F RECENZIA: Značka Syoss - Aďulik Sun

RECENZIA: Značka Syoss

Ahojte :)

Kto sleduje môj blog dlhšie vie, že ja značku Syoss milujem. Je jasné, že na internete je aj plno negatívnych recenzii a úprimne, tieto recenzie nechápem. Jedna youtuberka sa už celkom dávnejšie vyjadrila, že túto značku už nikdy viac a ja sa pýtam prečo? Ako chápem, že každému sadne niečo iné, no nebudme odsudzovať značku, keď aj do komentárov jej sledovatelia písali, že Syoss používajú a aká to je skvelá značka. Ja jej názor neberiem (to ani nemôžem), len to nemusela podať tak veľmi negatívne. Ale som rada, že aj z jej okruhu ľudí sa našli ľudia, ktorí túto značku bránili a chválili si ju. Ja ju rovnako milujem. Používam ju už asi 5 rokov, ak nie aj viac. Pamätám si, že to bola úplná náhoda, keď som narazila na čierne balenie tohto šampónu. A dnes? Dnes je to moja nevyhnutnosť. To ako som sa k nemu dostala a aj konkrétne o týchto produktoch sa dozviete nižšie v článku :) 


Ako prvý by som povedala príbeh, ako som sa dostala práve k tejto značke. Poznáte to... Došiel vám šampón a vy potrebujete nejaký nový. To je klasika. Ale vy máte problém s lupinami a nebaví vás si zmývať kvôli tmu vlasy stále a už máte jednoducho nervy! Ja som bola v tejto situácii. Išla som do prvej maličkej drogérie a povedala som predavačke, že potrebujem niečo silné na lupiny. Ona mi odporučila práve túto značku. V tej dobe to boli čierne šampóny s modrým prúžkom na obale. Mne sa zdal v pohode, tak som ho zobrala. A odvtedy ho milujem! Naozaj mi pomohol a som naň hrdá a verím, že mi bude vyhovovať ešte dlho. Oni v poslednej dobe vymýšľajú naozaj nové balenia, nové druhy a podobne. Ja som tentokrát skúsila tento nový šampón, ktorý ma zaujal hlavne balením. Poznáte to určite tiež, keď vy milujete fialovú farbu a proste celý šampón v nej? Paráda... 

Kondicionér používam iba tento. Vydrží mi veľmi dlho a vlasy u po ňom krásne lesklé. Nepoznám človeka, ktorý by minul práve kondicionér zároveň so šampónom. Ja to teda nie som, aj keď ho používam často a dávam si ho relatívne veľa. Balenie mi vydrží na dva šampóny a je úplne jedno z akej rady šampón je, kondicionér sa k nemu krásne hodí a nijako sa nebije. 

Šampón používam vždy na lupiny. Tentokrát som skúsila niečo nové, keďže tento šampón je na objem, plnosť vlasov, proti padaniu a podobne. Musím povedať, že je super. Balenie je veľké 500 ml, balenie je priesvitné a to je super zmena, keďže vidíte dovnútra. Vôňa je trošku silnejšia... Celý efekt je skutočne dobrý, keďže vlasy sú po ňom pevnejšie - dokonca tak, že nemusím používam ďalšie iné oleje a podobne. Vlasy neelektrizujú a sú na dotyk jemné. Páči sa mi to! 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro! Určite mi napíšte do komentára či máte radi značku Syoss a aký produkt používate na vlasy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Každému vyhovuje něco jiného. Sice jsem video neviděla, ale tak proč chválit něco, co mi nevyhovuje? Já taky patřím k těm, co Syoss nemají rádi, protože mé vlasy jsou po nich rychleji mastnější a barva na vlasy se hrozně rychle vymyla a nechytla dle obrázku na obalu. No a od té doby se této značce vyhýbám a nekupuji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som to nemyslela tak, že by mala chváliť veci, ktoré jej nevyhovujú. Je mi jasné, že každému sedí niečo iné. Ani mne nesedí všetko a keď mi niečo nesedí, tak to napíšem aj do recenzie. O tom je to blogovanie. Jej názor jej neberiem. Ona tam priamo ale "útočila" na ľudí, ktorí ho chvália a celkovo hanila značku, pričom nebrala do úvahy, že každému sadne niečo iné. Je na každom, čo mu vyhovuje.
      Je pravda, že na farbené vlasy Syoss nie je dobrý (súdim podľa mojej maminy, ktorá si farbí vlasy a šampón jej nesadol). To s tým mastnením neviem, keďže mne to nejako ovplyvňuje a aj keď ho používam, tak mi vlasy vydržia dlho nemastné, keďže s tým problém nemám. Ako vravím, každému sadne niečo iné a určite ten úvod nebol myslený tak, že nemôže hovoriť svoj názor... Môže, ale trošku iným spôsobom ako to zobrala ona.

      Odstrániť
    2. Aha, tak to potom ano. I já věřím, že tento šampon má spousty oblíbenců, kterým vyhovuje. :-)

      Odstrániť
    3. Som rada, že sme sa teda pochopili :)

      Odstrániť
  2. Mně šampony od Syoss také vůbec nevyhovují, strašně mě po nich svěděla hlava :/
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť