F Starostlivosť o vlasy v zime - Aďulik Sun

Starostlivosť o vlasy v zime

Ahojte :)

V dnešnom článku vám ukážem produkty, ktoré používam teraz v zime na moje vlasy. Ukážem vám konkrétne dva produkty. Prečo len dva? Myslím si, že po lete sú moje vlasy veľmi suché a bez lesku. Cez leto im dám vždy zabrať - slnko, voda, časté zmývanie či všelijaké oleje, masky, spreje, tepelná úprava. Bolo toho naozaj dosť! A vždy cez zimu mám tendenciu z produktov uberať. Stále mám ten názor, že menej je viac. Vždy sa snažím obmedziť produkty na absolútne minimum. To znamená šampón a v nevyhnutných prípadoch suchý šampón. Ja si vlasy zmývam väčšinou raz do týždňa, resp. raz za 4 dni. Čo je skvelé skóre, keďže počujem a viem o ľuďoch, ktorí si zmývajú vlasy aj každý deň či dvakrát a viac do týždňa. Určite mi dajte vedieť koľkokrát si zmývate vlasy do týždňa? Teším sa na vaše komentáre a poďme teraz na samotný článok...Obidva produkty mám zo stránky www.elnino.sk.


Ako prvým by som začala tým, že moje vlasy trpia na lupiny a tiež ich mám vždy bez lesku. už niekoľkú zimnú v poradí sa vraciam ku značke Nivea. Myslím si, že táto značka nezaťažuje vlasy a moje vlasy sú vždy veľmi jemné. Ja som si na túto zimu vybrala teda opäť šampón, ktorý má mojim vlasom dodať lesk. Vždy si vyberám veľké balenie, keďže sa mi to zdá výhodnejšie. Tento konkrétne veľmi milujem. Cena je tiež veľmi prijateľná. Tento šampón (400ml) stojí niečo málo cez 3 eurá, čo je super cena. Moje vlasy zanechá príjemné na dotyk, dodá im lesk a celkovo vyzerajú zdravšie. Dokonca sa mi ani neničia končeky, resp. nie sú nejaké rozštiepené. Vôňa je veľmi príjemná, nie je to nič výrazné. Vlasy po ňo nie sú zaťažené a vydržia nemastné veľmi dlho. Toto balenie mi vydrží približne mesiac, pričom ho používam iba ja. 

Po kroku so šampónom väčšinou idem rovno von z vane, resp. zo sprchy. Niekedy sa stáva, že si dám ešte masku alebo olej, no len v tom prípade, že som si pred tým často upravovala tepelne vlasy. Alebo naopak, ešte len idem a viem, že dostanú zabrať. Ak nie, tak tento krok úplne vynechávam... 

Takto mi vlasy vydržia cca ten týždeň. Ak sa mi stane, že náhodou mám mastnejšie vlasy, keďže sa nosia čiapky v zime a to je smrť pre vlasy - aspoň u mňa to vždy skončí tak, že vždy keď nosím čiapky, tak mám mastnejšie vlasy oveľa rýchlejšie. Vtedy používam suchý šampón a IBA od Batiste. Na zimu som tentokrát zvolila vôňu oriental. Tento šampón stojí takmer 4 eurá. Okrem toho, že balenie vyzerá naozaj krásne, tak vôňa je ešte krajšia. Vonia ´veľmi sviežo, no nie je to niečo výrazné, čo by vám mohlo vadiť. Ja mám tmavé vlasy a biele škvrny mi nerobí. Treba to nanášať z väčšej diaľky. Ja tento suchý šampón milujem, mala som už všetky druhy a vždy som bola spokojná. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro. Do komentára mi nezabudni napísať ako často si zmývate vlasy vy a aké produkty používate? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Suchý šampon od Batiste je vážně skvělý, používám ho už několik let :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Batiste miluju! Došel mi, musím koupit další :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šampony od Batiste jsou super a opravdu fungují. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já nedopustím na vlasové oleje, v zimě mám pocit, že jich spotřebuji snad i litry :D :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja práve naopak... mne sa v zime regeneruju vlasy "samé" a nejako nepotrebujem oleje .. :) Najlepšie vieme samy, čo sedí nám :)

      Odstrániť
  5. Dve veci ma prekvapili: prvá je samozrejme, že si zmývaš vlasy tak raz do týždňa..uff no ja som ten prípad kedy si musím vlasy umývať vlasy každý deň..hlavné keď ich mám rozpustené..v pevnom vrkoci vydržia aj dva dni ok. Poslednú dobu si zmývam vlasy raz za 4-5 dní, hlavne ked nikam nejdem :-) k tomu mám na farbené na červeno tak to je spúšť .. vždy si ich musím nechať voľne úplne uschnúť alebo vyfenovat, inak mam vankúš červený :-D
    No a druhá vec čo ma prekvapila je, že to vydrží 400ml balenie iba mesiac? Mne vydrží obyčajne malé balenie dlhšie :-D síce ako kukam tak ich mas celkom husté, ale zase celkom krátke ;-) :-)
    Nivea má celkom dobre produkty, ale neviem prečo mi nevonaju proste :-) a suchý šampón som zatiaľ mala od amíci. Nuž preto mňa nič moc, budem musieť skúsiť niekedy :-)

    sweet-ayka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to musíš ich ak dosť ničiť, keď ich zmývaš tak často. No keď sa inak nedá, tak nedá a musíme ich zmývať. :) Ja som si ich naučila, že skôr ich neumyjem a naučili sa aj oni, že skôr to mastné dole nedám. Zo začiatku to bol boj, no neskôr to už bolo iba lepšie a lepšie :)
      Ja mám vlasy dosť husté a potrebujem si ich poriadne vyčistiť, aby vydržali dlhšie. Ja si ho dávam pomerne dosť, keďže chcem naozaj veľkú penu, nech všetko poriadne zmyjem :)
      Vôňu majú veľmi špecifickú.

      Odstrániť
  6. Já hodně ráda používám masku od Kallos nebo tak nějak se jmenuje a na zimu je super..
    Na mé strance je giveaway , budu ráda, když se zapojíš..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kallos má veľmi dobré masky, napríklad Placenta je super :)

      Odstrániť