F Jeseň plná pohody a farieb - Aďulik Sun

Jeseň plná pohody a farieb

Ahojte :)

Či chceme alebo nechceme, tak jeseň je už tu. Oficiálne prichádza jeseň až 23.9., kedy už začína na plné obrátky. Ani leto nebolo to, čo by malo byť a nejako sa to celé vlečie. Leto skoro skončilo, resp. jesenné počasie začalo skôr ako by malo. Čo je na jednej strane smutné, keďže sme si neužili veľmi veľa teplých dní, no na druhú stranu mne je viac sympatická jeseň. Prečo? Mám rada farby a na jeseň sa celá príroda oblečie do farebného outfitu, kedy sa môžeme iba pozerať s nemým úžasom. Ja bývam pri lese, takže to mám o to viac intenzívnejšie. To je a jeseni to krásne. Nebudeme si klamať a povieme si, že aj jeseň má svoje mínusy - zimu, chlad a tiež vietor. Poznáte to, nemôžete si obliecť to, čo by ste chceli a už sa musíte zahriať. Ani posledné dní (aspoň u nás) nenasvedčovali, že by sa chystala teplá jeseň, i keď slnko sem tam vyšlo. A čo si povieme v dnešnom článku? Ukážem vám jeden eshop, ktorý ma zaujal a tiež si spravíme jesenný, pohodlný outfit. 


A teda s príchodom chladnejších dní sa možno už aj trošku tešíme (ja osobne sa teším), že vymeníme žabky, šľapky a sparťanky za teplejšiu obuv, ktorá ochráni naše nohy pred ranným chladom a doplní módny štýl. Preferujem skôr tenisky, takže teraz je "moje obdobie". Pohodovou kombináciou modrých džínsov, zaujímavého (aj jednoduchého) topu, ľahkej koženej bundičky a Conversiek k tomu - určite túto jeseň nič nepokazíte.  Neviem ako vy, no ja mám vždy problém s výberom tenisiek a všeobecne "zimno-jesenných" kusov. Nikdy neviem či mám riskovať internet alebo ísť niekde osobne. Väčšinou skončím aj tak pri internete, keďže sa mi nikdy nechce ísť osobne,nuž som lenivá. Skvelý výber za fajn ceny, pokiaľ hľadáte dámske tenisky, nájdete na stránke www.spartoo.sk. Mňa zaujala napríklad tohtoročná kolekcia tenisiek Converse, ktorá ponúka ako klasické nestarnúce modely, tak aj netradičné novinky v podobe obuvi v rôznych farebných prevedeniach a materiáloch. Poznáte to... S týmito "teniskami" nič nepokazíte. Už je to klasika. 


Aj na fotke vyššie môžete vidieť, že som sa snažila skombinovať jednoduché kúsky. Nemám rada veľmi preplácané outfity, takže som skončila pri jednoduchosti. Zvolila som bielu klasiku v podobe Conversiek, bielej košele a koženej bundy, ktorá má jemné detaily. Tiež by som pridala ešte nejaký dlhý jemný náhrdelník alebo nejaký veľmi mohutný. Džínsy sú klasické, modré, no sú navrhované ako jemné boyfriend džíny, ktoré sú 3/4, takže pre mňa ideálne. Hlavne pre začiatok jesene, keď býva ešte relatívne teplo cez deň. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či máte radi tento eshop, či ho poznáte a či tam nakupujete? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára