F 7 schodov ku zdravému sebavedomiu - Aďulik Sun

7 schodov ku zdravému sebavedomiu

Ahojte :)

Viete, že na mojom blogu je niekoľko článkov v podobe úvah, kde vám popisujem ako máte ísť za svojimi snami, ako si máte veriť a ako máte pracovať samy so sebou. Pred pár dňami mi prišla ponuka do mailu, či by som sa nechcela zúčastniť online kurzu. Pričom kurz si môžem vybrať. Ja som túto ponuku prijala a dnes som sa rozhodla, že vám poviem ako to fungovalo. Vybrala som si kurz s názvom 7 schodov ku zdravému sebavedomiu. Myslím si, že sa to celkom hodí k článkov, ktoré sem sem tam píšem. Kurzy sa nachádzajú na tejto stránke: www.vimvic.cz, kde nájdete všetky kurzy. Ako som bola spokojná? Určite čítajte ďalej... 


Na tejto stránke máte možnosť si vybrať zo širokého spektra kurzov a myslím si, že si tam každý nájde. Treba hľadať. Ja som tento hľadala asi hodinu. Musím sa priznať, že mi padli do oka viaceré, no chcela som niečo, čo bude spojené s týmto blogom. Našla som teda spomínaný kurz a už som iba čakala na otvorenie videí. O tom, ako to prebieha vám poviem neskôr. Vráťme sa ešte na chvíľu pri výhodách kurzov. Tieto kurzy sú online , takže si môžete pustiť kurzy kedy len chcete a ako to vyhovuje vám. Nemusíte nikde sedieť, takže vám to nezaberá čas. Môžete si to pustiť aj ako kulisu pri upratovaní alebo podobne, hlavne keď to budete pozerať už niekoľkýkrát. Videá máte k dispozícii už doživotne. Po ukončení kurzu môžete požiadať o certifikát, ktorý dostanete, aby ste mali dôkaz, že ste daný kurz ukončili. Máte možnosť si vybrať kurz, ktorý vyhovuje práve vám. Máte na výber z veľkého množstva kurzov a to od sebarozvoja cez jazyky až po eknihy či marketing. Je z čoho si vyberať. 

Ako to celé funguje? Stačí prísť na spomínanú stránku, zaregistrovať sa. Pričom registrácia je bezplatná. Následne si vyberiete kurz, ktorý chcete absolvovať a po zaplatení za kurz, tak sa vám otvoria videá, ktoré sú vám už navždy k dispozícii. A môžete sa vzdelávať. U mňa to netrvalo dlho, do dvoch dní. Záleží od toho, kedy prebehnú peniaze a všetko sa zaznamená. Ako som spomínala vyššie, tak ja som si vybrala kurz 7 schodov ku zdravému sebavedomiu. Zaujímalo ma spracovanie kurzu a bola som zvedavá ako to všetko bude prebiehať či mi to vôbec pomôže. 

Mne to osobne pomohlo. Nemôžem povedať, že by som predtým bola nejako málo sebavedomá. Mala som také zdravé sebavedomie a nič mi ho nejako neznižovalo. Čo som mala šťastie! Napriek tomu som sa dozvedela vo videách množstvo informácii, ktoré pomohli aj mne zlepšiť moje sebavedomie. Naučila som sa ako zistiť, kde mám problém a ako tento problém úplne vymazať. Ako vidíte na fotke vyššie, tak môj kurz obsahoval 7 videí, pričom každé jedno video znázorňovalo jeden schod. Mňa najviac zaujalo video sebarozvoj a sebarealizácia. Tieto dve témy mi dali skutočne najviac zo všetkých bodov. Konkrétne tento kurz vedú dve slečny, pričom rozprávajú pomaly a zrozumiteľne. Myslím si, že sa dá všetko dobre pochopiť a nepoužívajú nejaké slová, ktoré by ste nepochopili, napriek tomu, že rozprávajú v českom jazyku. Nechcem vám tu prezrádzať nejaké konkrétne veci, ktoré sú spomínané v kurze, keďže im nechcem kaziť prácu. Naučia vám ako tvoriť svoj emočný denník, aby ste pochopili ako sa cez deň cítite - to hneď na začiatku. Ja som považovala za najväčšiu hodnotu práve to, že som si video mohla pozrieť kedykoľvek, keď som mala čas. Bolo jedno či som sedela v autobuse, doma alebo vonku pri bazéne. Pozerala som to na rôznych miestach, stačí vám iba wifi. 

Ja si osobne myslím, že tento kurz by pomohol človeku, ktorý už fakt nevie a chce nejako zmeniť svoje myslenie. Čo si budeme hovoriť. V dnešnej dobe je skutočne dôležité v akej náladovej rovine sa udržujeme. Či sme pozitívni, či sme negatívni. Dnes treba svoje sebavedomie udržovať v čom najlepšom stave, keďže sa často stáva, že ľudia vedia znížiť sebavedomie druhým ľuďom. Treba si udržať nejakú svoju hladinu, ktorú si budete držať, nech sa deje čokoľvek. Aj tento kurz vám pomôže si držať myslenie, ktoré vám pomôže sa cítiť sebavedomo a naučí vás zapracovať na mieste, kde máte slabiny. 

Tieto kurzy môžem iba odporučiť. Minimálne tento, ktorý som absolvovala ja. Mne osobne pomohol a môžem ho s čistým svedomím odporučiť. Určite navštívte túto stránku a vyberte si nejaký kurz. Kurzy sú cenovo výhodné. Niektoré stoja pár stoviek českých korún a niektoré trošku viac. Záleží od vášho výberu. Do komentára mi môžete napísať či máte radi kurzy a či zbierate certifikáty? Máte za sebou nejaké kurzy či už online alebo niekde klasické kurzy? Napíšte mi do komentára. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Zatiaľ za sebou nemám žiaden online kurz, ale možno sa nechám prehovoriť.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite môžem odporučiť. Je tam veľa produktov na výber :)

      Odstrániť
  2. Vyzerá to celkom zaujímavo, možno to vyskúšam, už len pre to, že si neviem predstaviť, ako to funguje :)
    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty sa zahlasis do kurzu, zaplatis a oni ti spristupnia videa. A potom uz len pozeras videa, kdebti radia ako by si to mala ribit, co ti moze pomoct :-)

      Odstrániť