F My Hair care / Moja starostlivosť o vlasy - Aďulik Sun

My Hair care / Moja starostlivosť o vlasy

Ahojte :)

Dnešný článok je moja starostlivosť o vlasy. Na blogu budete vidieť aj starostlivosť o moje nechty, keďže ste si ju žiadali. Rozhodla som sa začať vlasmi, keďže to rieši snáď každá baba. Ako vyzerajú moje vlasy ? Mám si ich vyžehliť ? Čo mám s nimi robiť ? Myslím si, že je veľmi dobré, keď sa rozhodne niekto, že sa začne o svoje vlasy starať. Keď raz vlasy budú zničené, tak už ťažko ich dáte do normálneho stavu a keď dáte, tak to bude stáť veľmi veľa peňazí, ktoré miniete na drahé produkty. Ja mám normálne vlasy s lupinami, takže tá starostlivosť je  tomu prispôsobená. Mne sa vlasy nemastia, takže vydržím po umytí aj týždeň si neumývať vlasy ( keby to potrebujem). Tiež sú moje vlasy husté a trošku kučeravé. Čo teda používam ja ? 


Tak tu je všetko, čo aktuálne používam :) 

Kto ma sleduje dlhšie vie, že ja som milovník značky Syoss. Tu na fotke nevidíte, lebo som sa rozhodla zmeniť šampón, keďže mi Syoss prestal fungovať. Rozhodla som sa pre túto značku. V recenzii na tento šampón ste mohli vidieť, že som mala aj výhrady voči nemu, no aj tak som ho ďalej používala a nejako som si naň zvykla. Ak vás zaujíma viac o tomto šampóne, tak si ho nájdete v sekcii recenzii na mojom blogu :) V skratke iba toľko, že je za dobrú cenu, šetrí vlasy a dodáva im objem ( aspoň mojim ). To, čo som vytýkala aj v recenzii je stále pravda - veľmi ťažko sa rozčesávajú vlasy po použití. 

Ďalej na fotke môžete vidieť sprej na vlasy, ktorý je určený na použitie pred tepelnou úpravou vlasov. Takže pred žehlením alebo fénovaním. Ja ho milujem a používam ho stále. Je taký vlhkejší, čo je len dobre. Dávnejšie som tiež písala recenziu, takže môžete nájsť. 


Ďalej som úplná kopírka ako polovica sveta. Používam suchý šampón Batiste pre hnedé vlasy. Je pravda, že ja ho používam veľmi málo, keďže sa mi vlasy nemastia. Mne jedno balenie vydrží aj 2 a viac mesiacov. Takže mne sa oplatí kupovať, aj keď je trošku drahší ako iné šampóny. Dobrý suchý šampón je napríklad od značky Balea. 

Vlasy rozčesávam týmto "hrebeňom", kefou, ktorá je od značky Tangle Deezer. Takže je asi všetkým jasné, že netrhá vlasy a je k ním šetrnejšia. 

Čo sa týka samotnej starostlivosti, tak tá je veľmi jednoduchá. Umyjem si vlasy. Nechám si ich voľne vyschnúť. Učešem si ich a idem si ľahnúť ( väčšinou si umývam vlasy večer). Potom ráno si ich prípadne vyžehlím alebo si ich iba rozčešem - podľa nálady. Ak ich idem žehliť, tak si nastriekam spomínaný sprej a idem na to ! Po žehlení niekedy používam arganový olej - to len výnimočne :) 

Dúfam, že sa vám dnešný kratší článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať aké produkty používate vy na svoje vlasy ? Teším sa na vaše komentáre a rady ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

22 Comments:

  1. A kondicionér/balzam/masku na vlasy nepoužívaš? :)Možno pre to sa ti ťažko rozčesávajú vlasy...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Používam masku, no nie pravidelne, tak pre to som ju sem nezaradila. Vždy aj pri používaní masky sa mi tie vlasy ťažko rozčesávajú ...

      Odstrániť
    2. Tak potom to naozaj bude tým šampónom :D Ja by som sa bez masky nerozčesala po žiadnom, tak som si myslela, že to máš možno podobne :)

      Odstrániť
    3. Tak ja sa rozčešem bez masky :D Ale ďakujem za tip ...

      Odstrániť
  2. Som prekvapená, myslela som si že na tvoje kučeravé háro tu bude oveľa viac produktov! :) Chválim ťa za jednoduchú rutinu to ja mám na vlasy milion vecí... Podľa mňa kondicionér pri tomto šampóne ani nepotrebuješ, šampó je sám o sebe ako kondicionér - poznám ho...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak možno by som potrebovala, len nechcem vlasy zbytočne zaťažovať miliónmi vecí :D Tak radšej menej a to je aj niekedy viac :) A ďakujem ...

      Odstrániť
  3. Taky mám ráda šampony Syoss, ale je fakt, že časem je potřeba změna.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nemám rada silikónové produkty, no Detangler vyzerá krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pekný článok :) batiste som si kúpila len teraz, ešte som ho neskúšala a momentálne používam šampón a kondicionér od Garnier.
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Závidím, že se ti nemastí vlasy. Já to teď zkouším s přírodní kosmetikou, tak uvidím, jak budu spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten suchý šampon používám taky jsem z něj nadšená :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Šampóny Batiste sa plánujem vyskúšať:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Batiste používam aj ja, mastia sa mi síce vlasy, ale už nie tak hrozne, takže to s jeho používaním tiež nepreháňam. Ja sa čo sa týka vlasov vyhýbam radšej žehličke ako fénu, myslím, že žehlenie ničí vlasy podstatne viac a navyše mne aj uberá na objeme, takže žehličku používam len výnimočne, ked sa moja ofina zblázni.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To s tou ofinou poznám :) Tiež sa tá moja sem tam blazni :D

      Odstrániť