F "Mohutný" náhrdelník - Aďulik Sun

"Mohutný" náhrdelník

Ahojte :)

Dnešný článok je konečne o tomto náhrdelníku. Niektorí z vás sa ma pýtali z kade ho mám a tak som sa rozhodla, že vám o ňom porozprávam aj tu na blogu. Ja som z neho úplne nadšená, no povieme si aj pár negatív. Nebudem predbiehať a začneme pekne od začiatku. Kúpila som ho na stránke postovnezdarma.cz a ak sa vám páči a chceli by ste ho tiež, tak ho nájdete konkrétne TU . Tak a ideme na konkrétne záležitosti :) 


Cena náhrdelníku je niečo málo cez 8 euro. Myslím si, že je to celkom dosť, keďže tento náhrdelník je z plastu. Materiál plast mám aj svoje výhody a to napríklad to, že náhrdelník nie je vôbec ťažko - práve naopak ! To považujem za jedno z plusov tejto veci. Na stránke píšu, že tento náhrdelník má cca 36 cm, čo v mojom prípade nie je pravda. Môj má okolo 32 cm, a verte či neverte, tých pár centimetrov tam chýba. Môžete vidieť aj na fotke, že je mi trošku viac tesný na krku. Môže to byť aj tým, že mám širší krk, no videla som v predaji aj trošku väčšie tieto reťaze. Ja by som uvítala trošku voľnejší náhrdelník, lebo miestami som sa cítila ak v obojku. Naozaj :) Viete, ja sa rada hrám s vecami, čo mám na krku či na ruke. Tu keď som si ho chcela chytiť, tak som sa skoro udusila. To mi vadilo a považujem to za najväčšie mínus pri náhrdelníku všeobecne. Ideme späť k plusom. Za plus považujem to, že náhrdelník má kvalitné zapínanie ako býva na zlatých retiazkach. Nie je to nič z plastu, čo sa za dve minúty rozpadne, keď to potiahnete.


Aj v názve som napísala, resp. dala som do úvodzoviek, že mohutný. Podľa mňa nie je tak mohutný ako to býva zvykom. Mne sa zdá, že je úplne normálny. Videla som aj mohutnejšie náhrdelníky. Z toho dôvodu si myslím, že sa hodí každému a na všetky príležitosti. Ak idete na svadbu či inak dôležitú akciu alebo aj keď idete iba do školy či do mesta. Viem si ho predstaviť v každej situácii a na každej udalosti. Ja som ho mala, keď som išla do BA a keďže v poslednej dobe naozaj nestíham, tak som vám spravila aj tieto fotky vo vlaku, nech vám môžem naťukať na ceste článok. Tento článok mal byť rýchly a celkom som sa rozpísala. Keby to mám nejako zhrnúť, tak som veľmi spokojná. Keď som si zvykla na to, že ho mám dosť na tesno, tak sa to dá. Možno sa zbavím konečne zlozvyku, že si chytám náhrdelníky a tiež toho, že sa s nimi hrám. Možno ! 

Mne sa zdá, že pri týchto reťaziach bol veľký BUM asi rok a potom to všetko išlo do úzadia a dnes je opäť hit mať niečo decentné a jemné na krku. Tiež sa vám to zdá ? 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na nejaký ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať či máte radšej mohutné náhrdelníky alebo nejaké jednoduché drobnosti. Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Vyzerá super, tiež som si chcela podobný kúpiť:) akurát mala som tú obavu, že by zčernel:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som sa toho bála :) Čo som sa pýtala, tak plast by nemal tak rýchlo očernieť :)

      Odstrániť
  2. Je pěkný, ale já moc náhrdelníky nenosím, i když to hezky ozvláštní outfit :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám úplně ten stejný, zlatý a takový tmavě šedý, ale nosím je jen občas do klubu, protože mi přijde, že jsou na mě moc mohutné :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej ? Mne sa nezdajú tak mohutné :D Som asi divná ...

      Odstrániť
    2. Možná máš větší krček :). Na tom mém nikde nic vypadají obří :D.

      Odstrániť
  4. Tak tenhle je skvělý! :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť