F Mohutná paletka na oči a tvár z eshopu www.parfemy-elnino.sk - Aďulik Sun

Mohutná paletka na oči a tvár z eshopu www.parfemy-elnino.sk

Ahojte :)

Ako ste mohli vyčítať z nadpisu dnešného článku, tak dnes si povieme pár slov o mojej najväčšej paletke na oči a tvár z eshopu www.parfemy-elnino.sk. S týmto eshopom spolupracujem a za posledné obdobie som si vybrala práve túto paletku. Nájdete ju TU - paletka. Rozhodla som sa, že dnešný článok zoberieme trošku inak. Najskôr vám ju predstavím, poviem čo sa v nej nachádza a potom vám ukážem aj to, ako to vyzerá na očiach. Viem, že tento postup býva klasický, no ja som to na mojom blogu tak nikdy nerobila. Ako sa hovorí, všetko je raz prvýkrát. To by bolo na úvod všetko a ideme rovno na to!





Mňa zaujalo na prvý pohľad balenie, ktoré pôsobí veľmi príjemne a elegantne. Vo vnútri sa skrýva veľmi veľa očných tieňov, púdrov, bronzerov a tiež rúžov. Ako môžete vidieť aj na fotkách, tak niektoré tiene sú pigmentované. Niektoré sú slabšie, no nájdu sa tam aj naozaj krásne pigmentované tiene ako napríklad odtiene modrej, fialovej či hnedej. Niektoré sú zas slabšie, ako napríklad biele, žltkasté či oranžové. Myslím si, že je táto paletka vhodná pre začiatočníka, ktorý chce mať veľa tieňov, no nevie ešte s nimi až tak pracovať. Nič v líčení nepokazí, keďže nie sú nejako extra pigmentované, no dokáže s nimi niečo vykúzliť. Je pravda, že trošku očné tiene prášia. Keď som bola malá, vždy som o takejto paletke snívala. Čo sa týka púdrov, konturovacích púdrov a líceniek, tak tie sú pigmentované veľmi dobre. Niektoré aj lepšie ako očné tiene. Jeden z púdrov tiež jemne práši, no nie je to niečo rapidné. A nakoniec krémové farebné produkty. Musím sa priznať, že tieto som veľmi neskúšala, keďže na prvý dotyk sami zdali veľmi mastné a ani na perách mi nerobili nič dobré. Na obranu produktov... Ja nikdy nepoužívam krémové produkty z paletiek. Mám k nim vytvorenú nejakú averziu. Sama neviem prečo... Táto paletka stojí okolo 10 euro, čo je pomerne skvelá cena, keďže si kupujete vlastne kompletnú dekoratívnu kozmetiku.


 Paletka má v sebe farebné očné tiene - zamerané na žiarivé farby, zelené, no aj tmavšie odtiene.


Tak a teraz ideme sa samotné líčenie. Nie som v tomto expert a sama sa ešte učím, no snažila som sa čosi vymyslieť, ale aj tak som skončila u klasiky. Na očiach sa nachádzajú očné tiene z tejto paletky a to konkrétne "kráľovská modrá" a ružová. Na lícach mám jednu lícenku práve z tejto paletky. Maskaru mám od značky Rimmel rovnako ako aj rúž. Na tvári mám korektor od Catrice a púder od Rimmel. Čierne linky mám spravené tekutými linkami od Estyle. Obočie mám upravené ceruzkou na obočie od značky Catrice a na spodnej linke oka mám ceruzku striebornú od Estyle (tu vidíte aj moje obľúbené produkty, keby ste chceli nejakú rutinu, tak mi napíšte do komentára).




A tu je záber z blízka, keďže sa mi zdalo, že  na fotkách vyššie tie oči zapadli. Fotky nie sú nijako upravované a ani farby nie sú pridané. Myslím si, že mám doma oveľa horšie paletky, kde farby a samotná pigmentácia je trošku horšia. Preto nemôžem povedať, že by toto bola zlá pigmentácia. Mám doma aj jednu lepšiu, takže nepoviem, že to je zázrak (a samy to aj vidíte). Je to niekde medzi. Niektoré farby sú tam naozaj krásne, no treba och vrstviť. Na fotkách sú oči bez bázy, no ani báza to nezachránila, resp. nespravila ich viac pigmentované. A či by som ju odporučila? Asi áno. Takto. Záleží pre koho. Ak toto číta niekto, kto sa pohybuje v kozmetike a líčení veľmi dlho a už skôr v tomto odbore pracuje, tak asi aj sám vie, že sú na internete viac pigmentované paletky, ktoré sú aj s kvalitou vyššie, no aj s cenou. Odporučila by som túto paletku niekomu, kto ešte len začína, hľadá svoj štýl a chce skúsiť aj farby na oči. Pracovalo sa mi s tieňmi pekne a jednoducho, takže je paletka vhodná aj pre začiatočníka. A navyše... v paletke nájdete všetko, čo potrebuje na začiatok.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý by mal byť trošku z iného súdka ako je kozmetika. Do komentára mi môžete napísať či sa líčite farebne alebo ste skôr zástanca jednoduchosti? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Já jsem spíše pro jednoduchost, ale paletka se mi moc líbí. Má nádherné odstíny, ale je pravda, že bych všechny určitě nevyužila. Jinak ty krémové věci na rty z paletky taky nerada používám. Měla jsem podobnou paletku z Oriflamu a taky mi na rtech nebyly moc příjemné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemôžem si pomôcť, no tá paletka mi pripomína nejaké detské maľovátka na hranie :-D Osobne by som si ju asi nekúpila, radšej si kúpim niečo menšie, skladné a kvalitnejšie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V reale vyzera lepsie, no mohla by byt kvalitnejsia :-) je pravda, ze mensie paletky su praktickejsie...

      Odstrániť