F SWAP s Hankou z blogu Another day with Hana - Aďulik Sun

SWAP s Hankou z blogu Another day with Hana

Ahojte :)

Pamätáte si na môj prvý swap? Ja áno. Bol to vtedy zážitok a myslela som si, že ho už nikdy nespravím, keďže som nemala s kým. Vždy mi bolo čudné osloviť nejakú blogerku, keď ju nepoznám. A aha. Dnes tu máme ďalší swap a to s Hankou. Hanku poznám dlhšie, no osobne som ju stretla až na Blogerke roka a potom ešte v Bratislave. Keďže sme sa skamarátili a rozumieme si, tak sme sa rozhodli, že spravíme aj my spolu SWAP. Toto by nemala byť posledná spolupráca, ktorú máme, takže si myslím, že sa niečoho ešte dočkáte. Určili sme si sumu 15 euro, pričom každá minula viac. Mali sme všetky kategórie, ktoré snáď môžu existovať a to papiernictvo, doplnok do bytu, doplnok (bižutéria), dekoratívna kozmetika, kozmetika "starostlivosť", prekvapenie. Snáď som na nič nezabudla. A čo som jej dala JA? To sa môžete dočítať TU v článku, ktorý písala práve Hanka. A ak ste zostali na mojom blogu, tak sa ideme pozrieť, čo som dostala ja od Hanky. :) 


 Robila som teda swap s Hankou, ktorá má teraz nový blog, novú doménu. Umiestnila sa na krásnom mieste v Blogerke roka 2015. Určite sa na jej blog pozrite, stojí za to.


Na prvej fotke môžete vidieť prvú časť balíčka, ktorý ma potešil. Ako prvý je lak z H&M, ktorý je fakt dobrý. Mne osobne chytí hneď po prvej vrstve, takže je super. Áno,  už som ho skúšala. Veľmi ma potešil aj sprchový gél od značky Cien, ktorý má krásnu sviežu vôňu. Milujem presne takéto vône - ani nie sladké, ani nie niečo výrazne prehnané. Jemná, no dosť výrazná vôňa, ktorá vám pohladí všetky city. To bolo ako z reklamy :) :) :) Na fotke tiež môžete vidieť dekoráciu do bytu - okrasná dóza na maličkosti, ktorá má hore nejakého vtáčika. Veľmi milé, jednoduché a mne sa to do izby perfektne hodí. Myslím si, že s takouto vecou nikdy nič nepokazíte. Posledná vec na prvej fotke je náhrdelník, ktorý má dostal. Dobre, že som pri rozbaľovaní sedela. Naozaj sa mi veľmi páči a som rada, že mi zrovna tento dala. Myslím si, že hoci je jednoduchý, no krásne doladí outfity, hoci aj do školy či práce, čo myslíte?


Na prvej fotke ešte nebola vidieť linka na oči v modrej farbe. Minule som akurát stála nad farebnými linkami a do modrej farby som sa neodvážila ísť, takže je jasné, že ma potešila, keď som si ju našla v balíku. Pigmentácia je dobrá, vyzerá, že sa s ňou bude aj krásne pracovať. To uvidíte určite v nejakom článku s líčením (chystám nejaké také články). 



Tu môžete vidieť, že Hanka miluje obchod Tiger. Ani sa jej nečudujem, tiež tam rada zbehnem. Na fotke môžete vidieť blok, lepiace papieriky v tvare vtáčikov a tiež baliaci blok, ktorý sa vždy hodí. Z týchto vecí využijem snáď všetko. Vtáčiky mám už teraz nalepené na stole a čakajú na využitie, i keď sú super aj ako dekorácia. Zápisník využijem, keďže ich ročne miniem aj 5. A baliaci blok? Ten využijem, a keď nie na cestovanie, tak na zapisovanie článkov z druhej strany. Ja to nejako vymyslím. Nejako často necestujem na dlhšie trate, tak uvidíme.

Ako môžete vidieť na posledných dvoch fotkách, tak som dostala aj kozmetiku od značky Elf. Ja doma  túto značku veľmi nemám, takže som sa potešila, že sa mi rozšíri zbierka. V balíku sa nachádza maskara, ktorá vyzerá dobre. Uvidíme časom. A paletka? Ako môžete vidieť má krásne balenie, ktoré má na obale snehulienku. A ja snehulienku milujem. Tu sa Hanka trafila do čierneho. Pigmentácia paletky je dobrá, samy môžete vidieť.


Dúfam, že sa vám článok páčil. Určite sa pozrite aj na blog Hanky. Čo sa vám z balíčku páčilo najviac? Určite mi napíšte do komentára. Ja som s balíkom veľmi spokojná. Najviac ma potešila paletka Elf a náhrdelník. A Hanke ešte raz ďakujem a teším sa na ďalšiu spoluprácu. :) 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Ty jsi dostala ale nádherné věci, brala bych vše! Nejvíc mě zaujala dozička s ptáčkem a kosmetika od elfu. To muselo vyjít tak o 15 eur dráž :D Krásné, jdu se podívat, co dostala Hanka od tebe :)
    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obidve sme prekrocili hranicu. Hamka ma problem s diskom, takze jej nejdu nahrat fotky, ale hned ked prida clanok pridam link aj sem, aj na fb :-)

      Odstrániť
  2. Supeeer swap... ja sa chystám tiež nahovoriť nejakú blogerku s prírodnou kozmetikou na swap (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Spolupráce je super něco, taky bych do toho šla ale asi taky s někým koho znám déle. Dostala jsi pěkné věci, nejvíce se mi líbí sprchový gel Cien, Elf paletka a náhrdelník. Tak snad ti dobře poslouží.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dostala si skutočne veľmi pekné veci :) snáď všetkému by som sa potešila aj ja ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Teda super produkty! Je vidět, že se SWAP povedl!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dievčatá, disk vyriešený článok dnes zverejním :) swap sa mi páčil a ak by ste chcela nejaká som naklonená ďalšiemu :) pošlite mi email :))))

    OdpovedaťOdstrániť