F Som na dne #11 - Aďulik Sun

Som na dne #11

Ahojte :)

Sama tomu nemôžem uveriť, ale už tu máme 11. diel spotrebovaných produktov. Keď som začínala, tak som si nemyslela, že mi to tak dlho vydrží. Tiež vidím, že to baví aj vás, čo ma teší. Dnešný čiel bude trošku kratší, keďže som za posledné obdobie toho veľa neminula. Poznáte to... Všetko máte nové a nie a nie niečo minúť. Tak to mám teraz ja. Po minulých spotrebovaných produktoch, kde mi zázračne všetko došlo a boli naozaj bohaté, tak dnes tu máme kratučký diel. A čo som teda minula? Presne toto! 


Tak toto všetko som stihla minúť. Hovorila som, že toho nie je vôbec veľa. 

Začala by som práve s týmito produktami, keďže patria medzi moje najobľúbenejšie produkty, čo mi pripomenulo, že dávno neboli Srdcovky. Ale čoskoro budú online na blogu. Späť k produktom. 

Odličovač očí od značky Mixa milujem!  Neštípe v očiach, odlíči aj vodeodolný make up a oči, resp. viečka nie sú po ňom suché, čo je veľmi dobre. Už teraz mám v kúpeľni ďalšie balenie, ktoré tiež míňam jedna radosť. 

Rovnako som veľmi rýchlo minula aj sprchový peeling od Dermacolu. Vôňa bola krásna, telo vyčistené. Čiastočky boli trošku väčšie, takže dráždili a naozaj drhli tú pokožku. Myslím si, že pre citlivé pokožky to nebude nič dobré. Na niektoré tieto produkty som písala aj samotné recenzie, tak určite pozrite na blog, kde bude viac informácii. 

Tretí produkt je sprchový gél od značky Cien. Tento produkt som dostala v Swape s Hankou. Z tohto produktu som sa naozaj tešila, keďže mal krásnu vôňu. Penil veľmi dobre a dokonca som ho videla stále v predaji (aspoň u nás). Ja som si užívala každú jednu vaňu s týmto spoločníkom. 

Posledný produkt na hornej fotke je čierna maska, ktorú som dostala v Blogerke roku. Verím tomu, že veľa z vás ju nevyskúšalo, keďže je pomerne dosť drahá. Dobre, nie pomerne, ale je fakt drahá. No pôsobí veľmi dobre a myslím si, že aj lepšie ako tie zlupovacie, ktoré sú teraz v móde. Ja som boal veľmi spokojná a je mi ľúto, že som ju už minula :/


A sme v polovici. Prvým produktom v tejto časti je telové mlieko s Aloe vera od značky Panthenol. Ako určite viete, tak ja túto značku milujem, hlavne v lete. Milujem ich chladivé peny či spreje. Toto telové mlieko bolo veľmi jemné k pokožke, rýchlo sa vstrebalo, čo bolo super! Mám radšej, keď sa niečo rýchlo v strebe, ako keď nechávajú mastný finiš. 

Suchý šampón asi nemusím vysvetľovať. Milujem ho a neviem si predstaviť bez neho život. Ja mám najradšej tento pre hnedé vlasy. Asi som jediná, no ten tropical mi nesadol s vôňou. Nevedela som ju predýchať. Bola na mňa až moc výrazná a sladká. 

Olej na vlasy od značky Dove. Milujem ho a písala som to aj v recenzii. Tento olej je veľmi dobrý pre vlasy. Vlasy vyživí a zostávajú jemné. môže sa používať aj na mokré, no aj na suché vlasy. Nemastí vlasy. Ja som veľmi spokojná. 

A máme tu veci do kúpeľa. Začala by som soľou od značky Soaphoria, ktorá bola krásna. Voňala skutočne krásne. Celkom sa dobre rozpúšťala. Niekedy sa mi stalo, že sa niektoré kúsky nerozpustili, no to len výnimočne. Tiež necháva takú mastnú vodu, takže pleť nie je vysušená. 

Pena do kúpeľa od značky Cien. Pamätáte, keď som vám ju ukazovala, že som ju kúpila? Tak presne doteraz mi využívala. Voňala krásne, penila super. Stála okolo 2 eurá, čo je super cena, keďže to je naozaj veľké balenie. 

Posledným produktom je sprchový gél od značky Balea. Čo k tomu dodať? Tento produkt je už klasika. Stojí 1 euro a vonia krásne. Pení tak stredne, no mne osobne to stačí. Ja si skôr užívam tú vôňu. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Určite mi do komentára napíšte či poznáte nejaký produkt a či máte skúsenosť? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Balea sprchace nikdy nezklamou, voni snad vsechny prekrasne a my je doma mame velmi radi💗

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež mám doma ešte tu sol do kúpeľa. :-) Suchý šampon, musí byť. a Balea sprchové už síce nepoužívam, ale su skvele. :-)

    OdpovedaťOdstrániť