F 10 tipov ako mať krásny deň - Aďulik Sun

10 tipov ako mať krásny deň

Ahojte :)


Už je čas školy. Každý deň do školy a späť. Neustály kolobeh. Ešte je začiatok roka, tak to nie je také zlé, no raz to príde. Dnes som si pre vás pripravila článok, ktorý vám možno prezradí ako mať krásny deň a možno sa pobavíte pri niektorých bodoch. Premýšľala som aké body by som vám sem zvolila, no potom som si povedala, že vám poviem vlastne to, čo robí mne krásny deň. Každému možno robí krásny deň niečo iné, takže v tom možno nájdete inšpiráciu a možno ani nie. Uvidíme. Chcela som niečo iné ako recenziu dnes vydať, takže som zvolila tento článok! 

Zdroj:  https://www.google.sk/search?q=stastie&biw=1366&bih=659&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjs7dOIvZ3OAhWCchQKHaXjCvcQ_AUIBigB#tbm=isch&q=krasny+den+&imgrc=RmVgRiYaHo8ftM%3A 
1. Usmievaj sa! 

Napriek všetkému sa usmievaj. Viem, že niekedy sú dni, keď sa vám nič nechce a skôr sa mračíte ako usmievate. Ak sa usmievate stále, tak prinášate skvelú energiu a ešte lepšiu energiu dostávate. Úsmev pomáha a to čo dáte vy, tak to sa vám stonásobne vráti. Karma je zdarma. A v tomto prípade to platí rovnako. Ak sa usmievate a cítite sa dobre, tak sa priťahujete veci, ktoré vás v tomto pocitu budú podporovať. Tak viac úsmevu do života a hlavu hore! 

2.  Neriešiť ostatných! 

Veľa ľudí rieši to, čo si myslia druhí ľudia a zabúdajú myslieť na to, čo chcú oni. Sústredia sa na to, čo od ich očakáva spoločnosť, rodina. A to je zlé. Keďže majú na vás nároky, tak sa snažíte docieliť ciele druhého človeka a vás to vlastne ani nenapĺňa. A to je zlé. Mali by ste robiť to, čo vás napĺňa. Ak sa vám nepodarilo si nájsť prácu snov, tak nezúfajte. Nájdite si koníček, ktorý vás bude baviť a ten vám aspoň trošku vynahradí to, že nepracujete v práci snov. 

3. Snívaj! 

Skúsili ste sa niekedy zastaviť a porozmýšľať čo chcete? Nie to, čo nechcete, ale to, čo naozaj chcete? Skúste každý deň sa zastaviť a porozmýšlať, čo chcete. Predstavte si veci, ktoré chcete, aby sa naozaj stali. Skúste si vysnívať niečo a úplne sa s tým spojte a určite sa vám to splní. Uvidíte! 

4. Počúvaj pozitívnu hudbu!  
Veľa ľudí si to ani neuvedomuje ako na nich vplýva hudba. Počúvame depresívne pesničky a keď nie depresívne tak motivačné, kde vám každý hovorí, aby ste na na seba makali, ako stále musíte na sebe pracovať. Vážne? Prídete domov a chcete si oddýchnuť a počúvate niečo, čo vám hovorí, aby ste neoddychovali, ale aby ste makali? Vážne? Ja mám tiež rada rap a toto mi na tom vadí. Vtedy si radšej pustím Mirgovú alebo niekoho pozitívnejšieho, kto mi dopraje aj oddych. 

5. Sprav si niečo dobré pod zub!  

Láska ide cez žalúdok a to je skutočne pravda. Cez žalúdok ide aj dobrá energia, takže ak vás robí šťastným jedlo, tak sa pokojne najedzte a tu sa dostávame opäť druhému bodu a to nepočúvať ostatných. Väčšina ľudí, ktorá hovorí, že musí schudnúť, tak váži 50kg a sú vysokí 180cm. Proste... Nepotrebujete. Buďme reálni. Keby potrebujete, tak nepotrebujete na to ostatných, aby vám to povedali. Ale to je už iná téma. 





6.  Choď s niekým von!
Najlepšie je čas tráviť s kamarátmi. Ak si skôr introvert a ľudia ti vadia, tak choď von aj sama. Sadni si na hočku a hočkaj sa! Sprav niečo, čo ťa urobí šťastnou. Ak si skutočný introvert, tak zober knihu, zavri sa v izbe a čítaj ju. Hocičo, čo ťa naplní a doprajete ti krásny pocit! 

7. Choď nakupovať! 

Áno, aj plná kreditka dokáže spríjemniť deň, keď už je naozaj situácia, kedy to vyzerá na obrovský problém. Kúpte si na seba niečo pekné a hneď sa vám zdvihne nálada a možno aj sebavedomie. Určite to skúste, oplatí sa. Ak vám to nepomôže, tak aspoň budete mať niečo nové v šatníku. 

8. Spravte niečo šialené!

Bojíte sa skočiť z lietadla? Tak to skúste. Je vedecky dokázané, že pri vylučovaní adrenalínu sa vylučujú aj endorfíny, čo sú hormóny šťastia. Skúste spraviť niečo bláznivé. Niečo, čo normálne nerobíte. Pre niekoho je to skok z lietadla, pre niekoho skúsiť novú kuchyňu, no pre niekoho to môže byť aj kúpa nového auta. Môže to byť čokoľvek. 
 9.Večer trávte s vínom v ruke!

Toto je rada asi pre staršie ročníky, no aj tak mi ju nedalo nespomenúť. Večeri pri víne sú krásne a človek si pri nich oddýchne. Aj mne (extrovertovi) treba niekedy si sadnúť, byť sám. Ja milujem tieto večeri a môžem vám ich odporučiť. Ak ste veľmi akčný, tak pozvite svojich priateľov a trávte večer s nimi. To je už len na vás!

10. Nový projekt!

Aj keď sme veľmi negatívni, tak stále môžeme niečo tvoriť. Môže to byť niečo malé, no aj väčšie. Môžete si kresliť, písať básne. Môžete plánovať svoj život. Môžete skúsiť vymyslieť nový projekt do práce alebo ak máte blog, môžete písať nové články či točiť videá. Môžete vymyslieť niečo nové! 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Ak by ste chceli viac podobných článkov, tak mi určite napíšte do komentára. Tiež mi môžete napísať čo robíte vy, keď chcete mať krásny deň? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: