F Vitajte v roku 2017! - Aďulik Sun

Vitajte v roku 2017!

Ahojte :)

A je to tu! Vitajte v novom roku 2017. Hneď na začiatok by som vám chcela popriať všetko najlepšie do nového roku 2017. NECH sa vám darí, nech ste šťastní a tiež nech sa vám splnia všetky sny. Minulý rok 2016 bol pre mňa skvelý. Ono boli tam chvíle, kedy to nebolo ono, ale dalo sa to zvládnuť. Čítala som si tento článok z minulého roku a musím povedať, že som bola milo prekvapená. Splnilo sa mi všetko, čo som chcela. To sa milo prekvapilo a naozaj aj potešilo. Čo si želať v ďalšom roku? 


Premýšľala som, že čo by som si mala priať v tomto novom roku. Ja som nevedela. Naozaj. Nebudem tu spomínať klíše typu zdravie, šťastie a podobne. Jasné, že to chcem... chcem aj lásku, ktorá hádam v tomto roku trošku rozkvitne. Uvidíme ako to celé všetko dopadne. Vás asi zaujíma niečo ohľadne blogu... Ohľadne blogu mám pár cieľov. Chcela by som dosiahnuť hranicu 200 tisíc pozretí. Hádam sa mi to tento rok podarí. Vlastne nič iné si neželám. Som spokojná s tým, čo mám. Tento blog vznikol ako moje hobby a som rada, že sa to takto rozrástlo. Nadarmo sa nehovorí, že keď niečo chcete, tak si máte ísť za tým... 

Šťastný nový rok 2017! 

xoxo
Aďka  

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Držím palce nech sa ti vyplnia tvoje želania :) a ja sa už teším na tvoje článočky :) Ja si tiež nedávam žiadne predsavzatie :) Ale dúfam, že konečne sa dokopem k môjmu blogu, pretože mám kpu rozpísaných článkov :) A za minulý rok som rada, že sa mi podarilo splniť aspon moje veľké želanie a to začať tvoriť handmade šperky :) Takže Adka nech sa ti darí v novom roku a nech je vydarenejší a úspešnejší ako rok 2016 :)A hlavne zdravie, ked máme zdravie, tak máme všetko.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :) .... To som rada, že sa tešíš :) Tak to som rada, že sa ti to splnilo! :) To je pravda! Krásne si tú poslednú vetu napísala ?!

      Odstrániť