F Štýlová kozmetická taštička - Aďulik Sun

Štýlová kozmetická taštička

Ahojte :)

Dnes tu máme článok, ktorý je z nákupu - niečo ako Haul. Nakupovala som na e-shope postovnezdarma.cz. Ja tento obchod mám rada, keďže sa tam neplatí poštovné, ktoré je na niektorých e-shopoch naozaj veľké. Mne sa často stávalo, že som mala platiť väčšie poštovné ako bola samotná cena produktu. To sa mi neoplatilo a často som si hovorila, že by som si mala nájsť e-shop, ktorý bude mať menšie poštovné. Neskôr som narazila na tento e-shop a odvtedy tu nakupujem pravidelne. Dnes vám porozprávam o mojom poslednom nákupe, keď som objednávala kozmetickú taštičku. Bola som spokojná ? Čítajte ďalej a určite sa dozviete. 

Tu sú fotky konkrétnej kozmetickej taštičky, ktorá mi prišla domov. :) 





Kozmetická taštička s bodkami  je podľa mňa veľmi štýlová záležitosť. Ja som mala doma jednofarebné taštičky, ktoré boli veľmi veľké. To som sa rozhodla zmeniť a objednala som si práve túto, ktorá svojou veľkosťou je vhodná na cestovanie, no aj do kabelky, keď idete na dva dni preč a nechcete ťahať veľký kufor. Keby vás zaujímali čísla, tak rozmery kozmetickej taštičky sú 19,7 x 12,1 x 13,7 cm. Cena je 8, 66 euro. Mňa zaujala táto taštička práve tým, že je zložená z dvoch poschodí. Ja som si to rozdelila tak, že dole mám starostlivosť o pokožku a podobne, keďže ten priečinok je väčší ako ten vrchný. Hornú časť využívam na dekoratívnu kozmetiku, ktorá sa tam v pohode zmestí a ešte mi tam aj voľné miesto zostane. V hornej časti sa nachádza aj zrkadielko - pomocou neho sa dá super namaľovať, takže nemusíte ťahať ďalšie zrkadielko. Tiež sa tu nachádza aj priečinok na štetce alebo tekuté rúže, ktoré sa tam bez problémov zmestia. Čo sa týka zipsov, tak tie sú naozaj kvalitné a nemám im čo vytknúť. Práve zipsov som sa bála najviac. Určite ste sa niekedy stretli s tým, že nejaká kozmetická taštička mala zipsy z " kvetu makového". Toto nebol ten prípad, čo je iba dobré. Materiál je skvelý a pevný. Dúfam, že mi vydrží veľmi dlho ! Na tejto stránke nájdete rôzne tipy týchto kozmetických taštičiek - ja som si vybrala čokoládovú verziu. Nájdete tam napríklad ružovú s hnedými bodkami, čiernu s bielymi bodkami  či čiernu s ružovými bodkami. Všetky sú krásne, no mne najviac učarovala hnedá s bielymi bodkami. 

Ja som bola veľmi spokojná a môžem tento produkt iba odporučiť. Tento produkt nie je vyrobený v Českej republike, takže trošku trvalo, kým mi táto kozmetická taštička prišla. Konkrétne to bolo 11 dní od vyexpordovania, takže si myslím, že je to ešte dobré číslo, no nie ? 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším na na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať či nosíte kozmetické taštičky alebo máte produkty hodené len tak ? Potrpíte si na štýle taštičky alebo vám to je jedno ? :) Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Jééj:) taštička vyzeta super:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miluji puntíky. Taštička vypadá dokonale. Mám doma podobnou, jen ve fialové barvě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám presne takú istú z aliexpressu a za omnoho menšiu cenu :) Eshop nemám rada, v podstate to ani nie je eshop, keďže to preposielajú rovno z Číny nie? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si tam kupujem skôr veci zo skladoviek,kt. sú z Čr. Sem tam kúpim niečo takto z číny :-) preto to ako eshop beriem :-)

      Odstrániť
  4. Je pěkná :) já jsem spíše na ty méně výrazné.
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť