F RECENZIA: Balea produkty part.2 - Aďulik Sun

RECENZIA: Balea produkty part.2

Ahojte :)

Konečne tu máme pokračovanie recenzie na produkty od značky Balea. V dnešnej poslednej časti sa dozvieme, resp. sa porozprávame o produktoch, ktoré sú bežné v drogérii. Nebude sa jednať o nejaké limitky. Ja mám limitky veľmi rada, no nemám rada to, keď si niečo obľúbim a zrazu sa daná limitka prestane vyrábať.Ten pocit nenávidím. Tiež to tak máte? Napíšte mi do komentára. V minulej časti sme sa pozreli na pár produktov, ktoré boli hitom tejto jari a začiatkom leta. Teraz sa pozrieme na niečo, čo mi vyhovovalo a kupujem si to dá sa povedať pravidelne. Ak vás zaujíma viac, tak určite čítajte ďalej... 



Ako prvým by som začala práve šampónom, ktorý je určený na revitalizáciu a sviežosť vlasov. Sľubuje viditeľný lesk, ľahké rozčesávanie a vláčne vlasy. Obsahuje fytokeratín a prírodný olej z mäty spolu s olejom čajovníka. Neobsahuje silikóny. Vôňa je silno mätová, takže to sa zhoduje. Na pokožke je šampón veľmi príjemný a zbytočne ju nedráždi. Čo sa týka nejakého výsledku, tak ten bol zlý. Ja nemôžem používať šampóny, ktoré obsahujú oleje. Moje vlasy sú ešte viac mastné a keď nie hneď, tak do dvoch dní ich mám mastné, ako keby som si ich ani nezmývala. Už sa mi to stalo druhýkrát. Cena bola veľmi dobrá. Šampón stál do dvoch euro, čo je veľmi priaznivá cena a stojí to za to, aby ste ho vyskúšali. Zaujímalo by ma či máte aj vy negatívnu skúsenosť alebo či ste boli spokojné. Určite mi napíšte do komentára. Iné šampóny mi sadli, tak to bude asi tými olejmi. A to netrpím na mastné vlasy. 

Druhým produktom je maska na tvár. Táto maska je levanduľová a to bol asi jediný dôvod, prečo som po nej siahla. Chcela som skúsiť niečo nové a zaujala ma. Stála euro, čo je super cena. Textúra je jemná, priam penová. Obsahuje mandľový olej, bambucké maslo a panthenol. Tieto tri zložky dokážu spraviť niečo zázračné. Pleť je jemná na dotyk, pleť je tiež hydratovaná. Táto maska sa necháva pôsobiť 10 až 15 minút a vy si dovtedy môžete robiť kompletne čo chcete. Nijako vás to neobmedzuje. Používa sa raz až dvakrát týždenne. Maska by sa nemala zmývať. Skôr by sa mali zvyšky jemne vstrebať do pokožky alebo utrieť kozmetickou utierkou, prípadne vatovým tampónom. Na pleti nebola nepríjemná. Ja som s ňou bola spokojná a môžem vám ju odporučiť.


 Ďalším produktom je maska na tvár, no táto maska je látková. Áno, je látková. Balenie obsahuje jednu masku vytvorenú z látky, ktorá je celá vlhká a nasiaknutá olejmi a vodou. Na pleť sa vám prilepí a pôsobí veľmi príjemne. Pleť je po použití veľmi jemná a vyživená na dotyk. Stojí jedno euro a obsahuje jednu látku s extraktom. Ja som ju mala prvýkrát a je pravda, že som si ju zamilovala. Stojí za to, aby ste ju aspoň raz skúsili. Pleť bola krásne uvoľnená a oddýchla si od všetkého. 

Tiež tu máme sprchový gél. Asi nie je je na svete niekto, kto by aspoň raz neskúsil tento gél od značky Balea. Tento gél stojí euro, čo nie je vôbec veľa. Tento konkrétne má jemnú vôňu, ktorá je sladká a pohladí telo i dušu. Penia na môj vkus dobre, no nie je to žiadny zázrak, ktorý by vám naplnil celú vaňu. Ja môžem iba odporučiť. Kupujem si ich pravidelne. 


Posledným produktom v tejto poslednej časti je telová pena. Tento rok Balea naozaj skúšala nové veci a jednou z nich je aj táto pena na telo. Mne to pôsobí ako klasický krém, no je trošku viac jemnejšia. Nič nové. Vonia ako hrozno, čo je celkom prijateľná, jemná vôňa. Pokožku krásne vyživí a nejako nerobí žiadne neplechy. Aj po viac ako hodine stále cítite, že máte pleť vyživenú a niečo pre ňu robíte. Milujem túto penu. Stála okolo 3 euro, čo nie je veľa. Balene je veľké 250 ml, čo je veľmi dobré za tú cenu. Na pleti vôňa nie je cítiť. Tento produkt môžem odporučiť. Určite skúste. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či máte doma nejaký tento produkt, prípadne vašu skúsenosť. Teším sa na vaše komentáre. Užívajte leto a choďte von! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Zaujala ma tá látková maska, asi sa po nej pozriem :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujímavé veci:) značka Balea mám veľmi rada a väčšinou mi veci od nej aj vyhovujú;) sprcháč musí mať skvelú vôňu:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zatiaľ čo som mala šampón balea na hnedé vlasy tiež obsahoval olej tak ten mi nevadil bol uplne užasny niekedy sa ku nemu určite ešte vrátim, ale potom som používala Glis Kur s olejmi a ten mi teda mastil vlasy dosť pri ostatných šampónoch mi stačilo vlasy umyť až na 3 deň a pri tomto som mala už potrebu umývať na druhý deň. Ale u každého to môže byť inak samozrejme, a tuto penu mam tiež veľmi rada je genialna:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balea patří mezi mé hodně oblíbené značky, snažím se zkoušet toho čím dál víc :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť