F Môj nový kufor?! Cestujem niekde? - Aďulik Sun

Môj nový kufor?! Cestujem niekde?

Ahojte :)

V poslednú dobu sa toho zohralo veľmi veľa v mojom živote. Či už v osobnom alebo aj v blogerskom živote, keby to už mám deliť. Prišli nejaké potrebné zmeny, ktoré boli už nevyhnutné a tak sa tomu nedalo vyhnúť. Kto ma sledoval už dlhšie si určite všimol, že nie som vo svojej koži, resp. nebola som vo svojej koži. Dnes je všetko v poriadku. Pre vysvetlenie.. Všetko zrazu padlo naraz dole. škola, blogové veci, portál a iné osobné záležitosti. Dnes som pripravená už konečne byť tá práva a budem sa snažiť vás motivovať. Blogmas nebude, bude na instagrame, no o tom som už hovorila minule. Teraz sa poďme spolu pozrieť na článok, ktorý som si pre vás pripravila. Za pár mesiacov sa chystám do Londýna, takže som potrebovala kabínový kufor. Kde hľadať? Už som o tomto eshope na blogu hovorila. Vždy som bola zatiaľ spokojná. Aký eshop? Hovorím o www.delmas.sk. A aké sú konkrétne informácie? To sa dozviete v článku nižšie! 




Začala by som hneď so svojím názorom a konkrétne rozmery a podobné informácie budú nižšie v článku! Aký mám názor? Už v minulosti som písala článok o tomto eshope. Sa mi zdá, že to bolo o kabelách. Ja mám dobré skúsenosti s touto stránkou. Tri dni trvalo, kým to prišlo domov, takže to je veľmi dobré skóre. Môžete si tam vybrať aj darček na Vianoce a určite vám to príde. Aj keby si zoberiete, že by ste sa rozhodovali pár týždňov pred Vianocami. Na eshope nájdete kabely, kufre, peňaženky a iné zaujímavé veci. Tento eshop má naozaj kvalitné veci a doručuje ich po celej SR. Tiež tam zoženiete drahšie produkty, ktoré sa pohybujú okolo sumy 500 EURO, no zoženiete tam aj lacnejšie produkty. Tento môj kufor stál do 100 EURO a to sa podľa mňa oplatí, keďže sa jedná o kvalitnú značku. 

Moje prvé dojmy boli veľmi dobré. Prišlo to kvalitne zabalené, čo je hneď prvý znak kvality. Po rozbalení sa na mňa usmieval farebný kufor, ktorý bol ešte vo fólii. Po vybratí na mňa vypadli rôzne papiere, ktoré sa týkali priamo kufru, keďže tam je špeciálne zamykanie. Mne sa tento kufor veľmi páči. Je od značky American Tourister. Túto značku mám veľmi rada, keďže ja moji známi majú kufre priamo od tejto značky. Ja mám teda kabínový kufor, takže si ho beriem do lietadla. Veľmi sa mi páči tá kombinácia. Je trošku jesenný, no aspoň si ho budem poznať, no nie? Mne sa veľmi páčil a vedela som, že ho chcem! Jediné, čo sa mi nepáči, tak sú kolieska, keďže trčia, no nie je to zásadný problém. Tiež sa mi veľmi páči špeciálne zamykanie, ktoré máte na pin kód, takže sa vám do kufru len tak niekto nedostane. Treťou zásadnou vecou, ktorá sa mi páči je tá, že kufor má vysúvaciu časť, za ktorú ťaháte kufor a táto časť sa dá nadstaviť podľa aktuálnej výšky osoby. Samozrejme 4 kolieska sú už nevyhnutnosťou - aspoň u mňa. Mám rada, keď sa nemusím báť, že mi kufor spadne.

Ak by ste chceli vidieť iné produkty, ktoré sú od tejto značky, tak ich nájdete tu - American Tourister.

Keby vás zaujímalo viac informácii, tak ich nájdete tiež tu - Viac o značke American Tourister


Vo vnútri  v kufri je hneď niekoľko priečinkov, ktoré sa dajú dobre využiť. Všetko môžete vidieť na týchto dvoch fotkách, ktoré som pre vás pripravila. Veľmi sa mi páči, že tento kufor má rôzne priečinky rozdelené, takže sa nemôže stať, že by ste mali v kufri bordel. Čo je super pre bordelárov ako som ja! Juhú! Viem, že tieto priečinky majú aj iné kufre, no chápete... chcela som na to poukázať. Zaujímalo by ma, či máte radi cestovné kufre alebo ste skôr ešte na cestovné tašky? Ja to mám tak, že skôr kufor, ak idem na dlhšiu vzdialenosť a čas. Ak idem niekde blízko, tak skôr tašku. Čo si budeme hovoriť... ak ideme na krátko preč, tak taška je veľmi praktická.


Posledná vec, ktorú by som vám chcela povedať je to, že vám tento eshop a kufor môžem oba odporučiť. Čas dodania je veľmi krátky, komunikácia je skvelá a príde vám domov kvalitný kufor. Za mňa určite áno a aj ako darček pre niekoho blízkeho... Ja mám rozmer 55x20x40cm. Jedná sa o plastový kufor, ktorý je kabínový. Stal ma 100 EURO.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či sa vám môj kufor páči a tiež aj to, že či preferujete kufre alebo tašky? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Preferujem kufre, ideálne malé malinké, ktoré dokážem zdvihnúť (áno, som slabá a mám problém v regiojete vyložiť si kufor nad seba) a akurát hľadám nejaký vhodný, lebo terajší sa mi rozbil a mamkin je dosť veľký, nerada s ním cestujem... :)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám radšej malé kufre, aspoň si potom nezbalim veci, ktoré nepotrebujem :) Skús sa pozrieť na stránku, možno ťa nejeký zaujme :)

      Odstrániť
  2. Super kufr.. a ten smajlík :D :D. Já cestuji občas. Dříve jsem každý týden jezdila na internát, ale raději jsem nosila velkou tažku přes rameno, než tyhle skořepinové kufry. PRotože když musíte několikrát přesedat, není to zrovna pohodlné,tahat za sebou kufr, byť je na kolečkách.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! :) Tak to chápem... Moja sestra tiež uprednosňuje tašky :)

      Odstrániť
  3. Pěkný kufr:) Já na kratší cesty preferuji spíše tašku, ale na delší kufr !:)
    Veronicas.life8

    OdpovedaťOdstrániť