F HAIRBURST - prírodné vitamíny na vlasy - Aďulik Sun

HAIRBURST - prírodné vitamíny na vlasy

Ahojte :)

Je polovica leta a už každý počíta posledné dni tohto obdobia. Teraz sa to už rýchlo šuchne, škoda. Ale vráťme sa k téme. Keďže je leto, tak naše vlasy dostávajú zabrať. Znižuje sa kvalita, mení sa odtieň vlasov od slnka a možno sa trošku zničia aj od chlóru či mora. V tejto dobe je dobré nasadiť masky na vlasy, kondicionér či si spraviť nejaké zábaly na vlasy. Treba sa im trošku viac venovať. Ak ani toto všetko nepomáha, tak je dobre si kúpiť nejaké vitamíny či doplnky, ktoré pomáhajú kvalitne vlasov. Ja som dostala ponuku vyskúšať tieto prírodné vitamíny zo stránky www.hairburst.sk


Písala som aj na svoj instagram post s prvými pocitmi. Teraz som v podstate niekde pri polovici, no budem v tom pokračovať. Chcela som vám už napísať recenzie, aby som mohla dať svoje pocity von a zdieľať ich s vami. A potom po úplnom ukončení používania budem písať opäť na instagram, ktorý nájdete v pravom stĺpci pod fotkou. Keby vás zaujímali iné recenzie, tak kliknite SEM. A teraz sa vráťme ku mne. Ako som bola spokojná? 



Začnem pekne od začiatku. Vitamíny. Tieto vitamíny sú prírodné. Ja som túto firmu poznala od mojej spolužiačky na strednej škole. Pamätám si, že ona mala dosť zničené vlasy od farbenia a sedeli sme v lavici a práve ona ukazovala na instagrame fotky iných dievčat, ktoré tieto vitamíny brali a boli spokojné. Chcela to skúsiť aj ona. Myslím si, že do toho nakoniec aj šla, no nie som si istá. Vlasy sa jej zlepšili, takže si myslím, že to skutočne skúsila. Dnes sa pýši krásnymi vlasmi a na pohľad vyzerajú zdravé. Keď mi prišiel mail s ponukou to vyskúšať, tak som neváhala. Vedela som, že to funguje, tak  prečo neposilniť moje vlasy? Tak som premýšľala. Keď mi prišla pošta s týmito vitamínmi, tak som bola trošku zaskočená. Bola som zaskočená svojimi pocitmi. Zrazu som mala strach. Vlasy sú pre mňa dôležité a snažím sa, aby boli čo najhustejšie. Vždy som ich mala husté a zdravé. Netrpela som ani vypadávaním (musím si zaklopať), ani na lámanie vlasov. Jednoducho boli v dobrom stave. Vždy sa o ne starám (ak by ste chceli článok na túto tému, tak mi napíšte do komentára). Bála som sa, že po užívaní týchto tabletiek mi môžu začať padať vlasy prípadne niečo iné. Áno, sú na prírodnej báze, takže sa nič stať nemohlo, no mala som zmiešané pocity. Preto som si povedala, že keď zbadám niečo negatívne, tak nebudem v tom pokračovať a vykašlem sa na to. Každý deň, keď som ich používala som večer pri čistení pleti pozerala aj svoje vlasy. Začala som si všímať či náhodou nemám vlasy na hrebeni a kontrolovala som aj pokožku vlasov. ABY som mala 100% istotu, že je všetko v poriadku. A všetko v poriadku aj dodnes je. Chvalabohu. 

Hairburst Vám dodáva všetko čo potrebujete k celkovej pohode a rastu dlhých a krásnych vlasov.
  • vlasy rastú rýchlejšie a sú silnejšie
  • vlasy sú vyživené z vnútra
  • zlepšuje pružnosť vlasov
  • zabraňuje lámaniu vlasov
  • zlepšuje Vaše celkové zdravie
Hairburst je klinicky overený! V klinickom teste zo 100 ľudí 98% zaznamenalo rýchlejší rast vlasov po užívaní 3 mesačnej dávky Hairburst-u. (Toto nájdete na stránke produktu). 


A moje výsledky? Na fotke vyššie môžete vidieť práve môj výsledok. Náročky som si obliekla to istá tričko a zvolila som aj to isté prostredie na fotku, keďže som nechcela, aby nejaký faktor klamal. Na fotke môžete vidieť, že moje vlasy podrástli. Robí to približne 5 cm, čo je super, keďže ja mám večne krátke vlasy (viac sa mi hodia, iný dôvod tam nie je). Vlasy sú na dotyk jemnejšie, no kvalitnejšie. Nelámu sa a nič sa nezmenilo k horšiemu. Ja som veľmi rada, že mi fungoval tento produkt. Je jasné, že keď som nemala poškodené vlasy, tak ten rozdiel nie je veľmi veľký. Ale rozdiel je vidieť práve v detailoch. Ja som s týmto produktom spokojná a začínam veriť všetkým tým recenziám. 

Na stránke nájdete aj rôzne iné produkty, ako napríklad jahodové tabletky, čo môže chutiť skutočne dobre. Tieto čo mám ja, tak sú dosť veľké, čo môže niekomu vadiť. Preto je dobré si vybrať alternatívu, ktorá bude vyhovovať vám. Napríklad môžete mať aj cmúľacie tablety, ktoré majú dokonca jahodovú príchuť. Paráda! Naozaj si môžete vybrať. Cena je vyššia, no myslím si, že to za to stojí. Ťažko takto povedať, každému sadne niečo iné. Najlepšie je všetko skúsiť na vlastnej koži. Za mňa je určite veľké ÁNO!


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude hneď zajtra a bude to niečo nové na mojom blogu. Do komentára mi môžete napísať či ste o tomto produkte počuli, prípadne vaše dojmy ak ste aj skúšali! Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára