F Štetec na oči od Make up revolution - Aďulik Sun

Štetec na oči od Make up revolution

Ahojte :)


Nedávno som nakupovala na eshope www.notino.sk. Okrem iného, čo ste mohli vidieť v minulosti na blogu, som si kúpila aj štetec na "blending". Môj bol už veľmi starý a už sa to s ním jednoducho nedalo. To bol dôvod, prečo som musela vymeniť môj obľúbený. Dlho som váhala, ktorý si mám kúpiť. Na výber je veľmi veľa značiek, no aj v drogérii. To bolo prvé miesto, ktoré som mala v úvahe. Chcela som si vybrať nejaký od Ebelin, no nakoniec som čítala recenzie, že nie sú až tak dobré a nepatria zrovna medzi najlacnejšie štetce. Tak som zvolila značku, ktorú mám rada a veľmi rada vyskúšam aj nejaký štetec. Hovorím o značke Make up revolution a vyskúšala som tento štetec, ktorý stál necelé 4 eurá.




Tento štetec je veľmi jemný a dobre sa s ním aplikuje tieň. Tiež sa s ním dobre pracuje. Nie som nejaký expert na štetce a nikdy som ich nemala nejako veľmi veľa. Ťažko sa mi s niečím porovnáva, no ak porovnám so štetcami, ktoré som mala doma ja, tak je určite kvalitnejší a lepší. Toto som zbadala už po prvom použití. Tieň sa s ním dobre rozmazáva a k očnej pokožke je veľmi jemný a nedráždi ju. Bola som prekvapená zo samotnej kvality - štetiny nevypadávali a ani nezačali vypadávať po niekoľkých použitiach, čo považujem za veľké plus. Často sa mi stávalo práve to, že štetiny nevypadávali, no začali vypadávať po cca 2 týždňoch používania. Štetec je relatívne hustý, takže práca s ní je naozaj veľmi dobrá. Môžem odporučiť všetkým ľuďom, ktorý chcú s ním začať. Existujú aj kvalitnejšie štetce, ako napríklad Zoeva, no to je už aj iná cenová kategória. Záleží od nás, koľko chceme do týchto pomôcok investovať. Štetec je dobrý, no verím tomu, že nie každému bude vyhovovať - hovorím o ľuďoch, ktorí majú doma kvalitné, drahé štetce, ako napríklad Mac a podobne. Myslím si, že do štetca netreba veľa investovať, pokiaľ sa líčite sem-tam. Ak si dávate záležať na kvalite a značke, tak môžete na štetci minúť aj tisícky. Záleží od prístupu. Mne osobne stačí, keď funguje, dobre sa s ním pracuje a nevypadávajú mi štetiny. A čo vy? Ako to máte? Potrpíte si na značke? Napíšte mi do komentára.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Máte radi takéto kratšie články alebo také dlhšie? Napíšte mi do komentára. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Na značky si nepotrpím, ale zistila som, že značkové štetce sú kvalitnejšie. Takže už kupujem len tie, pretože tá investícia sa naozaj oplatí. Štetec vydrží dlhšie. Ale sú samozrejme aj výnimky.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento štetec mám doma a je naozaj skvelý :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od MR už mám plochý štětec, ale moc mi nevyhovuje - kolik lidí, tolik názorů :) Ale kdo ví, tenhle "blending brush" nevypadá nijak špatně, v drogerii jsem na něj koukala, ale se svou předchozí zkušeností jsem hodně váhala.

    http://skoricova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To chápem, aj ja keď mám zlú skúsenosť, tak potom už pri rovnakej značke váham :) Mne vyhovuje, no každému sedí niečo iné :)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. To je dobré, lebo mám ich na pláne viac, hneď keď sa vyliečim :)

      Odstrániť