F Rajecké Teplice - Kúpele a kúpanie vonku ?! - Aďulik Sun

Rajecké Teplice - Kúpele a kúpanie vonku ?!

Ahojte :)

Dnešný článok bude veľmi krátky a bude skôr o fotografiách. Ja som cez jarné prázdniny navštívila Rajecké Teplice, kde som bola konkrétne v kúpeľoch. Bola som konkrétne v Afrodite, kde sa natáčal aj klip Majka Spirita - Šampus. Afrodita bola naozaj krásna a luxusná. To isté môžem povedať aj o samotných kúpeľoch. Mne sa tam veľmi páčilo a môžem to iba odporučiť. Cena pre verejnosť je 13 euro za 2 hodiny. Tak to sa oplatí ! Voda je horúca, takže sme sa kúpali aj vonku a to bol zážitok :) Ja som bola z týchto bazénov nadšená. Modrý horúci bazén bol super na relaxáciu. Hoci som tam zvyšovala vekový priemer, bolo to skvelé ! 










Z vonku Afrodita :) 









Aj okolie kúpeľov bolo skvelé :) 





Najlepší bazén, ktorý tam bol ! Bol kúzelný ... 






Najlepšie bolo kúpanie vonku. Naozaj zážitok ! 










Dúfam, že sa vám dnešný článok bude páčiť a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať či chodíte do kúpeľov sa len tak okúpať alebo chodíte skôr na kúpalisko ? Teším sa na vaše komentáre ... 

A ešte jedna prosba. Dá sa za mňa hlasovať v blogerke roka 2015. Budem veľmi rada za každý jeden hlas, ktorý mi venujete. Ak radi navštevujete tento blog, tak budem rada za ukázanie podpory. :)

Ako hlasovať ?

1. Kliknúť na tento link : http://www.blogerroka.sk/2015/adulik-sun/ :)

2. Nachádza sa tam dotazník, ktorý treba vyplniť a následne odoslať.

3. Na mail vám príde potvrdzovací link, kde stačí iba kliknúť. Až potom sa hlas zaráta. :)

Ďakujem :) 
xoxo
Aďka 

CONVERSATION

12 Comments: