F RECENZIA: Micelárna voda, tonikum a odličovač očí - Aďulik Sun

RECENZIA: Micelárna voda, tonikum a odličovač očí

Ahojte :)

Po dlhšej dobe je tu recenzia na produkty, ktoré používam posledný mesiac a som s nimi veľmi spokojná. Tieto produkty nájdete na eshope notino.sk. Chcem vám ukázať a porozprávať o produktoch, ktoré mám rada a skutočne stačila chvíľa, aby som si ich obľúbila. Vopred hovorím, že každému môže sadnúť niečo iné, takže ak mne toto sedí, tak pre vašu pleť to môže, no nemusí byť katastrofa. Každý máme inú pleť, tak potrebujeme aj iné produkty. Ja som vybrala moju TOP 3 a už ideme rovno na to! 



Ako prvú vám chcem spomenúť micelárnu vodu, ktorá je božská. Na stránke si môžete kúpiť 200ml, 250 ml a 400 ml balenie. Život ma naučil, že sa vždy oplatí kupovať väčšie balenie, aj keď si nie som istá pri kúpe. O tejto micelárnej vode som počula iba okrajovo. Vy ste o nej už počuli? Určite mi napíšte do komentára. Dôležité je, že vôbec nedráždi pleť ani oči. Táto voda odličuje a čistí oči a tvár, tiež r´by mala rozjasňovať a tonizovať. Presne tak! Táto voda aj tonizuje, takže by ste nemuseli použivať žiadne tonikum. Na obale je písané, že je pre všetky tipy pleti vrátane citlivej pleti. Verím tomu, keďže naozaj nijako nedráždi ani oči a to ja mám dosť citlivé oči. Čo sa týka nejakej vône, tak vonia presne ako tonik. Obsahuje D-panthenol a vitamín C z Aceroly (čo je Acerola máte tu). Táto micelárna voda je veľmi lacná oproti nejakým iným značkám. Ja som s ňou veľmi spokojná a určite sa stala mojím novým obľúbencom. 



Ako druhý tu máme produkt, ktorý som veľmi dlho nepoužívala a podpísalo sa to na mojej pleti. Balenie je veľké 200 ml. Je to jediná veľkosť čistiaceho tonika . Má za úlohu upokojiť pleť a tonizovať ju. Je pre všetky tipy pleti. Vôňa je klasická, žiadna veľká, prenikavá parfumacia. Ja som o tejto značke počula iba chválu, takže som išla v podstate na istotu, že mi to sadne. Pleť nie je podráždená po použití a to si cením. Keď som bola mladšia, tak som používala jeden tonik a ten nebol zrovna najlepší. Zostávali mi po ňom červené fľaky na tvári. To bol dôvod, prečo som dlho žiadny iný nepoužívala. Túto značku som istú dobu videla aj v drogérii.  A konečne ju mám aj doma. Som s ním rovnako spokojná. Nemíňa sa nejako rýchlo. Ja ho používam aj na masku, ktorú ste mohli vidieť v predchádzajúcom článku. A furt tam je viac ako polovica a to ho mám doma už nejaký mesiac. Môžem vrelo odporučiť.


 

 Ja som si už dvojfázové odličovače očí zamilovala. Ani tento nieje výnimkou. Značka Eveline u mňa spravila dobrý dojem pri odlakovači, ktorý som vám tu už dávnejšie ukazovala. Trošku so strachom som išla do odličovača, no nakoniec neoprávnene. Tento odličovač je dobrý v tom, že nenecháva mastné viečka. To sa mi stávalo dosť často a potom to bol nepríjemný pocit. Tu sa to chvalabohu nestalo a viečka sú skutočne suché (nie sú vysušené). Neviem ako by to bolo na mastnej pleti, keďže ja mám viečka skôr suché ako mastné. Myslím si, že ale tento odličovač zbytočne nenecháva mastný film na pokožke. Mal by odlíčiť aj vodeodolný make up, na čo som zvedavá. To som ešte neskúšala, keďže také produkty používam iba v lete. Myslím si, že to v pohode zvládne. Balenie je veľké 100 ml a za tú cenu? Určite sa to oplatí vyskúšať. Samozrejme, aj tento odličovač sľubuje tie klasické veci ako to, že necháva pleť vyživenú, dôkladne vyčistenú či spevnenú. Každá jedna z nás to pozná. Každý podobný produkt sľubuje to isté. Musí povedať, že nevysušuje a pleť vyčistí. Nejaké extra spevnenie pleti som si nevšimla. Ja ho mám veľmi rada. A čo vy? Aký odličovač používate? Napíšte mi do komentára.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa už na ďalší, ktorý bude pravdepodobne o jednej farebnej paletke na oči. Do komentára mi určite napíšte či máte nejakú skúsenosť s týmito produktami, ak áno, tak akú? Prípadne mi môžete napísať aj nejaké vaše obľúbené tonikum, odličovač či micelárnu vodu. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. od lirene jsem měla odličovací mléko a moc mi nevyhovovalo :( ale ta micelární voda by nemusela být špatná :)
    ostatní značky ani neznám, ale asi stojí za vyzkoušení, jak říkáš :)

    Amaya Usagi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na mlieko som počula recenzie a neboli kladné. Táto micelárka mi ale vyhovovala, no každému sadne niečo iné. Ostatné značky stoja za vyskúšanie.

      Odstrániť
  2. Produkty vypadají moc hezky, já používám biodermu, na mojí pleť zatím top ;)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ani jednu jsem ještě nezkoušela, taky je pro mě Bioderma top, ale teď mám dost oblíbenou micelárku od Astridu, krásně voní.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je dosť možné a pochopiteľné. Teraz je skvelá aj od Garnieru - tá s olejom :)

      Odstrániť