F BRATISLAVA TRIP: Dunajský pivovar - Aďulik Sun

BRATISLAVA TRIP: Dunajský pivovar

Ahojte :)

Jeden z hlavných cieľov bol Dunajský pivovar, ktorý sa nachádza na lodi, konkrétne na Dunaji. Moja sestra tam bola už dávnejšie, no chcela tam zobrať aj nás. Tak sme sa rýchlo rozhodli, že navštívime práve aj toto miesto. Venujem tomuto miestu celý článok, keďže si myslím, že to za to stojí. Keďže celý pivovar sa nachádza na lodi, tak je cítiť aj vlny, ktoré do nej narážajú. Jedlo, pitie je skvelé. 


Hneď pri príchode vás privítajú pracovníci, ktorí vás budú obsluhovať. Povedia vám, kde je čo voľné, prípadne im poviete, kde by ste chceli sedieť. My sme si vybrali miesto hneď pri kraji lode, aby sme mali pekný výhľad na Dunaj. Slnko krásne svietilo, takže ten výhľad bol skutočne dobrý. V momente, keď sme sa usadili, tak bol pri nás čašník, ktorý nám doniesol cenník a keďže sme mi hneď vedeli čo chceme, tak sme si hneď aj objednali. Čašníci boli veľmi milí a môžem obsluhu iba chváliť. Jednej pani dokonca doniesli vankúš, lebo lavica jej bola veľmi tvrdá. Takže obsluha bola naozaj vynikajúca! Pivo bolo skvelé! Výhľad som si tiež užila. Bola som tam s rodinou, takže aj s deťmi a tie si užívali Dunaj a loď naplno. A ja s nimi.











Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil. Teším sa na ďalší článok, ktorý nás čaká z tejto sérii, no to pôjdeme rovno do prírody. Do komentára mi môžete napísať či ste už túto loď navštívili alebo či ste boli v niečom podobnom. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: