F Štyri produkty od Gliss Kur - Letná limitka a Ultimate resist - Aďulik Sun

Štyri produkty od Gliss Kur - Letná limitka a Ultimate resist

Ahojte :)

Každá žena je pyšná na svoje vlasy. Vlasy sa vždy považovali za symbol krásy. Každá žena je hrdá na svoju hrivu. Celý rok sa snažíme udržať vlasy v čom najlepšom stave a zrazu príde leto a naša klasická rutina zrazu nestačí. Prečo? Slnko oveľa viac vysušuje a ničí vlasy a tým pádom je veľmi potrebné pridať do svojej ruiny nejaké kroky navyše. Ja sa vždy rozhodnem pre produkty, ktoré sú určené priamo na leto a väčšinou to býva nejaká limitka. O jednej takejto dvojici vám dnes čosi poviem. Tiež sa vám zmienim aj o produktoch, ktoré okrem krásneho ružového balenia majú aj super obsah a sú tiež pre slabé vlasy.  Ako isto viete, tak Gliss Kur je podznačka značky Schwarzkopf. Keby chcete nájsť nejaké stránky ohľadne tejto značky, tak tu je ich FB a Instagram. Zaujala som vás? Tak šup na článok!


Ako prvým by som začala šampónom. Tento šampón je veľmi príjemný na vlasy a vôbec nie je ťažký. Vlasy nezaťažuje. Tento šampón je výlučne na slnkom namáhané vlasy. Musím povedať, že moje vlasy dostávajú každý rok poriadne zabrať a niekedy mávam aj dosť vysušené končeky a dokonca aj korienky, čo je veľmi zvláštne, keďže pri korienkoch sa väčšinou vlasy mastia a nie vysušujú. V tomto momente viem, že je niečo zle a musím niečo zmeniť. Tento rok som používala práve túto dvojku, napriek tomu, že slnko nám tento rok nijako neprialo. Tento šampón sľubuje obnovenie prirodzeného lesku, pružnosti a chráni pred vysušovaním. Môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti, že vlasy nevysušuje. Vlasy sú po použití veľmi jemné a majú prirodzený lesk. Tiež má veľmi príjemnú, no trošku výraznú vôňu. Myslím si, že niekomu môže vadiť, keďže niektorým členom mojej rodiny trošku vadí. Mne osobne táto vôňa pripomína leto a vždy si na moje leto spomeniem, keď si umývam vlasy s týmto šampónom. Ja mam 250ml balenie, no dá sa kúpiť aj to väčšie balenie. Som si vedomá toho, že leto sa pomaličky končí, no ak ešte zoženiete tento šampón (zatiaľ by mal byť v drogériách stále k dispozícii), tak určite ho skúste aj počas roka. Myslím si, že vlasy si to zaslúžia. 

Ako druhý produkt v dnešnej recenzii vám chcem predstaviť produkt, ktorý je tiež z tejto série, no pre tentokrát sa jedná o sprej, ktorý má narozdiel od šampónu veľmi silnú vôňu a je to stále cítiť aj po nanesení na vlasy. Použitie je veľmi jednoduché. Stačí nastriekať na vlasy ku korienkom po umývaní. Neoplachuje sa to. Vlasy po tom nie sú vôbec zalepené a opäť sľubuje tento produkt presne to isté, čo sľubuje šampón. Výsledok? Ja som celkom spokojná.


Z tejto druhej dvojky produktov som absolútne nadšená. Šampón je geniálny. Kto ma sleduje dlhšie tak vie, že ja milujem značku Syoss a na ich šampóny nedám dopustiť. Toto je rovnaký prípad. Až tak som sa zamilovala, že premýšľam o tom, že by som zmenila obľúbenú značku šampónu. Myslím si, že toto Gliss Kur vychytal. Ak ste videli moju poslednú recenziu na šampón od tejto značky, tak asi asi divíte, prečo som zmenila názor. Ja som vtedy skúšala olejový šampón, ktorý mi žiaľ absolútne nesadol, no to bolo tými olejmi, ktoré obsahoval. Tento Šampón obsahuje keratín komplex a absolútne mi pomáha. Zbavuje ma dokonca aj lupín a tie sa mi nevracajú, čo je super. Samotný šampón je proti lámaniu vlasov a má ich posilniť. Musím povedať, že svoju úlohu plní dobre. Vlasy sú po použití ľahučké a hebké na dotyk. Vôňa šampónu nie je silná, no je ju trošku cítiť aj na vlasoch po vyschnutí vlasov. Musím sa priznať že som skúšala veľmi opatrne, keďže som sa bála, že to dopadne opäť zle. Našťastie pre mňa, to dopadlo veľmi dobre. Ja som veľmi citlivá na vlasy a moje vlasy sú ešte citlivejšie. Na hocijakú zmenu hneď reagujú. Na tento šampón reagovali veľmi dobre. Dobre sa dokonca aj rozčesávali, čo je zaujímavé. Ja mám veľmi husté vlasy, tak vždy používam sprej pre ľahšie rozčesánie vlasov a tu som ho použiť nemusela. Naozaj sa dali dobre rozčesať a nezdalo sa mi ani to, žeby bol nejaký ťažký na vlasoch. Tento šampón určite áno! 

Druhým produktom je sprej, ktorý slúži ako kondicionér. Tento sprej je novinka. Musím povedať, že som do tohto produktu šla s veľkými obavami. Kondicionér v spreji neznamenal nič dobré. Nemám dobré skúsenosti s podobnými produktami. Sprej je pre unavené vlasy a obsahuje 3 proteíny. Sľubuje okamžité obnovenie štruktúry vlasov po celej dĺžke. Vlasy majú byť AŽ 20-krát silnejšie a pevnejšie, ba dokonca odolnejšie. Úprimne? Keď som si prečítala túto vetu, tak som vedela, že to asi nebude nič pre mňa. Čo sľubuje 20-krát lepší výsledok? Vyzerá to ako ťahák na klasický produkt. No napriek tomu všetkému som to skúsila. Použitie je veľmi jednoduché. Iba tento sprej nastriekate do uterákom vysušených vlasov alebo do suchých vlasov. Do suchých vlasov som to nestriekala, keďže do suchých vlasov si nedávam ani olej. Zdá sa  mi to zvláštne. Vôňa tiež nie je nič moc, keďže to mne veľmi pripomína nejakú pánsku voňavku. Môj ocino má podobnú vodu po holení. Takže... Tak. 20-krát vám to vlasy nenapraví. To asi žiadny produkt. No nie je to žiadna katastrofa. S vlasmi vám niečo spraví. Je pravda, že mi menej vypadávali vlasy a na kefe mi ostávalo menšie množstvo vlasov, takže pevnejšie môžu byť. Ja som pri tomto produkte tak medzi dvoma stranami. Som aj spokojná, no čakala som na druhej strane od toho viac. Nie je to katastrofa, takže vám to odporučiť môžem. Cena týchto produktov tiež nie je extra vysoká (videla som aj drahšie v drogérii). 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Určite mi do komentára napíšte, či máte radi túto značku, prípadne aké produkty od nich preferujete? Teším sa na vaše komentáre. túto recenziu berte tak, že takto to pôsobilo na moje vlasy. Každý máme iné vlasy a je teda možné, že vám to sedieť bude lepšie a možno aj horšie. Je na každom či chce tieto produkty vyskúšať. Určite je lepšie vyskúšať na vlastnej koži ako niečo iba čítať.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Šampóny od Gliss kur som ešte neskúšala, takže by som to mala asi napraviť. Mne vlasy v lete vysušuje nielen slnko, ale aj chlór v bazénoch (a tam som ako doma), takže tiež mám v lete inú starostlivosť o vlasy ako v zime :)
    Life-by-romi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento rok som ja v chlóre ani nebola nikde v bazéne, tak mi to nenapadlo ani nejako viac spomenúť :D

      Odstrániť