ktoré úplne zbožňujem. Vyskúšala som už ja melónové či hroznové, no toto kávové mi asi zatiaľ najviac vonia - darmo to všetci nechvália. Úplná dokonalosť. Tiež sa mi páči, že to balenie je priesvitné, takže to všetko dobre vidím a viem, kedy som už na dnes, prípadne kde je problém ak pumpička nefunguje (aj to sa mi už stalo). Mydlo stojí do 3 euro.

lak na nechty 5 day stay

odtieň 13 - lak na nechty Dermacol

Druhou vecou je lak na nechty, ktorý je v odtieni 13 - Country club. Tento lak je fakt krásny. Veľmi metalický, priam zrkadlový. Je veľmi lesklý (pochopiteľne). Mne sa veľmi páči a fakt som si ho zamilovala. Odkedy ho mám nosím ho už takmer stále. Chystám aj recenziu na laky na nechty od značky Dermacol, tak možno v blízkom článku vám poviem viac. Kryje a chytá sa na prvú vrstvu, takže netreba pretierať. Mne osobne vydržia laky veľmi dlho na nechtoch, takže tých sľúbených 5 dní mi dá úplne bez problémov. Tento lak stojí necelé 4 eurá. 

Natural mandľový krém značka Dermacol

Tretím produktom je mandľový krém. Kto ma sleduje dlhšie tak vie, že ja mandľové krémy milujem a vyskúšala som och fakt veľa. Časom sa vždy vraciam práve ku značke Dermacol, ktorá ho má v ponuke priam stále (keď tak menil balenia). Tento krém je veľmi ľahký na pleti, vytvára mastný finiš. Vôňa je veľmi výrazná a mne pripomína moje detstvo, keďže presne takto vonia moja mama, keďže ho už používame dlhé roky. Tento krém je pre suchú až veľmi suchú pleť, prípadne pre citlivú pleť. Tento krém obsahuje aj Koenzým Q10. Je to krém asi pre staršiu pleť, no ani nám mladým vôbec neuškodí. 

16 hodín Dermacol tekuté rúže

Posledným produktom je snáď najznámejší rúž na svete. Áno, jedná sa o 16 hodinové tekuté rúže. Ja mám už druhé balenie a toto je konkrétne odtieň 06. Musím potvrdiť iba slová všetkých ostatných ľudí a len toľko, že tento rúž naozaj vydrží tých 12 hodín a 16 hodín podľa mňa tiež. Na výber je veľmi veľa odtieňov, takže hurá do nákupu. Rúž stojí niečo málo cez 8 euro. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok! Do komentára mi môžete napísať, prípadne hodiť link na váš obľúbený produkt od značky Dermacol? Teším sa na vaše komentáre a tipy na nové produkty! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. tie lip colour sú super :) inak na poslednej fotke ti to veľmi pristane :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už nové odtiene - som si ich zamilovala :D A ďakujem krásne :)

      Odstrániť

  2. Dermacol I know, is quite often recommended, especially in the tub.
    I have never tried myself.
    I like nail polish.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta rtěnka vypadá skvěle!! :) Moc Ti sluší!
    Mr. Kev

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty sprchové mýdla jsou skvělá. :) a jejich Lipstick mám červený a jsem spokojená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na fotke sa nachádza klasické mydlo na ruky :) Ale sprchové gély sú fakt dobré! :) Som rada, že si spokojná...

      Odstrániť
  5. Iba 8 €? Tak to potom asi uz zlacneli. Ako novinka sa urcite predavali za viac.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako novinka to bolo drahšie to je pravda. Neviem či to nemali v akcii keď mali akciu BeautyDays :)

      Odstrániť
  6. Dermacol rtěnky jsou nepřekonatelné! Kávové mýdlo jsem zatím nezkoušela, nejvíc mi voní a vyhovuje "rozpustilý citron" :)

    http://skoricova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť