F NOVINKY: Značka Bell (rúže a doplnky) - Aďulik Sun

NOVINKY: Značka Bell (rúže a doplnky)

Ahojte :)

Máme tu posledný článok o novinkách značky Bell. Tak sa nám to posunulo trošku ďalej, než som čakala.  Ale tak máme tu koniec. Vonku je už krásny December a my tu riešime ešte produkty z jesene. Nevadí... Všetko treba niekedy ukončiť. Povedala som si, že do konca roka chcem zavrieť všetky otvorené články, spolupráce. Chcem začať nový rok s čistým štítom, takže mám čo robiť :D

 Tak tu sú spomínané doplnky. Dostala som od nich USB, ktoré mi slúži na fotky z blogu. Je malé, skladné a úplne postačí na fotky. Druhým pomocníkom je hubka na make up. Zatiaľ sa javí veľmi sľubne, takže si myslím, že to bude dobrá voľba. dobre sa drží a make up sa s ňou aplikuje veľmi pohodlne.


Tieto dve lásky milujem, Mám ich doma už cez dva mesiaca a úplne ich milujem. Naozaj som sa zamilovala. vidíte tú pigmentáciu? Sú naozaj matné po zaschnutí. Krásne voňajú. Nanášajú sa skvelo. Majú príjemnú textúru a ani nevysušujú nejako veľmi. Vydržia tiež veľmi dlho - porovnávam ich so značkou Rimmel. Naozaj sú skvelé a nosím ich stále. Nahý odtieň aj na bežné nosenie do školy, mesta a svetlý, farebný odtieň väčšinou, keď idem von. Vydržia ja pitie. S jedlom veľké kamošky nie sú, no keď jej po jedle pomôžete, tak to ide zas ako po masle. Dokonalosť aj v odtieňoch :)


 Vyššie povedané slová sa nedajú povedať o týchto leskoch. Majú to byť tekuté rúže. Ale nie sú. Aplikátor majú skvelý - je skosený, takže sa dobre nanáša. Avšak, žiadna pigmentácia a keď už nejakú aj vymodlíte z tade, tak tieto produkty tak neskutočne lepia, že to ani možné nie je . Neskutočné. To je viac lepiace ako nejaké lepidlo na riasy. Naozaj...



 Tieto zvyšné rúže sú rovnako skvelé. Dole na fotke môžete vidieť všetky ukážky. Vidíte samy, že pigmentácia je skvelá. Dajú sa vrstviť, no netreba ich nejako vrstviť, ak nechcete niečo veľmi výrazné. Vydržia poldňa, potom upravíte a idete ďalej. Textúra je tiež veľmi príjemná a musím povedať, že sa veľmi dobre nosia. Viac vám poviem určite v nejakom inom článku, musím ich nosiť ešte viac, keďže predsa len rúže, ktoré treba skúšať dlho. Zatiaľ som veľmi spokojná...


Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil a teším sa na ďalší článok. Určite mi napíšte do komentára či nosíte rúže alebo nie? Teším sa na vaše komentáre. Bližšie vám o nich poviem určite v nejakých iných článkoch, recenziách či líčiacich článkoch :) Idem testovať!

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Rtěnky mě dost zaujaly, pigmentaci mají nádhernou, jen jsou pro mě příliš výrazné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. matné rúže vyzerajú fakt super :) aj USB je milá pozornosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ich kozmetika vyzerá super :)ja už minule som u nas v drogerke zahliadla, že sa tam objavila nejaká nová značka a pozerám Bell, len sme sa tak plašili s rodinou, že som veľmi nestihla obkukať stojan, tak si vravím nabudúce :) Ja som kedysi rúže nenosila začala som až posledný rok :) Mňa vždy chytá nejaké také obdobie, kedy sa zameriavam na jeden kozmetický produkt :) na strednej to boli linky, na výške spirála na oči a teraz su to rúže :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás ešte stojan nie je, ale počula som, Že sa má dostaviť v roku 2017, takže sa teším :) V rúžoch sa môžeš poriadne vyhrať!

      Odstrániť