F Ziaja - nové krémové mydlo (Novinka) - Aďulik Sun

Ziaja - nové krémové mydlo (Novinka)

Ahojte :)

Tiež mávate chvíle, kedy hľadáte niečo nové? Hľadáte úplne zbytočnosti, ktoré nemusíte meniť, no chcete ich zmeniť a hľadáte nové alternatívy? Ja som tak minule premýšľala. Bola som v kúpeľni a klasicky som si robila moju večernú rutinu. V tom mi napadlo, že aktuálne mydlo máme už niekoľko mesiacov a chcelo by to zmenu. Zábavné, nie? Zaujalo ma mydlo. Chcela som niečo nové a akurát značka Ziaja vypúšťala svoje novinky do predaja. Išla som na ich eshop, ktorý je www.fortis-slovakia.com a nič som tam nenašla. Našla som množstvo nových produktov, ktoré som aj kúpila, no o tom neskôr, na tie potrebujem viac času, aby bola recenzia platná. Neskôr mi prišla ponuka, že by som si mohla vybrať jedno mydlo, tak som jedno skúsila. Vybrala som si mydlo, ktoré ma úprimne prekvapilo. 


Vybrala som si mydlo, ktoré má vôňu pomaranču a Tamarindu. Je to klasické krémové mydlo. Toto mydlo značka Ziaja uvádza do svojich noviniek spolu so skvelými produktami - napríklad aj na leto krém po opaľovaní a podobne. O tom vám ešte budem hovoriť neskôr. Toto balenie je veľké 270ml, čo je celkom akurát s porovnaní s inými značkami. Mydlo sľubuje osvieženie rúk. Má hydratovať. Tiež má ľahko neutralizovať kuchynské vône a odstraňovať mastnotu. Určite vám dlho vydrží, keďže ho stačí naozaj máličko a vytvorí sa bohatá pena. Musím povedať, že všetko robí - všetko, čo bolo  spomínané vyššie. Mastnotu naozaj odstráni z rúk. Tiež musím povedať, že dlho vydrží aj vôňa, ktorá vám zostane po umytí. Zvláštnosť tohto produktu je tá, že má "príchuť" tamaridu a ZELENÉHO pomaranču. Čo sa týka tej vône, tak tá je výrazná. Mne to skôr pripomína vôňu jablka ako pomaranču, no každému podľa svojho gusta. Balenie je decentné a biele, takže sa hodí do každej kúpeľne a vôbec nemusíte vymieňať nádoby. Neodporúčam, ak nemáte radi výraznú vôňu, keďže tá je naozaj silná. Iné mínus k tomu nemám.

Na trh sa dostáva niekoľko druhov tohto krémového mydla a to konkrétne: 

  1. Čaj a škorica 
  2. Grapefruit a mäta 
  3. Tamarind a pomaranč 
 Ja som zvolila tretiu možnosť, keďže škoricu nemám rada s kôr sa jej vyhýbam. Pri druhej možnosti som sa bála, že tam bude výrazná mäta, takže som zostala pri pomaranči, ktorý milujem a neľutujem! Cena je prijateľná. Tieto krémové mydlá budú stáť 2,99 eur, čo je dobrá cena. Tieto mydlá sú pre všetky typy pleti. Ja som s týmto produktom spokojná. Môžem vám ho iba odporučiť. Určite budete počuť aj o ďalších novinkách, len som nechcela zbytočne dlho čakať, keď už pri tomto produkte viem, aký je. Druhé produkty usilovne skúšam a recenzie na ne budú čoskoro. :) 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude o jednom šperku, ktorý som už dávala dávnejšie na sociálne siete. Do komentára mi môžete napísať či máte radi výrazné vône pri mydlách alebo skôr máte radi niečo jemnejšie? Určite mi napíšte do komentára. Teším sa na ne... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. No, popravdě si na ruce vystačím s obyčejným mýdlem ale kdo je má suché může mu třeba pomoct tak to chápu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mýdlo vypadá dobře, začínám se do Ziaja produktů dost zamilovávat!
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada :-) určite sa zapojím keď budem na pc :-)

      Odstrániť
  3. Značku Ziaja mám veľmi rada a mydlo vyzerá super;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem o této značce už slyšela hrozně moc, ale zatím jsem nikdy neměla prostor ji vyzkoušet. Musím říct, že z kombinací bych se určitě zvolila tu stejnou jako ty. Hezká recenze, myslím, že při další návštěvě drogerie se na tuto značku zajdu mrknout ;-)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť