F Stalo sa - Nestalo sa # 13 - Aďulik Sun

Stalo sa - Nestalo sa # 13

Ahojte :)

Dnešný článok bude bude naozaj po dlhšej dobe Stalo sa - Nestalo sa. Naposledy som to písala po zápise na VŠ a to sa od toho naozaj dosť zmenilo. Chcela by som vám porozprávať o veciach, ktoré sa udiali za poslednú chvíľu a možno vám aj niečo prezradím. Ja mám tieto články veľmi rada, keďže sa v nich dozviem také random veci zo života osoby, ktorú sledujem. Nebudem to viac okecávať a idem rovno na to ... 




V poslednej dobe som veľmi cestovala do Bratislavy. Buď som tam išla za sestrou, pracovne alebo iba na výlet. Vždy to bolo niečo iné. Teraz, keď tak nad tým premýšľam, tak vo vlaku som si vždy vyčistila hlavu a vždy som išla vo vlaku sama. Má to svoje výhody aj nevýhody. Najčastejšie som si aj tak v hlave dávala dokopy články a písala som si malé poznámky. Využila som čas na maximum, keďže voľného času nemám veľa.


Tiež som chodila do školy, čo mi bralo pomerne dosť času, keďže som musela robiť všetko okolo školy - robila poznámky, tlačila, kupovala knihy a podobne. Veď to určite poznáte. Na fotke je moja verná spolusediaca, ktorá to so mnou snáď vydrží dlho a patrí k mojim najbližším ľuďom v škole. Uvidíme či nám to vydrží, ale snáď áno. Keby sa mám vyjadriť aj ku škole, tak tá je super! Zatiaľ sa mi darí, čo je skvelé v mojom prípade.


Nedávno som bola aj v Bratislave s mojou kamoškou Simou. Prešli sme Slavín, Prezidentský palác, boli sme si zaskákať ( o tom trošku nižšie) a samozrejme sme prešli Obchodnú ulicu spolu s niekoľkými námestiami. Prešli sme sa naozaj dosť a dobre! Boli sme spokojné. Unavené, ale spokojné! Určite musíme niekedy zopakovať. Tu sa spája aj môj úraz. Mala som podvrtnutý členok. Čo bolo prvé dni neskutočné, keďže som nemohla ani behať a bála som sa, že mám roztrhnuté šľachy :/  Naozaj to vyzeralo zle. Našťastie, som to nejako rozbehala a dnes pociťujem iba sem-tam pichnutie. Aj keď je pravda, že nemôžem ho otáčať, ale to sa snáď časom spraví. Držte palce.


Určite vám nemusím rozprávať, že Gogo vydal video, kde bol v Jump Aréna, ktorá je novo otvorená pre dospelých. Jump Aréna sa nachádza v Bratislave. Ja som sa rozhodla, že sa tam pôjdem pozrieť a samozrejme si trošku aj zaskáčem. Vyzerá to tam naozaj skvelo! Ja som bola naozaj nadšená. Mala som šťastie, že snami v skupinke boli iba malé deti, čo bolo pre nás najlepšie. Platí sa 10 euro, čo je vstupné. Ak nemáte špeciálne protišmykové ponožky, tak tie si môžete zakúpiť na mieste. Tieto ponožky stoja 3 eurá. Priamo sa mieste sa môžete aj najesť či odložiť svoje ratolesti veďla v sekcii pre malé deti. Keď tam prídete, tak vám dajú kľúče od skrinky, kde sa môžete ísť prezliecť. Potom podpíšete to, že ste sa oboznámili s pravidlami. Desať minút pred vstupom na trampolíny si musíte pozrieť video, čo nemôžete robiť na trampolínach. A potom máte hodinu na to, aby ste sa naplno vybláznili.


Vyzerá to tam skutočne parádne. Všade sú trampolíny. Ja som nemohla si zobrať foťák, takže som musela fotiť iba z vrchu. Majú tam aj človeka, ktorý dáva na vás pozor, aby ste skákali podľa predpisov. Išli sme najskôr na trampolíny, kde sme sa vyskákali a poriadne rozcvičili. Chlapec, ktorý tam aktuálne vtedy bol, tak bol veľmi priateľský a ochotný. Keď sme išli skákať z "mostíka", tak nám vysvetlil ako máme skákať a mal s nami trpezlivosť, keďže sme sa báli výšok. Skákali sme tým spôsobom, že sme zavreli oči a hoci nám bolo 10-krát povedané, že nemáme skákať na nohy, tak sme nakoniec tak skočili. To v tom strese, inak sme ho akceptovali. Potom sme si išli skúsiť rovnováhu na lano, pod ktorým bola pena. to ma bavilo naozaj najviac a celé som si to tu užila. Musím povedať, že to bol skvelý zážitok a určite si choďte vyskúšať. Ja tam určite niekedy prídem !




 Ak ste tam boli, tak mi určite napíšte do komentára vaše dojmy. Budem sa tešiť na vaše komentáre.


V poslednej dobe som si objednala dosť tričiek, ktoré sú s vlastnou podtlačou. Nie všetky vám sem dávam. Mala som taký čas, že som chcela tvoriť a trošku sa vyhrať. Viem, že toto tričko nie je zrovna ukážka tvorivosti, no aj tak sa mi veľmi páči. Niekedy treba aj jednoduché nápisy ... Má to niečo do seba, nemyslíte? 


Tiež som bola na autogramiáde blogeriek, ktoré boli v Bratislave. Táto akcia bola skvelá a ja som si to celé užila. Musím povedať, že som sa o nich aj niečo nové dozvedela. Verím tomu, že niekedy ich ešte stretnem. Boli ste tam? Napíšte mi tiež do komentára.




Tiež som bola na niekoľkých trhoch, ktoré sa konali k Veľkej noci. Vtipné, že tu dnes spomínam na Veľkú noc. Ako ste si ju užili? Boli ste poriadne vykúpané? Čo sa týka mňa, tak u nás to je vždy klasika. My ideme radšej na návštevy.


Od Veľkej noci sa toho veľa nestalo, nikde som nebola. Bola som skôr doma, ešte lepšie povedané v škole, keďže sa nám nahrnuli prednášky na dva mesiace. Teraz mi akurát začína skúškové, tak to nebude o nič lepšie. Držte palce. Články budú vychádzať pravidelne, o to sa postarám :) 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Nezabudnite mi napísať nejaký komentár s odpoveďou na niektorú otázku z textu. :) Teším sa na ne ... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Do tej Jump Arény sa určite niekedy plánujem pozrieť :D trampolíny milujem! Krásny článok ♥
    ňMôj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Téééda, o tej Jump aréne som nevedela a to tu žijem už skoro dva roky :D Inak, skvelý článok.

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tá aréna tam je novootvorená, takže si o nič ešte neprišla. Je tam kde je Kids hause :)

      Odstrániť