F Srdcovky #2 - Aďulik Sun

Srdcovky #2

Ahojte :)

Dnes tu máme článok, ktorý je dosť vtipný. Pamätáte si, keď som v roku 2015, konkrétne v Októbri zahájila tento typ článku? Tak to bol prvý a dovtedy posledný diel a ja som si to všimla až teraz. Normálne sa hanbím, ako sa mi to mohlo stať? Úplne som zabudla, že som túto sériu robila, resp. chcela začať robiť. Tak dnes tu máme slávne pokračovanie a hádam, že budúci diel bude trošku bližšie ako je polrok. Verte mi, že sa budem snažiť. Každopádne, kto tu nebol a dnes vidí tento diel prvýkrát, tak je to niečo ako obľúbenci či favoriti. Ja to neplánujem robiť každý mesiac, ale len za určitú dobu a verím tomu, že sa vidíme pri tomto typu článku už onedlho. V poslednej dobe som si obľúbila celkom dosť vecí a tak bolo naozaj ťažké vybrať nejaké TOP z tých všetkých skvelých vecí. Nakoniec asi po polhodine som si vybrala niekoľko vecí, ktoré vám tu chcem dnes ukázať. Ideme na to! 




Tak toto je všetko, čo si získalo moje srdce v poslednej dobe. Dobre, polovica z toho, no nemôžeme tu byť do rána, že nie? Ku každému vám poviem pár viet, no nebude to nič špeciálne. Všetko je skvelé, veď preto to je v tomto článku :)


Začala by som touto stranou. Arganový olej snáď nemusím nikomu vysvetľovať. Je to môj záchranca v poslednej dobe. Vlasy či dokonca nechty sú po ňom skvelé a ak ho nemáte doma, tak šup do obchodu. Je to niečo podobné ako kokosový olej, no tento sa nedá jesť.

 Ako ďalšiu vec tu máme lak na nechty od značky Flormar. Ja som tento lak dostala od mojej spolužiačky a už vtedy som vedela, že si ho zamilujem. Je to magnetický lak na nechty. Obsahuje v sebe čiastočky, ktoré sa dajú do riadku, keď priblížite magnet k nechtu. Magnet je v balení, takže všetko je bez problémov. Toto je taký tmavofialový odtieň, takže čiastočky veľmi nevyniknú, no aspoň to pôsobí decentne. Mne sa to veľmi páči. 

Ako tretiu vec tu máme korektor od značky Astor. Kto ma sleduje dlhšie vie, že ja tento korektor milujem. Krycia schopnosť nie je nič veľké, no rozjasní krásne. Ja ho mám v najsvetlejšom odtieni. Cena je skvelá a výsledok je na tom rovnako. 

Ako ďalšiu vec tu mám krém od značky Ziaja. Značka Ziaja sa v poslednej dobe veľmi riešila a tiež veľa blogeriek má s touto značkou aj spolupráce. Je to vlastne poľská značka, takže niektorí ľudia mali hneď predsudky. Ja sa musím priznať, že tento krém som si hneď zamilovala. Je hutnejší, takže sa rýchlo v strebe a necháva taký mastný povlak. Verím tomu, že niekomu s mastnou pleťou to nebude po chuti. Ja mám pleť zmiešanú a som z neho nadšená. Toto je už moje niekoľké balenie.


Tak a sme v druhej polovici. Máme tu posledné tri veci, ktoré som si dnes pripravila. Ako prvý tu máme sprej na vlasy.  Tento sprej je na to, aby sa vám nezničili vlasy. Je to sprej pred tepelnou úpravou vlasov. Odkedy mám žehličku na vlasy a používam ju, tak vidím, že moje vlasy potrebujú starostlivosť. Zvolila som práve tento produkt, keďže som ho videla v kaderníctve, kde chodím. Ja som s ním spokojná. Hoci si nežehlím vlasy pravidelne, tak viem, že moje vlasy zostanú nepoškodené. Ja tomuto produkt zatiaľ verím. 

Ako predposledný produkt tu máme micelárnu vodu od značky Balea. Ja som si tento produkt zamilovala. Viem, že niekoho dráždi v očiach a ja tomu nerozumiem. Mňa nedráždi a navyše moja pleť je po použití naozaj čistá. Ja tieto produkty používam dovtedy, kým nie je moja pleť skutočne čistá. Počula som, že niektorí ľudia si vyčistia pleť a dočistia to len vodou. Ja toto neodporúčam, hlavne kvôli pórom, ktoré sa vám môžu práve vtedy upchať. Táto micelárna voda mi vydrží naozaj dlho a viem, že sa na ňu môžem spoľahnúť. 

Ako poslednú vec tu máme asi prekvapenie. Kto ma sleduje skutočne dlho vie, že ja milujem značku Rexona. Avšak, v mojom okolí sa nepredáva, takže som musela raz siahnuť vedľa a to ku značke FA. V minulosti som túto značku mala rada, no nejako som od nej odišla. Teraz keď som sa ku nej vrátila, tak presne viem, že prečo som ju milovala. Preto vôňu! Ona má naozaj krásne voňavé a lacné produkty. Ja som zatiaľ spokojná, no určite sa vrátim k Rexone :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi napíšte či máte nejaké skúsenosti s týmito produktami, prípadne aké? Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Micelárku od Balei mám práve doma, oči ma z nej neštípu, ale asi sa po dopotrebovaní vrátim ku Garnieru :) pekný článok
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Korektor vyzerá super a micelárku hádam niekedy vyskúšam, i keď preferujem skôr tie Garnierácke:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť