F HAUL: Dekorativna kozmetika a starostlivosť o pleť - Aďulik Sun

HAUL: Dekorativna kozmetika a starostlivosť o pleť

Ahojte :)

Konečne tu máme Haul. V poslednej dobe som dosť nakupovala a chcem vám to pomaličky všetko ukázať! Dnes vám ukážem nákupy na dobre známej stránke u mňa na blogu, no čaká vás aj Haul z kamenných obchodoch či z iných stránok. Nechcem vám to tu pliesť! som veľmi nadšená, takže ideme rovno na to, čo poviete? Chcem vám iba pripomenúť, že na blogu začala aj súťaž, takže sa určite zapojte! Nájdete ju v sekcii Giveaway :) 



Na všetky veci môžete čakať recenziu, minimálne krátku, že sa o tom niekde v zmienim. Všetky veci sú z www.notino.sk. Ja na tejto stránke nakupujem veľmi rada, keďže mi veci prídu domov do 2 pracovných dní, niekedy to mám aj hneď na druhý deň. To považujem za dôvod, prečo tam nakupujem čoraz častejšie. Na akých stránkach nakupujete vy? Určite mi napíšte do komentára! 


Moja stálica. Asi viete o kom hovorím. Pre tých, ktorí sú tu nový, tak reč je o značke Rexona. Táto značka je moja obľúbená a dezodoranty si kupujem od nich pravidelne. V poslednej dobe dosť skúšam nové druhy, no vždy sa aj tak vrátim väčšinou k fialovej variante. Táto Rexona je dobrá, ako každá iná. Čo je na nej to plus je to, že nevonia. Je s "príchuťou"  vody, takže žiadna vôňa. To je veľmi dobré, keď máte výraznú voňavku. Nič sa s ňou nebije. Celkom som si ju obľúbila. Cena je rovnaká ako za iné dezodoranty, takže môžem iba odporučiť. 

Budem pokračovať v smere, takže druhou vecou je báza pod make up od značky Dermacol. Túto značku a resp. bázu chváli stále jedna youtuberka. V podstate ju používajú všetci, tak som chcela vyskúšať. Má veľmi dobré ohlasy, tak prečo ju nevyskúšať. Ja som si zobrala variantu Satin. Samotná báza je taká olejová, čo mne konkrétne nevadí. Make up zatiaľ vydržal dlhšie, no uvidíme neskôr. Určite sa môžete tešiť na recenziu. Cena je lepšia ako u nás v drogérii, takže môžem odporučiť kupovať cez internet (aspoň podľa cien,  ktoré mám ja v okolí domu). 

Ako tretiu vec som si vybrala krém od značky Bione. Reč je o nočnom kréme. Ja som dlho nedávala nejakú úlohu nočnému krému, takže som žiadny nepotrebovala. Postupom času som si uvedomila, že o tvár sa treba starať viac, tak som si jeden kúpila. Značka Bione je prírodná značka, takže som sa celkom nebála. Prvé pocity u pozitívne, no trošku mi vadí to, že je dosť mastný. Stačí ho naozaj máličko, pretože je skôr mastnejší a tekutejší. Určite by som ho neodporučila pre mastné typy pleti. Ja mám zmiešanú pleť a dosť mi to vadí, no dávam mu ešte pár dní šancu. Keď vy toto čítate, tak o týždeň začnú recenzie aj na tieto produkty, ktoré mám doma už dlhšie - cca mesiac aj pár dní. Z toho dôvodu začnú recenzie už teraz, no chcela som vám všetky produkty takto naraz ukázať. 

Ďalší krém, ktorý som si objednala je od rovnakej značky, no tentokrát som vybrala očný krém. Cena je skvelá. Väčšinou krémy bývajú v maličkých baleniach, takže som uvítala niečo väčšie. Oči mi tento krém nedráždi a to je jedine čo vám dnes poviem. Nechám si viac informácii na recenziu, ktorá bude už čoskoro. Môžem povedať, že som spokojná a chválila ho aj moja rodina. 


Medzi ďalšiu polovicu patria veci, ktoré sú už dobre známe. Maskara od značky Rimmel, ktorá vonia ako uhorky. Všetci ju dobre poznáte. Táto varianta je extra Black, takže preto má tmavšie balenie, no čo sa týka obsahu, tak je rovnaká ako aj svetlejšia varianta. Ja som túto u nás v drogérii nemohla zohnať. Všade boli iba tie svetlé varianty, tak som si ju objednala z eshopu. Lákalo ma ju vyskúšať. Som na ňu skutočne zvedavá. 

Ďalšou vecou je make up, ktorý je od značky Astor. Ja mám tento make up rada a tento som si objednávala v tmavšej verzii, keďže sa blíži leto. Na fotke vyzerá dosť svetlo, no na tvári sa zmení. Ja mám tento make up veľmi rada. Na pleti je jemný a nikam sa nehne a vydrží dlho aj bez bázy pod make up. 

Tretia vec je korektor, ktorý je známy snáď aj na mesiaci. Jedná sa o korektor od značky Catrice. Ja som mala vždy tekutý a keďže som počula, že tento v kalíšteku má lepšie krytie, tak som neváhala a išla som do toho. Zatiaľ som spokojná, no uvidíme aký bude ďalej... Viac bude určite v článku, ktorý vyjde už čoskoro. 

Posledná veci je voňavka. Túto som objednávala pre moju sestru, no určite si kúpim aj ja rovnakú . Vonia výrazne, no nie je to nič, čo by vám vadilo. Mne sa veľmi páči a keďže neviem zatiaľ dobre popisovať vône, tak vám iba poviem, že je skvelá. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší podobný článok! Do komentára mi môžete napísať aj odpoveď na otázku v článku a tiež mi môžete napísať či radi nakupujete na tomto eshope? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Krásné kousky:) na tomto eshopu taky nakupuji ráda, protože je tam velký výběr a přijde to do 2 dní :) Jinak tu vůni jsem kdysi měla, a byla super:) korektor catrice je skvělý,už mi dochází, tak možná udělám další objednávku :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bázi od Dermacolu zbožňuju, dělá krásnou pleť. Catrice korektor mám taky ráda, ale radši mám ten tekutý. Zajímavé kousky :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu bázi od Dermacolu chci dlouho vyzkoušet, ale vždy mě odradí ta vyšší cena, ale pořád ji mám v košíku.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten make-up jsem měla a byla jsem s ním mooc spokojená :)

    Březový set na celulitidu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekne nakupy :) na tu bazu si brusim zuby uz dlho

    OdpovedaťOdstrániť