F Peňaženka s mačkami - Aďulik Sun

Peňaženka s mačkami

Ahojte :)

Dnes to bude menšie pokračovanie nákupu na stránke www.postovnezdarma.cz. Chcem vám ešte ukázať moju novú peňaženku. Potrebovala som už niečo nové a nevedela som čo chcem. Skúsila som si naslepo kúpiť túto peňaženku. Mne sa táto peňaženka páči, ale nie je to môj štýl. Po pravde, neviem ani prečo som si ju kúpila. Určite ju posuniem ďalej, no chcem vám o nej porozprávať, keďže som bola spokojná. Mne na nej vadia tie mačky. Maličkosť, no pre mňa to veľa znamená. Myslela som si, že mi to nebude vadiť, tak som si ju vzala. Nakoniec mi to vadí, ale som rada, že som niekomu kúpila darček :) 



Táto peňaženka je farebné, hrá skutočne farbami. Z vonku je jemná, čierna, elegantná. vo vnútri hrá farbami. máte priečinky na karty, doklady, bankovky, no aj drobné. Dokonca sa mi tam zmestí aj celý Smartfón je to malé puzdro. Myslím si, že sa hodí každému a môžete ju aj darovať. Vonku sú spomínané mačky, takže pre milovníka mačiek to je skvelý darček. Na stránke zoženiete peňaženku aj v ružovej farbe, no aj v iných farbách. Prišlo mi to do mesiaca, tak to je asi jediné mínus. Ja mám túto peňaženku rada. Myslím si, že je praktická a hodí sa každému.  Ešte k veľkosti, tak tá je normálna, takže do kabely sa krásne zmestí. Neviem čo viac by som vám k nej povedala. Mne sa páči, no je na vás či do toho pôjdete.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok! Do komentára mi napíšte či si objednávate peňaženku alebo podobné veci z internetu? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Peněženka je super, moc se mi líbí:) Já jsem si hodně dlouho chtěla objednat peněženku Vuch, ale pk jsem dostala novou pod stromeček, tak jsem nákup odsunula:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hodně se mi líbí z boku barevná kombinace růžové s černou. Jinak kočky bych taky na peněžence mít nemusela. :-))
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vitaj dvojča :D Tak som rada, že je niekto podobný :D

      Odstrániť