F BACK TO SCHOOL: MOTIVAČNÝ DIÁR - Aďulik Sun

BACK TO SCHOOL: MOTIVAČNÝ DIÁR

Ahojte :)

Chcela by som vám v dnešnom článku predstaviť trošku stránku I can Academy a tiež by som vám chcela ukázať motivačný diár, ktorý mi bol zaslaný. Tento diár stojí niečo málo cez 10 euro a dá sa zohnať aj na stránke martinusu a to konkrétne TU. A čo nájdete v samotnom diári? To sa dozviete ešte nižšie v článku! 


 Ná stránke www.vesele-veci.sk nájdete aj ďalšie motivačné veci, ktoré vyzerajú naozaj dobre. Mňa osobne zaujal stolný kalendár, ktorý je vždy praktický a v tomto momente vás bude aj motivovať. Myslím si, že je to super nápad. Do komentára mi môžete napísať či máte radi takéto motivačné veci alebo nie? Čo preferujete? Teším sa na vaše komentáre.


Minulý rok som z tejto série pridávala skôr kozmetické veci. Nechcem sa opakovať a tak som sa rozhodla, že vám v tomto roku poviem niečo viac do mojich úvahových článkov. Viete, že rada píšem o motivácii a už mám na blogu niekoľko článkov. Ak ste niektoré články čítali tak viete, že motivácii dávam veľkú váhu pri splnení hocijakého sna. A v tom nám môžu pomôcť hocijaké maličkosti. Niekto si robí nástenky vízii, no niektorí ľudia nie sú stále doma a tak potrebujú niečo praktickejšie. Myslím si, že toto je dobrý nápad a skvelo využiteľná vec hlavne pre pracujúcich, no konkrétne pre študentov. Tento je určený priamo pre študentov, keďže sa jedná o školský diár. Myslím si, že je skôr pre starších študentov - minimálne na strednej škole, keďže sa vnútri nachádzajú naozaj motivačné záležitosti, o ktorých vám poviem nižšie. Diár má knižný obal a je približne veľký ako A5, len trošku menší.



Vo vnútri diára sa nachádzajú rôzne veci, no začnem od začiatku. Hneď na začiatku nájdete dva rozvrhy, kde si môžete zapísať práve ten svoj rozvrh. Zo začiatku odporúčam s ceruzkou, aby ste zbytočne neškrtali. Na prvej strane máte klasickú stránku, kde máte uviesť svoje meno, priezvisko - veď to poznáte. Následne nájdete predslov, kde je vysvetlené k čomu vám tento diár pomôže. Je tam napísané to, že tento diár bol vytvorený pre uľahčenie učiva, vybuduje zdravú sebaúctu a tiež vám pomôže zaviesť do života princípy, s ktorými sa riadia aj veľmi úspešní ľudia. Ďalej v diári nájdete sekciu "Moja predstava školského roka", kde si môžete zapísať to, čo chcete v tomto školskom roku dosiahnuť. Môže to byť absolútne čokoľvek, napríklad to, že chcete byť vyznamenaný v tomto školskom roku. Hneď vedľa sa nachádza nástenka vízii, ktorá je super spracovaná v diári, takže ju budete mať stále na očiach a nemusíte ju mať doma niekde zavesenú. Ďalej tam nájdete asi najviac dôležitú vec, ktorou sú prázdniny. Máte tu vypísané všetky prázdniny, ktoré nás čakajú a tiež tam je aj riadok na špeciálne dni voľna, napríklad riaditeľské voľná. 

V diári sa tiež nachádza ročný plánovač a tiež klasický kalendár. Potom začína samotný školský diár. Každý týždeň začína citátom, ktorý vás má motivovať a posunúť do úspešného týždňa. Mňa zaujali všetky, no najviac sa mi páči tento a dovolím si ho citovať a použiť ako ukážku toho, čo vás tam čaká. 


"Kvetina, ktorá vykvitne aj napriek nepriaznivému osudu, je najvzácnejšia kvetina zo všetkých." 


Myslím si, že miesto na každý deň pre vaše povinnosti je dosť veľké - je to 5 riadkov, čo podľa mňa stačí. Pri každom dátume máte meniny, sviatky (ak sú v ten deň) a tiež tam nájdete aj hodnotenie dňa, takže budete hneď vedieť či sa vám v ten deň darilo alebo nie. Na konci každého týždňa máte miesto, kde si môžete napísať najväčší úspech v tom týždni a to môže byť čokoľvek, napríklad písomka za 1 či odpoveď. Ku diáru sú aj nálepky, ktoré si môžete lepiť k dátumom, napríklad oslava, super deň, som super a podobne. Na začiatku každého týždňa máte zámer týždňa, ktorý chcete splniť. Každý mesiac začína citátom, po ktorom je následne článok mesiaca. V tomto článku nájdete vhodné rady a tipy, ktoré vám pomôžu. Nechcem nejako prezrádzať, čo je tam. To je pre vás, ktorí si ho objednáte. Ja som sa tam tiež nové veci doučila, dozvedela a tiež som si čosi aj ujasnila. Nájdete tam veľmi dobré rady. A toto všetko sa každý deň opakuje. 


Vzadu v diári sa nachádzajú poznámky a to hneď niekoľko strán. Tiež tam máte sekciu na vaše obľúbené citáty, takže je to super! Úplne vzadu nájdete miesto pre vaše najlepšie JA a to je práve to miesto, ktoré vám pomôže zlepšiť vaše sebavedomie. Tam si máte zapisovať svoje úspechy, najlepšie momenty a podobne. Myslím si, že je veľmi dobrý a ja sa už teším, keď začne september a ja budem môcť si do neho zapisovať svoje veci. Ja mám veľmi rada tieto motivačné veci.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý vyjde už zajtra. Nezabudnite mi zanechať komentár či máte radi tieto motivačné veci. Teším sa na ne! Za mňa má veľké ÁNO, ja ich milujem. Ak sa vám tento diár páči, tak mám pre vás aj malé prekvapenie. Firma I can Academy pre vás pripravila kód, ktorý vám zo sumy zoberie 10%, takže to budete mať trošku lacnejšie. Kód neplatí pri objednávaní cez Martinus, platí iba cez objednávanie na eshope I can Academy. Kód je motivaciavskole. Platí od 15.8. do 19.8. (vrátane). Kód platí iba na tento motivačný diár do školy.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

13 Comments:

  1. Ten je krásny... tiež rozmýšľam o niečom podobnom (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéé, ten je krásný. Já budu v září vydávat svůj vlastní neobyčejný diář. Mám diáře strašně ráda! :) Přeji ti, aby skvěle sloužil :)) Na ten můj se můžeš podívat tady (když budeš chtít) --> http://probablywiththoughts.blogspot.cz/2016/07/tududum-projekt-diar-predstaven.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Pokiaľ viem, tak v češtine sa nepredáva :/

      Odstrániť
    2. V češtine tento nemáme, ale budeme mať pre dospelých na rok 2017 aj v češtine. :)

      Odstrániť
  4. Mrkněte k nám na eshop www.planner-addict.cz :-) - kromě super doplňků k plánování tam najdete i tipy a triky a posíláme i na Slovensko ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten je nádherný.. miluju diaře.. I když radší preferuju Filofax atd. , ale tenhle je moc hezký :D
    www.bigredevil.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť