F Peračník alebo kozmetická taštička??? - Aďulik Sun

Peračník alebo kozmetická taštička???

Ahojte :)

Pred nedávnom som mala možnosť opäť si vybrať nejakú drobnosť z eshopu postovnezdarma.cz. Úprimne? Nevedela som dlho, čo si mám vybrať. Nebolo to spôsobené s tým, že by tam nič nebolo. V ponuke toho bolo naozaj dosť a dokonca tam tieto dni boli veľmi praktické veci ako hodinky, organizátor kozmetiky a iné fakt dobré veci. Ja si vždy z tade zoberiem niečo, až keď si poviem wau. Proste ma to musí zaujať a musí ma to s niečim prilákať. Tento pocit som mala pri tomto peračníku, ktorý ma zaujal na prvý pohľad. S čím ma zaujal a ako som bola spokojná, tak to vám poviem nižšie v článku! 


Ako sa poznám, tak by som vám zabudla dať link, kde ho zoženiete, takže vám ho dám tu na začiatok. Peračník nájdete -  TU. Čo sa týka nejakých technických záležitostí, tak peračník je z polyesteru, veľmi tenkého, jemného materiálu. Vnútri má ešte jednu "výplň", ktorá je v čiernej farbe. smajlíky a značka signálu Wifi nie sú vytlačené, ale sú nafarbené, takže nehrozí to, že by sa to odlupovalo alebo niečo podobné. Ako môžete vidieť, tak peračník má čierny zips, inak je celý biely (okrem obrázkov samozrejme). Samotný, prázdny peračník vôbec nestojí, takže je potrebné v ňom niečo mať. Stojí niečo cez tri eurá. Na stránke nájdete rôzne druhy - nie len ten, čo má ja. Ja som si tento vybrala, keďže ma zaujal svojím prevedením a zdá sa mi, že jednoducho tento peračník je stelesnením mňa. Ja sa presne tak tvárim ako sú tie smajlíky. Fakt to sedí...


Mňa zaujal tento peračník fakt vzhľadovo. Viem, že by sa moc nemalo súdiť podľa vzhľadu a normálne to v živote fakt nerobím, ale proste keď som tam videla tento penál, tak som ho musela mať a nemohla som ho len tak tam nechať a ísť pozerať ďalšie produkty. Bolo hneď jasné, že tento peračník skončí v mojom košíku a to sa aj stalo! Čakala som asi týždeň, kým vybavili moju objednávku, resp. kým ju poslali. Potom trvala cena ku mne už "len" dva týždne, takže som celkom rada, že to nebol mesiac - ako to bežne býva. A potom nastal ten moment. Ten moment, keď som spoznala moju novú lásku. Ten pocit bol plný šťastia... Možno si poviete, veď je to len peračník, ale mne sa tento peračník naozaj páčil a proste som si ho hneď zamilovala! Bola som z neho nadšená. Ja ho budem používať ako kozmetickú taštičku, keďže do školy svoj peračník mám a druhý momentálne nepotrebujem. Myslím si, že ako kozmetická taštička bude skvelý, keďže už som skúšala od neho dať pár vecí a naozaj sa tam zmestila moja denná rutina. Chápete... na cesty. Keď si beriete so sebou iba kabelu a nechcete so sebou brať veľké kozmetické taštičky. Bude brutálna... Teším sa na to používanie a som zvedavá ako dlho vydrží, keďže ja som moc ničivá, čo sa týka takýchto vecí... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro! Do komentára mi môžete napísať či máte radi takéto peračníky alebo ste skôr za klasiku? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Chápem, že to máš ako spoluprácu, no aj tak : Nemyslíš, že by si v tvojom veku už mohla písať hodnotnejšie články ako reklamu na peračník ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môžem písať v podstate o čom chcem :) Áno, mám dosť vysoký vek, no aj tak :D Mne sa tento peračník fakt páčil a ako píšem aj v článku, budem ho využívať ako kozmetickú taštičku :) Mala som na výber, mohla som si vybrať čo chcem a tento peračník sa mi fakt zapáčil :D Zaujal ma jednoducho... niekedy treba aj taký "úlet" ako toto :)

      Odstrániť
  2. Nahodou je ten peracnik mily. Nech si kazdy pise o com chce, ved aj tak maju citatelia pravo vybrat si, co budu citat :) Pekny den baby

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pouzdro je skvělé, taky nikdy nevím, co si u nich vybrat a i nad tímto pouzdrem jsem přemýšlela. Bohužel jsem dala přednost tričku, ze kterého jsem akorát zklamaná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prečo sklamaná? Zlý materiál? :O Ako nečudujem sa pri oblečení... Ja hovorím, Že tu vždy radšej na istotu... :)

      Odstrániť
  4. Peračník je roztomilý a nevidím na ňom nič zle, a ak by nenašiel využitie na školské účely tak určite u mňa na skladovanie naušnic, alebo nejakých iných vecí :) Ale čo sa týka eshopu ja odkedy som ho objavila čo je už dlhšia doba mám nanho velmi negatívny názor, pretože všetko na eshope je z ali a za šialene predražené ceny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je super, že vidíš aj iné využitie :) Ja mám málo náušníc, keďže ich nemôžem nosiť ( Teda nemôžem nosiť bižutériu... A trošku ti závidím teraz tú možnosť :D Samozrejme v dobrom :)
      To je pravda... Ja som už v nejakom podobnom článku hovorila (článok by mal byť verejný),že všetko je z Ali alebo iných eshopov a je to predražené, no pre mňa je toto asi na čas lepšia voľba (aj pre mladších), keď sa nevyznám na stránkach Ali a celkovo to platenie nemám ešte zmáknuté..

      Odstrániť
  5. To ti verím, ja si pametam moje prvé objednávky z ali tiež som sa dosť obávala :) Kamošky mi však čo to povysvetľovali a potom to už išlo :) Takže všetko chce len prax :) Takže určite raz skús rada ti pomôžem s vysvetľovaním :) len potom pozor človek sa na tom stane závisly :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa teda ozvem :) Chcela by som sa to "naučiť" a riešiť to bez obáv :) Ja nie som moc dobrá v tomto objednávaní.. preto objednávam cez tie isté eshopy :D

      Odstrániť
  6. Kolik se dá napsat o penále s potiskem wifiny. Můj bože. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som len chcela preniesť tú radosť, niekedy sa treba tešiť aj z maličkostí :)

      Odstrániť