F HAUL - DM Drogéria (Značka Balea a pár drobností) - Aďulik Sun

HAUL - DM Drogéria (Značka Balea a pár drobností)

Ahojte :)


Dávno tu nebol haul. Tentokrát som sa rozhodla, že si doplním zásoby mojich pien do kúpeľa a tiež solí. Samozrejme... Moja voľba bola jasné. Čo mi dá penu, krásnu vôňu a nebude to stáť 20 euro? Myslím si, že vám tiež napadla hneď značka Balea, ktorá je podľa mňa super a určite sa oplatí. Vždy dostanem to čo chcem - penu, krásnu vôňu a zaslúžený relax! Čo si budeme hovoriť... pena od tejto značky je skvelá a rovnako aj ich sprchové gély a podobne. Tá vôňa si získa každého! Verím tomu... 


Áno, trošku som sa rozšúpla a nejako som sa nemohla som sa zastaviť. Rozhodla som sa, že sa budem rozhodovať podľa vône... Jasné! To sa zdalo ako dobrý nápad, kým som to nezačala aplikovať a všetky produkty tak krásne voňali. Nedalo sa nezobrať len jeden produkt... Zobrala som všetky - jedne produkt, jeden druh. Neodolala som ani jednej dostupnej vôni. Jedna pena stála vždy okolo 2 euro, takže mi to veľmi nevadilo, i keď nakoniec sa to dobre nakopilo a nechala som v drogérii krásnu väčšiu sumu. Okrem pien do kúpeľa som si kúpila aj soľ do kúpeľa od rovnakej značky a bombu do kúpeľa, ktorú chcem veľmi skúsiť. Tá bola trošku drahšia, no čo budem už šetriť, keď som mala už plný košík? Už má tie dve eurá navyše ani nezabili. Takže sa nám to krásne nakopilo...


Keby si mal vybrať moju obľúbenú penu do kúpeľa, tak určite je to konkrétne tá tretia z pravej strany. Vonia naozaj krásne, funguje a moje teplo vždy dostane poriadny relax. Na týchto penách je super to, že sú v stálej ponuke, takže keď toto čítate, mali by ste ich ešte nájsť v predajni. Ak máte radšej mentolové vône, tak pre vás ako stvorená bude práve tá úplne v pravo, ktorá vonia naozaj sviežo. Ostatné vône sú veľmi sladké, no nie je to nič nepríjemné. Milujem ich! Soľ do kúpeľa mám už vyskúšanú, keďže nie je to prvýkrát, kedy som si ju kúpila. Geniálna. Vonia krásne, rozpustí sa úplne celá a vaša pokožka nie je po nej vysušená. Paráda! 




Dúfam, že sa vám dnešný krátky haul páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro (hádam). Do komentára mi môžete napísať či máte radi túto značku, čo od nej milujete? Teším sa na vaše komentáre a tipy! 

xoxo
Aďka 

PS: Článok nie je sponzorovaný a nie je ani v spolupráci, napriek tomu, že je tu len jedna značka :)

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Baleu mám hrozně ráda, protože jsou výrobky levné a krásně voňavé. Nejvíce mám ráda jejich pleťové masky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jo super nákupy! Do DM chodím moc ráda, ale vždycky tam nechám spoustu peněz a domů táhnu tašky s kosmetikou :D.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Minule som bola v Dmku a nakúpila si plno vecičiek od Balea. Chystám sa na haul, tak sa potom zastav na blogu, uvidíš, čo očarilo mňa. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý hul, do DM chodím veľmi rada a väčšinou tam kupujem Baleu :D :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Balea teda nepatrí medzi moje obľúbené, ale peny od nej som ešte neskúšala :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús aspoň tie peny :) Tie sú fakt dobre, krémové a penia super :) Je pravda, že napríklad peeling od tejto značky už nemusím ani ja :/ Ale peny robí super!

      Odstrániť
  6. Tak toto som nemala vidieť :D Toľko úžasných produktov po kope. Ja tiež Baleu zbožňujem, aj keď už veľmi dlho som si v dmku nič nekúpila, odkedy to nové rozmiestnenie regálov v predajni dorazil aj do nášho mesta. Nakupovanie v Dmku sa mi sprotivilo, stále niečo hľadať a vôbec sa mi nepáči to nové rozmiestnenie po starom to bolo oveľa lepšie :( ale čo už narobím :) tie peny do kúpeľa vyzerajú super, hnedˇby som brala skoro všetky asi okrem tej s medom :) A šumivky som ešte nikdy nekupovala, vyrábam si ich sama :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, to rozmiestnenie je veľmi chaotické a nemôžem si na to zvyknúť....

      Odstrániť