F Stalo sa - Nestalo sa #17 - Aďulik Sun

Stalo sa - Nestalo sa #17

Ahojte :)

Dajme si trošku pauzu od kozmetiky a máme tu článok, ktorý mám najradšej zo všetkých článkov. Poviem vám, kde som bola, čo som robila. Skôr vám dnes ukážem fotky, ktoré som spravila počas posledného obdobia. Za posledné obdobie som cestovala, behala som po jarmokoch. Do školy chodím stále a už mám za sebou pár vecí. A ako ste sa mali vy? Čo robíte? Napíšte mi do komentára!









A aby to nebolo len o minulosti, tak vám poviem čo si aj o prítomnosti... Pred pár dňami nám prvýkrát nasnežilo a ja som teda mala obrovskú radosť, keďže ja sneh milujem. Milujem zimu, sneh a všetko s ňou spojené. Vôbec mi nevadí, že sa musíme veľmi obliekať. To ja milujem! A čo sa týka nejakých noviniek, tak tých veľa nie je. Ako som písala vyššie, tak stále chodím do školy. Momentálne pracujem na skúškach, keďže chcem mať December ako tak voľný, i keď tam bude sem tam skúška. Chcem totiž behať aj vianočné darčeky nakupovať a samozrejme aj fotky na Insta, kde bude prebiehať blogmas. Niekedy to bude jedna fotka, no niekedy asi aj viac! Ale jedna fotka bude vždy hlavná, kde bude vždy dátum.



Posledné obdobie som trošku aj experimentovala s make upom. Trošku skúšam aj nové veci, takže som zvedavá, čo bude to práve orechové pre  mňa. Stále som to nenašla... ale tento look sa mi celkom páči, čo naň hovoríte? Nie je to nič extra...


Posledné obdobie som trošku aj skúšala nové spolupráce. Niektoré dopadli veľmi dobre a som s nimi spokojná. Ku koncu roka chcem si potriediť všetky spolupráce, keďže chcem do nového roku ísť s čistým štítom a tiež pokračovať vo veciach, ktoré za to stoja aj pre mňa, no aj pre vás...


Ako poslednú fotku tu máme môjho ocino na prekážke, keďže bol na behu, kde obdržal krásne prvé miesto vo svojej kategórii. Trať bola náročná. Beh sa konal v Tatranskej Lomnici, takže bola skutočne zima. Gratulujem!


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude opäť o kozmetike. Do komentára mi napíšte, čo ste robili vy posledný mesiac? Boli ste niekde? Pochváľte sa! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Ahoj. Veľmi ma zaujíma kde sa ti podarilo zohnať to mydlo a telové mlieko s ružou.ja som ho videla priamo v Bulharsku
    Predáva sa aj na Slovensku? Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Dominika :) Predáva sa na eshope: www.bioruza.sk. Tento eshop má plno produktov z Bulharska a priamo sa tým aj zaoberá :) Kúpu cez tento eshop môžem odporučiť :)

      Odstrániť
  2. Otvorenie NYX a Interbeauty boli super :DD Krásny článok ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť