F RECENZIA: Značka Cien - Aďulik Sun

RECENZIA: Značka Cien

Ahojte :)


Táto značka je na všetkých stránkach a blogoch veľmi preberaná. Myslím si, že prebiehal jej veľký BUM, ktorý spôsobil to, že všetci riešia značku Cien. Značka Cien je vlastne značka, ktorá sa predáva iba v Lidli. Viete, aj DM drogéria má značku Balea a ako bola preberaná. Cien nie je výnimkou. Značka Cien je veľmi lacná a výhodná, čo sa kúpy týka. Sú aj produkty rovnako kvalitné alebo je to len bublina okolo novej veci? Dozviete sa v článku nižšie. 

Ja som vyskúšala nasledovné produkty. :) 


Ako prvým by som začala kakaovým telovým maslom, ktorý je tam veľmi známy a má ho snáď každá blogerka. Ani sa nečudujem. Stál niečo málo cez 4 eurá a tá kvalita? Vyskúšala som už niekoľko masiel na telo a ani jeden nebol tak dobrý ako tento. Snažila som sa vyskúšať maslá, ktoré sú v dobrej cenovej relácii a môže si ich dovoliť prakticky každý človek. Na tomto masle vidím stále iba pozitíva. Začneme zvrchu a to je balenie. Balenie je krásna, zaujímavé. Mňa tieto balenia jednoducho bavia a asi ma budú baviť ešte dlho. Je to balenie, ktoré keď svieti niekde na poličke v kúpeľni, tak sa nemusíte hanbiť, pretože to vyzerá veľmi štýlovo. Vôňa je neskutočná. Ja ako milovník kakaa a všetkého, čo je s ním spojené? Pre mne je toto raj na zemi a to nepreháňam. Vôňa je skutočne krásna, výrazná, no stále to nie je niečo, čo by vám liezlo na nervy. Na pokožke vône zostáva rovnako výrazná a vydrží celý deň. Konzistencia masla je veľmi dobrá. Ja nemám rada veľmi husté maslá, takže som ocenila, že je trošku redšia, no furt si to drží konzistenciu masla. Vstrebáva sa veľmi rýchlo a na pokožke zanecháva jemný film, no nie je to nič lepkavé. Pokožka je vyživená a vy máte pokojný pocit, že ste niečo pre seba spravili. Ja som z neho nadšená a určite hodnotím veľmi ale veľmi pozitívne.



Druhým produktom je tento krém na tvár. Tento krém je určený na suchú a citlivý pokožku. Na obale sa dočítate, že sa rýchlo vstrebáva. A teraz môj názor. Krém stál okolo 2 euro, takže som nečakala zázrak a moje pochybnosti sa mi potvrdili. Kde začať? Začala by som balením. To je dosť mäkké, takže v kabele sa mi na to položila fľaša (pri nosení sa prekotila, čo je normálne) a krém to neprežil. Teda prežil, ale krém som mala po celej taške, keďže mi vystrekol. Vstrebáva sa rýchlo, no zanecháva veľmi mastný film, teda aspoň na mojej pokožke. A tá vôňa? Asi žijem v inej dimenzii a môj med vonia úplne inak. Tu je cítiť nejaké chemické látky. No nie je to vôňa medu, ale úplne cítiť, že vôňa je umelo vytvorená. Veľkosť je 75ml, čo je akurát do kabely, ale musíte si dávať sakra pozor, aby vám nevytiekol. Z tohto krému vôbec nie som nadšená, skôr sklamaná.



Posledným produktom, ktorý som v tejto dobe skúsila bol ten lak na vlasy. Ja mám rada úroveň 4 aj u iných sprejov od iných značiek, takže som automaticky siahla po tomto druhu. Sľubujú objem. Objem dostanete, no nevydrží veľmi dlho. Produkt stál okolo eura, takže sa ani nečudujem. Mne veľmi zlepoval aj vlasy, takže som ho ďalej nepoužívala. Mala som ho na sebe asi  2-3krát a to bohate stačilo. Radšej sa oplatí investovať do drahšieho, no kvalitnejšieho. Ale viete, typická slovenská vlastnosť. Hľadáte čo najlacnejšiu možnosť, no to sa niekedy nevypláca. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší. Určite mi do komentára napíšte či máte skúsenosti s touto značkou a čo vám od nich sadlo a čo nie? Prípadne sa podeľte aj o skúsenosti s týmito produktami. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Ak mám byť úprimná, Cien značka má nikdy nelákala, takže som po nej ani nesiahla. A ako vidím, zrejme budem aj rada, že som po nich nesiahla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím povedať, že v tomto prípade sa jednalo o niektoré zlé produkty, no majú napríklad skvelé sprchové gély! :)

      Odstrániť
  2. Ja používam značku cien už dlho ale iba niektoré produkty ako aj to telove maslo ktore je skvele a vždy sa ku nemu vraciam. Čo sa týka toho krému na tvár ani som ho nekupovala lebo som myslela že hydrataciou mi nebude stačiť no tožvie. Ale ten nazov Cien Med neznamená že by mal obsahovať naozaj med podľa mňa ale je to iba taký ,,podnázov" myslím si ja osobne. Raz som mala telove mlieko od tejto rady a nestačilo mi na moju suchú kožu a tak som nesiahala ani po tomto kreme na tvar. Ja som zase s lakom na vlasy veľmi spokojná najprv som skúšala jeho mini verziu a tak sa mi zapáčil že som si kúpila aj veľke balenie. Dokonca mi ho mamina vzala lebo jej tiež vyhovuje. A drží dobre za takú cenu som proste ešte nevidela taký dobrý lak na vlasy. Keď som kupovala Taft alebo Niveu lak na vlasy tak od tej ceny by som čakala o veľa viac..Ale ako sa hovorí koľko ľudí toľko chutí každemu pasuje niečo iné:)) Pekný článok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za naozaj krásny komentár :) Takéto komentáre si fakt cenín :) Takže ešte raz ďakujem :) Ako si napísala na konci, každému sadne niečo iné - v tom je to kúzlo kozmetiky. S tým lakom to môže byť tak, že ja mám celkovo problematické trochu vlasy, takže to môže byť hlavný dôvod. :)

      Odstrániť
  3. To máslo je skvělé, za pár korun hodně muziky :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já od Cien doma nemám žádný výrobek a ani mě neláká si jít nějaký koupit. I když to tělové máslo mě docela zaujalo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Keď píšeš, že to maslo má asi každá blogerka, tak je asi hanba, že som ho ešte nevidela :DD Každopádne ma dosť zaujalo, tak vďaka! ♥
    Srdečne ťa (aj tvojich čitateľov) pozývam na GIVEAWAY u mňa na blogu!!! ♥Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť